|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
5.10.2006 13:24:23   
lenika
Naš Matic je tudi danes full čudne volje. Kar nekaj sitnari in pojokcava, nič mu ne paše. Prej se je pa full zjokal (kakšnih 10 minut), ker sploh nisem več vedela kaj naj z njim sem ga odložila v posteljico in je zaspal. A zbudil se je 1 uro nazaj user posted image .

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.10.2006 13:56:20   
pikicaa
Puncica čestitke Vidu za 5 mesecevuser posted image user posted image

Cofek poročaj kako je bilo na plavanju. Pa še nekaj te prosim, če greš v Trbovljah na tečaj, če lahko vprašaš ali bodo imeli še kakšen tečaj ali je to zadnji.

Lenika ne obremenjuj se z tem obračanjem. Tudi naše se še ne obrača, razen iz trebuha na hrbet obratno pa nikakor ne gre, pa tud nogic v usta še nismo osvojili.
Naša user posted image je spet spala do 5.00 brez vmesnega hranjenjauser posted image

Se pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   [Brisano sporočilo]
5.10.2006 13:58:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.10.2006 14:03:19   
cofek
Vid in Gašper vse najboljšeuser posted image user posted image ! (mimogrede - a je kdo "videl" mari71? user posted image  punca se sploh ne oglasi več)

je tale kombinacija vremena in polne lune tudi mene zdeluje - že cel teden se filam z ogljikovimi hidrati, pa se mi zdi da ravno ta teden ful nekaj pišejo o zdravi prehrani, pa še včeraj sem gledala film Supersize me na Slo1 in sem se čist zgražala, zraven pa veselo pila Fanto user posted image . ...ne bom zgubljala besed....

lenika res se ne sekirat če se Matic ne obrača in kotali - bo fant pač bolj za knjigami sedel in ne bo športnik ala Leon Štukel user posted image . Ti priporočam zadnjega "Našega malčka" - notri lepo piše da je čisto brez veze otroka v nekaj silit, pol se mu pa lahko zadeva še "zagravža". Naša mama bi rekla "lepo po vresti kot so hiše v Trsti".

tea a je Jaša že kaj kakal? Našega še kar matrajo vetrovi, včasih že kaj ven pogleda, vendar kaj konkretnega pa že od sobote ni bilo. Bogi! Sem že tuhtala, če bi glicerinsko svečko uporabila, ampak bom še malo počakala.

nič, jutri poročam

lp,t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.10.2006 14:56:41   
puncica
Ja punce hvala za čestitke, smo dokumentiral in rezultat:
user posted image

Sicer pa je naš danes ful priden, neverjetno, mogoče pa mu tako glih kontra vreme paše, pa prej mi je spal neverjetni 2 uri, pa nič ni kaj jamrajoč, pa še potem spal 1 urco, jabke mu še kr ne dišijo, trenutn pa hoče po eno igračo na postli pa se ne more do nje dokopat, pa se jezi, ja nič grem mu pomagat user posted image

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.10.2006 15:10:19   
cofek
popravljam prejšnji post - po petih dneh je Ažbe kakal in prav je imela tista, ki je rekla da se pripravite na bolj trdo in smrdeče blato user posted image (so sicer že vetrovi nakazovali, ampak mali je zmagovalec v družini)user posted image - no, ja stvar odraščanja pač user posted image .

auroraa - ja bravo, še en dedec bo omreženuser posted image user posted image user posted image . Upam, da imaš toplo poročno obleko - se mi zdi da je po tem dežju kar hladneje.

MarijaPo - že nekaj dni hočem napisat, pa vedno pozabim (mimogrede a ste brale, da se zaradi izločanja prolaktina - med dojenjem - izgubi kratkotrajni spomin; jaz sem živ dokaz za to) - smo poskušali dat kašico oz. rižolino z mojim mlekom pred spanjem, pa tud žlice nismo spravili v usta - čez dan pa komaj čaka da se prikaže in stvari kar golta dol. Tko da bi bilo mogoče res bolje, da poiskušate čez dan.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.10.2006 15:45:33   
mojsoncek
Ziv!

