Barbs
|
kalina ...ampak glej to s pozitivne strani, če lahko...mala si gradi imunski sistem - tako je men rekla ena stara teta, ko je Aleksu kot iz škafa lilo iz noska. Drugače pa - kako, bejbe? Mi smo tud sitkani, kar naprej ga ribam po čeljusti, ker sumim zobke, ampak nič. Nerga pa kot tavelk. Noče biti več v ležalniku.Ne vem, kaj naj naredim. Danes je že drugi dan, ko se je zares odločil, da ne bo več ležal in gledal bingljajočih igračk. Ampak, da ne bo pomote - niti za minuto! Nikoli ga nismo puščali ne vem koliko časa noter, vedno mu je dogajalo - pa kavč, pa na postelji, pa na trebuščku na dekici.... skratka; ležalnik je bil bolj za "odložt" . No, zdaj se je odločil, da NE! Ko se nagnem, da bi ga dala not in šla na wc - ker ja, tudi na wc me kdaj tišči, halo - se, kakor hitro začuti pod rito ležalnik, usloči, zakriči, naredi most, se praska z rokami po glavi, pospešeno diha, opleta z glavo- mislim... Včeraj sva z atijem določila, da je najbrž luna kriva - ampak, se bojim da ne.... In zdaj me resno mika, da bi privlekla stajico, jo zmontirala, not dala poušter in ga zasula z igračami Ker lulat, pa kavo spit, pa kakšno cunjo dat sušit pa tut moram, če ne druzga.... res ne vem... Je pa car - ker takoj, ko ga nazaj dvignem ( ne, naš ljubček pa res ne bo jokal, ubogi) se mu usta razlezejo do ušes, rokice mi položi okrog vratu in pritisne glavico čisto ob moj vrat in zvesto čaka, da bom rekla " aaa, moj, moj....priden fantek, lep fantek.... moj moj" In kaj naj ??? točno to mu rečem in ga spet nosim - levo , desno, gor dol, golaž mešat, v ogledalo gledat, na kolenčka čičat, pa kravce prtiskat, da bodo mukale (ima neko tablo z živalmi, ki se oglašajo, ko pritisneš)... In tako naprej in naprej v nedogled.... JOJ!!!!! Ah--zdaj spi, grem hitr cunje obesit