|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.9.2006 11:27:04   
Kalina
A deeeeeeeeeeeej, pa lepo sm jo zmanjsala na 500 pikslov, pa mi je spet dal veliko sliko aaaaauser posted image Nevem kaj sm zmutila,. sori punceuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.9.2006 11:35:14   
lenika
Jaz nisem nič zmanjšala, pa mi je vseeno dalo tako majhno slikico. Jaz bi rada, da je na primer 1 x večja.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.9.2006 11:41:59   
lenika
user posted image

To je edina velikost, ne gledena to na koliko pikslov nastavim.

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.9.2006 11:44:21   
Kalina
Ja men pa noce zmanjsat, tud ce dam mi da kr veliko, svasta.

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.9.2006 11:45:27   
lenika
Pa označiš tudi v kvadratku z kljukico?

< Sporočilo je popravil lenika -- 30.9.2006 11:48:36 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.9.2006 11:47:09   
Kalina
Ja prvo oznacla sm da mi pomanjsa na 500 pikslov in napise ok, in kopiram link, in nalep veliko slikouser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.9.2006 23:27:06   
F*S*M
Zdravo, kako ste kaj?

Mi smo preboleli prvo resno bolezen in smo šli danes v ljubljano v šoping joj kolk smo zapravili me kr glava peče smo kupili hrano upam, da bo za en mesec pa čistilne robčke in plenice so iz nebeljene celuloze jih bomo piskusili, ker mullerjevih naše velikosti nimajo al so premajhne al pa prevelke mamo 7 kil pa mu one od 5 do 9 niso več prav potem jih pamajo od 9 do 14 al neki tazga vglavnem so prevelike zapravli smo 16 jurjev pa nismo v bistvu nič kupl. Mi je tolk grozn da je kr joj pol pa smo šli še na obisk k sorodnikom in je naš lump spet na novo oblečen je dobil full dobre kavbojke in majčko bo tak frajer ga bom slikala ko bo oprano sedaj pa imam za vas nekaj bolanih slikic
user posted image   tako sem pa jaz bil bolan

jaz sem pa že moder fant berem že knjige user posted image
to je pa moja punca Zoja user posted image user posted image
jaz šarmeruser posted image
moja mami ki jo imam najrajšiuser posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.10.2006 8:44:27   
mammika
Oj za nami je spet ena čudna noč, spet smo malo spaliuser posted image .
Prehlajeni nismo več samo še jaz smrkam, in vsake kvatre tud Tian mal drgač smo pa dobr.
Dejte mi povedat kaj naj nardim moj otrok noče kakat, kakal ni namreč že od torka, je pa fak ker mu že dodajam ml te sadne in zelenjavne kašice, sicer bl v izi ampam mu jih. Kaj naj nardim??? K sva se samo dojila je pa kakal na 8, 9 ali celo še kakšen dan več..Kaj naj probam????

No se tipkamo pa user posted image  za te naše sončke res so nekaj posebnega

LP

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.10.2006 8:52:15   
lenika
Lana full lepe sličice. A mi poveš kako jih naložiš, da so takšne velikosti?

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.10.2006 10:33:32   
pikicaa
mammika probaj malo probiotičnega jogurta. Mislim, da je to ena od majčic probala in deluje.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.10.2006 10:55:39   
Kalina
Ojla!

Moja Kalina pancka, cakamo stricka da naju pride iskat pa gremo k babici pa dediju, nas ocka pa dela cel danuser posted image
Morm se pohvalit oz tamalo, da je pridna in da nima nobene reakcije na cepljenjeuser posted image
Jo pa mal mucijo dlesni in vse in svasta daje v usta in slini se. Sm gledala ce je kej pokukal vn pa se nic ni, zgleda bo kmaluuser posted image

Moja lumpa je ful zivahna, kr mal prezivahna, npr ko papamo ni niti sekunde pri miru, skoz se obraca, zvija in vse jo zanima, jst pa kr obolevam zraven, kokr da bi bla mal hiperaktivna, kaj je sicer pogosto pri nedonosenckih. Bomo vidli. Drugac vceraj se je prvic prevalila z trebuha na hrbet, prvu na desno stran potem pa se na levouser posted image , sm bla tko vesela da sm se kr mal ucmerala. hehhe jah ce sm pa ful ponosna. user posted image

Tko, sm se na hitr oglasila, zdej grem pa stvari pripravit za tamalo pa se slismo.

Poljubckiuser posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   [Brisano sporočilo]
1.10.2006 11:35:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
2.10.2006 10:35:30   
MarijaPo
Nezadovoljna sem. Mislila sem, da imam malega Aleksa Cebulnega ze skoraj zagotovljenega za mojo Evo, pa se pojavi ta mala Mojca, ki je resna konkurenca Evi, saj noro dobro zgleda.