Najprej CESTITKE vsem pikcem, ki danes praznujejo. CESTITKE pa tudi tebi auroraa. Zelim ti vse naj naj ob tem dogodku in seveda lepo vreme (naj pa pade tudi kaksna kapljica dezja, da bo dosti dinckov user posted image ).

Ja, luna in vreme... Ubijalska kombinacija.

kakanje - Anze tudi od sobote ni kakal in med vsakim dojenjem se je tako napenjal, ven pa ni prislo nic. In sem mu danes dopoldan skuhala sladke kamilice. Rezultat: kakal je 2x v roku ene ure in to cisto brez matranja in napenjanja. Pa se to, kamilice sem sladkala s fruktozo, pa zraven sem dala eno malenkost janeza (proti napenjanju).

Drugace pa Anze ze dva dni cez dan spi kot polhec. Predvidevam, da je to zaradi cepljenja, ker je bilo prejsnjo rundo isto. Jaz pravim temu kar pozitivna reakcija user posted image .

Puncica -  tvoj malcek palcek pa ze ful lepo sedi user posted image . Da ne govorim o njegovem kotaljenju. Bravo! Anze je pa se vedno na trebuhu kot ribica na suhem, na hrbtu pa kot en mali hroscek. No, vsaj nogice si vlece proti ustom. Lenika - ne se sekirat zaradi tega, jaz se tudi ne. Bo ze prisel tudi njun cas.

Midva z user posted image sva se pa odlocila, da bova malega piscancka preselila v otrosko sobo. Glede na to, da spi od 9/9.30 pa do cca. 7 plus minus pol ure, verjetno res ni vec potrebe, da spancka v spalnici. Saj po eni strani mi bo tezko, po drugi strani pa vcasih malo slabo spim, ker se dosti premetava in se potem jaz ne upam niti premaknit v postelji.

bejbi se je zbudil... sibam... papa

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.10.2006 17:00:12   
mojca75
Majčki ki danes praznijete .... vse NAJ NAJ... (joj punce še mal pa bo pol leta, kje je ves ta cajt, še mal pa bo konc porodniške user posted image )

Aurora tebi in tvojemi dragemu pa veliko sreče v zakonu. ah kje je že tisti lepi dan,... si me tolk zraj.... da sem šla gledat poročni album in user posted image  potočila nekaj solzic... kolk sva bla lepa,.... pa srečna! No sej sva še zdej, mami ma kako kilo več, sreča je pa večja... pa Mojca je rezultat user posted image

Mojči pančka,... sladko dete,... Lenika ne sekiraj se mi se sploh ne kotalimo, zato pa že od 4 meseca cuzamo noge - kar naj bi počeli pri 7 mesecih, eni nekaj prej drugi nekaj, mogoče bo pa tvoj pri 10 mesecih že deklamiral? Nikol ne veš kakšne darove ima v sebi, sicer je pa res dober članek v zadnjem Moj Malček, o razvoju - če povzamem dajmo malčkom čas da se razvijajo in nič jih forsirat! Bodo že ko bodo zreli za tisto večšino!

pri nas je posijalo sonce sam je še ful mraz, mi gre na živce da ji moram za ven žabice oblečt, hlače so malo premalo, dekico zbrcamo radi, ... danes sva šle sam do trgovine z kengurujčkom, pa nisem dala žabic sam za daljše bivanje zunaj jih pa bom, kaj pa ve?

nič počekiram še zvečer kaj bo novega!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.10.2006 17:00:56   
lenika
Punčica, ja res full lepo že sedi. user posted image

Auroaraa želim vama srečo v zakonu in čim lepšo poroko ter seveda čim lepše vreme, čeprav to ne moreš nikoli vedet. Midva sva se poročila avgusta pred dvema letoma. Ker je bilo sredi poletja smo seveda računali na lepo vreme. Zjutraj je kazalo, da bo res lepo vreme in smo pred hišo na vrtu pripravili vse za sprejem svatov, ki naj bi prišli nekje ob 15.00. Ob 14.30 pa se je full vlilo, tako, da so se načrti nekoliko spremenili, a vseeno je bilo lepo. Pravijo, če je na poročni dan dež, potem bo veliko denarja. user posted image

Lepo se imejte, jaz se bašem s čokolado, ker mi je ob današnjem tečkotu padel cuker user posted image , ati, ki je prišel iz službe pa ga je prevzel.

< Sporočilo je popravil lenika -- 5.10.2006 17:04:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.10.2006 20:34:56   
SelmaC
Čestitke za mesečnice user posted image .

auroraa: čestitke za poroko. Naj bo vreme lepo. Pa kako slikico pripni, ne?

mojsoncek: kje dobiš fruktozo? in v kaki obliki je?

Mi zaenkrat še nimamo zobkov, čeprav se mi kak dan zdi, da se non stop slini in tlači rokice v usta, drug dan pa nič.

Pa tudi nogic še ni našel. Kotali pa se vedno več, samo podloga mora bit dovolj trda, drugače se razjezi, če mu ne uspeuser posted image

O plavanju pa bomo poročali. Začnemo v četrtek. Glivic in tega me ni strah, ker sem sama trenirala nekaj let v bazen, ki je bil neoporečen in za javnost zaprt pa ni bilo (da bi vedela) nobenemu nič. Bazene morajo zelo pogosto kontrolirati.

Zdaj pa moram šibat
pa-pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.10.2006 21:41:00   
mojsoncek
SelmaC - fruktozo dobis pri vsakem najboljsem sosedu. Najverjetneje jo bos nasla tam, kjer imajo taksne in drugacne zadevice za diabetike. Ce ti bo kaj v pomoc, imam jaz tisto od Matik-a, na skatli pa na veliko pise sadni sladkor - fruktoza, pod napisom pa je narisano sadje.

lp

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.10.2006 8:53:35   
lenika
Pozdravljene.

Kako ste kaj danes? Joj ob teh grdih dnevih me je kar groza, ko pomislim, kakšni dnevi prihajajo in bomo večinoma za štirimi stenami. No pri nas bo danes kar pestro. Najprej bom šla na otvoritev šole(na šoli kjer delam so gradili prizidek in obnavljali obstoječi del in je danes uradna otvoritev s proslavo), user posted image  pa bo za 2 uri prevzela tašča, popoldne, ko pride ati iz službe pa bomo vsi trije odšli na obisk k sestrični, ki je pred dobrim mesecem rodila fantka. Me prav zanima, kako bo naš Matic reagiral, ko bo zagledal dojenčka, ki je manjši od njega.

Ja nič, lep vikend vam želim in vsem nam še kaj sončka.

Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.10.2006 9:32:02   
MarijaPo
cofek - hvala za nasvet. Smo probali tudi cez dan, pa isto. Zgleda je res se premajhna za hrano. Zal. :(

Sicer se imamo v redu. Eva ze 2 dni nic ne kaka, mogoce bo pa danes kaj v plenicki. :) Upam, da popoldne, ko je Igor zadolzen za previjanje. :)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.10.2006 10:10:12   
Kalina
Oj punce!