Nic, ne preostane mi drugega, kot da napovem vojno Mojci. user posted image

barbs - odicna ideja, bomo ze zdrzali do drugega leta in imeli en fajn piknik na vasem lepem dolenjskem. user posted image

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 2.10.2006 10:38:11 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
2.10.2006 10:40:57   
lenika
MarijaPo v Belikrajini. Belokranjci smo alergični, če nas uvrščajo med dolenjce. user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
2.10.2006 10:45:45   
mojca75
Marija "vojna" sprejeta... glede na to da sta obe manekenki bo mel Aleks dost dela da se bo odločil user posted image

A se nam "dogaja" bi rekla moja mlajša sestrica!

Nič sem hotla kaj napisat pa se premetavamo po postelji, ... maybe zvečer!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.10.2006 13:23:34   
puncica
Hmmm kaj naj napišem. Hja da smo bili včeri pa v soboto na trgatvi uživali, tako mi kot tamala dva, sicer je malečki mal malo spal a je bilo dost zanjga, ponoči kot ponavadi jemo 3-4 čist odvisno kako se mali princ zbudi, pa včasih tud jamra kej ko ne more kupčka podred. Ja nič skratka uživamo ga.

Lenika  in Kalina imaš dve možnosti da dodaš slikco pod:
Koda za forum
Koda za forum s predogledom

Če dodaš na koda za forum se slikica izriše takšna kot je v tisti velikosti in to se je po moje dogajal Kalini, če pa daš koda za forum s predogledom, pa je slikica majhna ampak ko klikneš na forumu nanjo se ti pojavi nova večja slikca v svojem oknu in to je to. Najbolj idealna velikost za pomanjšat slikico pa je po moje 640 ali 800, najbolj lepo se vidi to velja za predogled, za forum pa verjetno 320. Pa še opozorilo, tam ko zmanjšujeta slikice  mora biti kljukica, ker samo je ne naredi.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
2.10.2006 13:30:52   
puncica
Evo pa še ena od danesuser posted image

user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.10.2006 15:56:26   
lenika
Punčica, res je luško.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.10.2006 17:23:02   
mojca75
Punčica fullll je lušten, če bo Eva od MarijePo uhvatala čebulnega Aleksa bo pa Mojca tegale Princa!

Bota pa kravce skup pasla....

Mi mamo popoldanski spanec, pol pa še malo ven, preden začne dež, da se še mal nadihava! sva spet same - oči je v akciji z dedijem, projekt: jabolčni mošt!

Uživejte

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.10.2006 18:42:05   
TiaSara
Sami lepi dojenčki.
Bom še jaz probala. Slikca sicer ni najnovejša, ampak je meni tako zelo všeč user posted image .

user posted image

Upam, da bo. Sicer smo mi dobro. Vikendi so sploh super. Spimo bolj slabo - no Andraž kar dobro, samo jaz malo slabše, saj se doji na 2 uri in pol (skoraj do minute) vstane pa ob 6huser posted image . No ja, bom preživela.
Čez dan pa lahko zdrži tudi 4 ure, morda bi še več, pa se kar jaz odločim, da mora malo tudi jest. V vozičku spet noče več zaspat, tako da ga sedaj v štorklju nosimo, da zaspi, pa ga potem damo v voziček - samo ne vem, kako bo to šlo, ko bo deževalo user posted image . Je pa prav lušten tako čez dan, vedno več različnih glasov sproducira, najbolj pa uživa ko "bere" časopis.

Lepo se imejte!

Aja pa SUPER ideja, piknik v maju.

< Sporočilo je popravil TiaSara -- 2.10.2006 18:46:00 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.10.2006 20:50:08   
lenika
user posted image

To je sedaj poskus.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.10.2006 20:52:11   
lenika
O sedaj pa lahko povečam. Hvala Puncica. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.10.2006 20:55:57   
lenika
No sedaj ko mi gre, moram tako je še eno dodat, upam, da ne boste jezne.
user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.10.2006 21:52:39   
tt79

Ker vidim, da mate vse tolk lepe slikce, se morm pa še js mal pohvalt z našo pricesko, ki je na današnji dan težka natančno 7500g in dolga 66cm. Je zelo rada, prav tako rada spi, da se prevali iz hrbta na trebušček manjka še čisto malo, obožuje pa svoje rokice in 2 dneva že tudi prste na nogah, ki so ji očitno najboljši posladek, po obilnem kosilu.user posted image user posted image user posted image

No upam, da je bo sličica na forumu prilepljena, ker jo trenutno ne vidimuser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.10.2006 21:56:57   
tt79
No upam, da je zdajle uspelo...

user posted image

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!