Mi smo tko bogi.user posted image Kalina je uceri cel dan mela vrocino, skoz je jokala bogica, nc spala, zvecer jo peljemo dezurnemu, in je tako jokala da je kr bruhala od jokanja, potem je hlipala se pol ure revica moja. Una zdravnica je bla pa res neka pacientka, prvo rece da ja verjetno usesek, potem da ne vidi dobro, da nemore nic rect in to je to, in jst recem da hocm da ji urin pregledajo pa prvo ni hotla, pol sm se tm kregala in so ji dal vreckico za urin, smo sli domov, se tamala polula, vmes sem ji svecko dala za zbijanje temperature, moz je odnesu urin nazaj, in ugotovijo da me ful nekeHvala bogu zdaj nima vrocine, upam da bo vse ok. Sam me tko skrbi, ne vem kako ima lahko tako mejckn otrocicek bakterije v vodi, od cesa? a lahko dobi kaksna zdravila?user posted image user posted image user posted image
Zdravnika mamo ob 13h, drzite pesti.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.10.2006 10:32:23   
lenika
Uboga Kalina, upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.10.2006 11:25:26   
Barbs
kalinauser posted image  ...ampak glej to s pozitivne strani, če lahko...mala si gradi imunski sistemuser posted image  - tako je men rekla ena stara teta, ko je Aleksu kot iz škafa lilo iz noska.user posted image

Drugače pa - kako, bejbe? Mi smo tud sitkani, kar naprej ga ribam po čeljusti, ker sumim zobke, ampak nič. Nerga pa kot tavelk. Noče biti več v ležalniku.Ne vem, kaj naj naredim. Danes je že drugi dan, ko se je zares odločil, da ne bo več ležal in gledal bingljajočih igračk. Ampak, da ne bo pomote - niti za minuto! Nikoli ga nismo puščali ne vem koliko časa noter, vedno mu je dogajalo - pa kavč, pa na postelji, pa na trebuščku na dekici.... skratka; ležalnik je bil bolj za "odložt" . No, zdaj se je odločil, da NE! Ko se nagnem, da bi ga dala not in šla na wc - ker ja, tudi na wc me kdaj tišči, halo -  se, kakor hitro začuti pod rito ležalnik, usloči, zakriči, naredi most, se praska z rokami po glavi, pospešeno diha, opleta z glavo- mislim...user posted image  Včeraj sva z atijem določila, da je najbrž luna kriva - ampak, se bojim da ne.... In zdaj me resno mika, da bi privlekla stajico, jo zmontirala, not dala poušter in ga zasula z igračamiuser posted image  Ker lulat, pa kavo spit, pa kakšno cunjo dat sušit pa tut moram, če ne druzga.... res ne vem... Je pa car - ker takoj, ko ga nazaj dvignem ( ne, naš ljubček pa res ne bo jokal, ubogi) se mu usta razlezejo do ušes, rokice mi položi okrog vratu in pritisne glavico čisto ob moj vrat in zvesto čaka, da bom rekla " aaa, moj, moj....priden fantek, lep fantek.... moj moj" user posted image user posted image user posted image  In kaj naj ??? točno to mu rečem in ga spet nosim - levo , desno, gor dol, golaž mešat, v ogledalo gledat, na kolenčka čičat, pa kravce prtiskat, da bodo mukale (ima neko tablo z živalmi, ki se oglašajo, ko pritisneš)... In tako naprej in naprej v nedogled.... JOJ!!!!! user posted image

Ah--zdaj spi, grem hitr cunje obesituser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.10.2006 11:36:56   
lenika
Barbs, naš tudi ne mara ležalnika, ga pa odložim na igralno blazino na tla. Pa mu tudi tam za dolgo ni všeč, pa ga premaknem pod igralni most, pa malo v posteljico pod vrtiljak, pa malo spet nosit, nato pa joška pa malo spanja. In tako to ponavljamo. Mi je pa zadnjič ena kolegica rekla, ja saj ne boš več dolgo nosila. Počakaj še kakšna 2 meseca, ko se bo začel plazit, ne bo več hotel biti na rokah, ampak bo šibal naokrog, ti pa vsako sekundo za njim.
Ja saj je res. Sedaj, ko skočimo na wc, vsaj vemo, da ga bomo našli na istem mestu (naš se še ne kotali), pa četudi v jokajočem stanju, ko se bodo plazili, pa niukoli ne veš, kje ga najdeš čez pol minute. user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.10.2006 16:37:11   
TiaSara
Dan!

Aurora najprej tebi čestitke in srečno v zakonu pa en nepozaben poročni dan ti želim - ne glede na vreme.

Spet se mesec obrača in kar nekaj majčkov je že izpolnilo 5 mesecev - čestitke vsem.

Pa uboga Kalina. Upm, da ji bo kmalu bolje. Sem pa ravno danes tipala Andraža, da je nekam vroč. Mu bom šla kar zmerit vročino, ko se bova dojila.

Vidim, da je kar nekaj takih občasno malo sitkanih. Pri nas je razpoloženje zaenkrat kar O.K. dokler je naspan in spočit. Se pa zelo hitro utrudi in rabi več spanca kot včasih. Kar pa je meni kar prav user posted image . Sedaj kar spi kake 4 ure na dan - večkrat seveda, ne v kosu. Če le lahko natempiram, gre spat v voziček, tako imamo potem miren sprehod. Sicer pa tudi nas zelo srbijo čeljusti in grize vse kar mu pride pod roke. Ko dobi tisto igračo, ki je prav zobkom namenjena pa zraven ves čas spušča neke smešne glasove. Pa kako ugrizne v prst - me že prav bolijouser posted image .

Ležalnik tudi pri nas ni najbolj popularen, ga imam več na tleh, kjer ga zaenkrat še lahko pustim - ja Lenika imaš prav, bo še pestro.

Neverjetno, kako hiro teden mine. Se mi zdi, da je bil še včeraj ponedeljek, sedaj je pa spet vikend tu.

Bodite skrajno lepo, pa čim manj sitkanja vam želim.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.10.2006 20:45:22   
mojca75
Danes na fizioterapiji, zlata fizioterapevtka, mala se je odzivala, se smejala,... vse drugo kot v razvojni ambulanti kjer je bilo eno samo dretje user posted image

Sicer smo danes ful pridni (nič ne hvalim da se ne poslabša!), ma raje ne napišem,... k pol se vse obrne!

sam eno slikico nalimam...

user posted image  demolition girl!!!!!!!!!!!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
7.10.2006 13:34:53   
žmož
Ola Majčice!
Končno sem vas našla, da na hitro malo poklepetam z vami. Upam, da se me še spomnete, čeprav že dolgo nisem bila nič aktivna, to pa zaradi naših predragih Telekomovcev, ki so mi tako zakomplicirali stvar, da sem še vedno brez interneta in verjetno nekaj časa tudi še bom. Si zaslužijo kritiko z moje strani!user posted image
Čeprav sem postala aprilka, se še vedno štejem za majčice in upam, da me imate še za svojouser posted image . Pa da vam na hitro opišem naše stanje- ta mala ful slabo je, smo po hudih mukah prišle do 6 kg. Ker se je rodila prej ni imela sesalnega refleksa in od vsega začetka nas spremlja ta neješčost. Odkar dodajam tudi po žlički je malo boljše, ma še vedno ni za prehvalit. Drugače smo še kar dobro, preboleli smo že norice, drugo pa je za enkrat ok. Kaj več vam napišem ko bom imela več časa. Bodite dobro, dajte lubčka svojim malim sončkom in uživajte v lepi jeseni!
Lep pozdravček od žmož in male pikice!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
7.10.2006 18:07:37   
MJ78
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Evo majčice smo kompletneuser posted image Čestitke še zadnji - pikicii in njeni Majiuser posted image
Pa da začnem s seznamčkom naših malčkov. Lahko se še kakšna mamica/ati pridruži našemu čveku, ni problema a ne majčice user posted image user posted image :

NAŠE MALE MAJČICE IN MAJČKI z mamicami:
15.04. TAJA user posted image - žmož (PDP 21.5)
17.04. ROK user posted image - Panda1406 (PDP 14.5.)
24.04. SARA user posted image -
Linča (PDP 7.5.)
26.04. LUCIJA MAJA user posted image -
DeVilla (PDP 6.5.)
02.05. MIJA user posted image - LARA (PDP 1.5.)   
03.05. AŽBE user posted image - cofek (PDP 16.5.)  
03. 05. ALEKS user posted image  - Barbs (PDP 10.5.) 
04.05. DAVID user posted image -
petka (PDP 4.5.)  
04.05. MAJA user posted image - bajko (PDP 12.5.) 
05.05. GAŠPER user posted image - Mari71, (PDP 5.5.)  
05.05. VID  user posted image - puncica (PDP 8.5.) 
07.05. LANA user posted image  Shesha (PDP 8.5.)  
09.05. KARIN user posted image - maya2 (PDP 1.5.)  
12.05. JAN user posted image - majamo (PDP 14.5.)  
12.05. MATIC user posted image - lenika (PDP 7.5.)  
12.05. ANŽE user posted image -
mojsoncek (PDP 10.5.) 
13.05. MOJCA user posted image -
mojca75 (PDP10.5.)  
13.05. FILIP user posted image - lana (PDP 12.5.)  
15.05. VID user posted image - vita_kp (PDP 12.5.)  
16.05. MANJA user posted image - MiaSophia (PDP 13.5.)  
16.05. DAVID user posted image - Tina15 (PDP 26.5.)  
17.05. LUKA user posted image  - MJ78 (PDP 16.5.)

19.05. ZARJA user posted image - auroraa (PDP 15.5.)  
19.05. LARA user posted image -
tt79  (PDP 23.5.)  
21.05. EVA user posted image - MarijaPo (PDP 22.5.)  
22.05. TIAN user posted image - mammika (PDP
22.5.)  
22.05. ŽIGA user posted image - sonca (PDP 23.5.)  
24.05. VAL user posted image - aljča (PDP 23.5.)  
25.05. TIBOR - Nataša31 (PDP 25.5.)  
25.05. ANEJ user posted image - Lara28 (PDP 29.5.)  
28.05. ANDRAŽ user posted image - TiaSara (PDP 29.5.) 
29.05. SARA user posted image - Znidka (PDP 21.5.)  
04.06. MAJA user posted image - pikicaa (PDP 29.5.)

Napišem pa kej mal poznej.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.10.2006 19:01:07   
TiaSara
O, Žmož, lepo da si se oglasila - tudi me te še vedno štejemo za majčico. Kot vse druge, ki so z nami čakale na veliki dogodek.  A pri vas ste pa že kar norice čez dali. To pa je hitro.

MJ78 - dobrodošla (domnevam, da je to pravi spol).

Sedaj sem šele opazila, da je na tem seznamu napačen datum Andraževega rojstva. Je bil rojen 27.5. in ne 28. kot je napisano na seznamu. Punčica, a lahko popraviš na prvi strani.

No po Kalini se pa še Andraž zgleduje in tako je včeraj res skuhal vročino. Sem mu zvečer dala Calpol, pa mu je po 4 urah že popustil, tako da je moral dobiti novo dozo. Sicer je še kar spal, le ko sem mu sredi noči čistila nosek se je zbrihtal, pa sva se morala malo ponosit, da je zaspal nazaj. Jaz pa ... saj veste. Celo noč sem ga tipala, odkrivala in pokrivala. Na srečo je danes že bolje. Ima le še občasno malce nad 37, drugače pa zgleda kar dobro. No, malce bolj sitkan je kot ponavadi, a ni hujšega.

Mojca - dobra fotka, čist v momentu user posted image .

Lp

(odgovor članu MJ78)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
8.10.2006 10:09:46   
cofek
Jutro!

se imam namen oglasiti že od petka, pa vedno kaj vmes pride. Zdaj pa na hitro, ker gremo pol ven.

V četrtek - plavanje - superuser posted image . Najprej sem mislila da bo kar zaspal v tistem obroču v vodi, čez kake 15 min se je pa začelo - čofotanje pravo in zanimanje za igračke, pa kanglico,...dejstvo je, da se tu samo spoznavajo z vodo in je zmotno pričakovati, da bodo na koncu že pravi Mankoči user posted image  Je pa fajn, da vidijo, da je voda čisto OK, ker imam dve kolegici, ki imajo probleme z user posted image , ker nočejo v vodo. Je pa po tem plavanju mene zgrabilo v križu user posted image  .
pikicaa - naslednji tečaj (predvidevajo) bo februarja.

me je pa kar strah, ker vidim ,da imajo vaši user posted image  vročino,...Ažbe tudi nekaj bolj smrka in ima zamašen nosek - čeprav res zjutraj, ko se zbudi. Upam, da ne bo kaj zbolel. Se mi pa zdi, da tale prehlad prehaja z mene ne njega in obratno, tko da že kake 14 dni oba bolj ali manj smrkava.

smo bili včeraj po nakupih v Ce - sem zagnala celo paniko ker se je ful shladilo, mi pa brez toplih stvari (kapic, bunde, šala,..).

upam, da se vaši sončki čimprej pozdravijo...
lp,t

p.s. pa še eno slikico - je z enega piknika, pa mi je  ful všeč

user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
8.10.2006 10:22:39   
tea
Pozdravljene!

Na takšen lep nedeljski dan, pa čepim za računačnikomuser posted image . Ima naš oči še ene opravke, Jaši spi, Gregi pa posluša Rdečo kapico, tako da imam 5 minut časa.
Naš miškolinšek je včeraj po 12 dneh kakaluser posted image . In to 3 krat do sredine hrbta. Vonjav pa da ne omenimuser posted image user posted image . Že prejšni dan je tako punkal, da sem ga kar nekajkrat odvila, če je mogoče pokakan, pa jih je samo prav po hinavsko spuščaluser posted image .
V petek popoldne je imel moj Gregi zabavo za rojstni dan v športnem društvu. Bilo je super, otroci so uživali 100 na uro, pa tudi ta stari smo se luštno imeliuser posted image  Tortica mi je uspela, ježki in polžki pa tudi. Se moram mal pohvalt, da sem bila pridna gospodinja. Na zabavi so bili tudi 3 dojenčki, ena 8 mesečna, ena 6 mesečnica in naš Jaša. Pa so prav tako uživali, kot ta veliki otroci. Je bila muzika, pa balončki, otroci so se podili in kričali, tako da se jim je polno dogajalo in so bili vsi veseli in pridniuser posted image . Mamice pa posledično zelo zadovoljne.
S plavanjem bomo pa mi drugi teden začeli, ker smo bili v četrtek še malce prehlajeni, pa nočem izzivat.
Nič, grem kuhinjo pospravt. Mamo še vse od zajtrka na miziuser posted image . Packi!!!
Uživajte lep dan in se beremo!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
9.10.2006 8:08:10   
MarijaPo
Zivjo Zmajcice,in Zmajceki,

Eva ima pod mizo pevske vaje, jaz pa jo gugam, da bi se rajsi odlocila za kako drugo aktivnost. Vceraj smo sli na Pivska jezera, pa jih nismo nasli, narava je Evo cist ocarala, tako da je spala od pol enajstih do petnajst do sedmih. Bravo Pevka. Sem se pa zal zbudila ze ob petih in potem nisem vec mogla zaspat. Ne vem kaj mi je, grozno mi primanjkuje spanca, pa kljub temu ne morem in ne morem zaspat. Obupno.

Vceraj sva z Igorjem brala nas druzinski dnevnik, ki ga je pisala moja mama od mojega rojstva dalje in je bilo zelo zabavno, casi so se definitivno spremenili. Moja mama me je denimo kljub temu, da je imela porodnisko, dajala v varstvo od petega meseca dalje in pa banane in cesnje sem jedla od drugega meseca naprej. Pa moj oce je bil opisan kot ta pravi pater famillias - ves pomemben in odsoten. :)

Uzivajte!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Zabava v kostumih
lumpika35

Vprasajte svoje male nadebudneze 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?

pirat (33%)

vojak (2%)

ninja (13%)

gladijator (2%)

gasilec/policaj (22%)

drugo (27%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!