|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2006 8:48:55   
lenika
Auroaraa mi v nedeljo začnemo z uvajanjem, tako, da bomo videli kako bo, kar se tiče pa noska ti pa ne znam pomagat, ker na srečo še nismo imeli zamašenega.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.10.2006 9:51:33   
mojca75
Aurora - ne ne ne pojemo celega frutka, ampak tistega jemo tko "z zaletom", pri "home-made by mami" se pa mal kremžimo!
Pojemo cca ene pol tamalega frutka, sam se fuuuul razburjamo ko mami neha mahat z žlico okoli ust!

trenutno totalno zviti spimo na tavelki postli, bog daj da bi še kako minuto...! danes ji bom zmešala mal kupljenega frutka, pa mal domačega,... pa da vidim! cela znanost tole hranjenje user posted image , ne sej vem sej se šele navajamo!

sem obesila perilo,...brrrrrrr je mraz zunaj! danes namontiram zimsko vrečo,... sva zvečer oz popoldan še zunaj, pa ko gre sonce dol se fuuuul pozna!

vglavnem Uživajte punce, user posted image  vaše sončke

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.10.2006 11:38:27   
mojsoncek
Oj!

Se se jaz malo javim po nekaj dnevih. Preberem ze se, ma pisat se mi pa zadnje dni ni lustalo. Anze je postal pravi soncek v zadnjih dneh. Ponavadi ga kar gledam in gledam in gledam, ko se lepo igra in ukvarja sam s sabo.

Je pa ful smesen, ko zacne ze malo sitnarit in se potem spomni, da zna tudi druge zvoke spuscat in zacne potem kar vriskat. Bo pocasi cas, da se naucim kdaj spusca kaksne zvoke, ker so vedno bolj razlicni in verjetno namenjeni doloceni doseganju nekega namena.

Sva pa bila v petek v razvojni in bova mogla hodit na NFT, ker je mali hipotonicen. Ga ne smemo se prevec pokonci dajat, ker je se presvoh in se mu je zacel delati puklcek. In tako se spet po starem cartamo in nosimo okrog v polozaju lupince. Pri ta prvem smo vsi poskusni zajcki, od otrocka do starsev. Pri drugem bomo ze vedeli, da je tale handling res kar pomembna zadeva.

Drugace pa tudi na zlico zelo lepo papca, jaz pa upam, da se bo tudi na kilazi kaj poznalo. No, pocasi bo ze. Samo, da je fantek zdrav, nasmejan in zivahen. Bo ze...
Se to... jaz mu med naribano jabko zdrobim kar en piskotek (brez glutena, jajc in mleka) in ga tako rad popapca.

Po novem mu pa uspe vcasih, da zaspi kar sam od sebe. Se mi zdi, da se je v zadnjem tednu res spremenil in sel se en korak naprej.

Dosti nakladanja... grem se kafe spit dokler skratek se spi.

Uzivajte se po vsej verjetnosti zadnje lepe dni zunaj, potem se bomo pa notri malo vec stiskali in cartali. pa pa

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.10.2006 12:04:25   
Pupica
Jaz pa vas zadnje čase le beremuser posted image
Za pisat moram met pa obe roki prosti, kar pa mi ponavadi ne zneseuser posted image
Sedaj smo po rahlem prehladu k seb prišli. Najprej sem bila jaz prehlajena, potem Tia, nato pa še Gal, za njim pa še očka.In ravnoGal je bil od vseh najbolj potrepežljiv(razen meneuser posted image )Ponoči je smrkal, čihal, prav smilil se mi je ampak jokal pa ni. Tek je imel normalen, tako da nisem kaj pretirano paničarila, pa tudi temperature ni bilo. 3 x na dan sem mu dala inhalacije, pa je tudi nosek kmalu bil Ok.
Pri nas smo bili že prijavljeni na tečaj plavanja, pa sva se potem raje odločila, da greva januarja. tia je namreč šla s 4 meseci, tako da sva bila kar prepričana, da gre Gal tudi. No bomo pa videli kakšna bo razlika ko bo Gal šel z 7 meseci. Ko bo že sedel in tako...
Ostalo po starem, Tia je še vedno  NAVDUŠENA nad njim, oz.sedaj smo začeli zelo vneto nosit svojega dojenčka okol. In ga doji, previja, hrani, spi in leži v Galovem ležalniku, če Gala seveda niuser posted image Moram pa malo bolj paziti, ker prej smo ji dopovedali, da gal ne je, ker nima zob.Sedaj pa Gal poje že kakšno banano, jabolko, hruško dobi le za poskušno, ker ne je s takim tekom kot banano.Zadnjič sem celo poguljufala in mu dala pol banane in pol korenčka, ker če ne ne bi pojedel. Kotalka se še ne - beri vali z hrbta na trebuh in obratno. No pa nič za to, saj je skoraj mesec dni mlajši, saj je konec junija.Tako da malo bolj primerjam Gala z junijčki, da mu ne bom krivice delala.user posted image
Še vedno je ultra dobrovoljček, ki se samo smeje. Da le ni pokakan, in lačen. In že ima usta do ušes.Zjutri pa samo gleda s katerega konca bo Tia prišla.Potem pa so vriski in veselje.
Sedi že lepo za mizo, tako da sedaj tudi med kosilom nimamo protestov.
Največja zabava je pa ogled igrač ki mu jih Tia še vedno vneto nosi v roke. In potem si jih ogleduje, ogleduje, in na koncu imam filing zabriše na tla čimbolj glasno, tako da Tia hitro drugo prinese.
Se še vedno dojimo, le med mojo M, moram dobesedno dodaja pri vsakem obroku, kljub rižolinotu zvečer in zjutri, ter sadno/zelenjavnem obroku dopoldne.
Mogoče je malo prehlad vplival da je imel malo manj teka, ali pa mu je bilo dovolj mojga mlekca, skratka spet se doji, dobi sadno/zelenjavni obrok(cca.1 banano ali pol banane in kaj zraven), zvečer pa rižolino, vendar le okoli 30-40 ml (razen med mojo M, takrat med 120-140ml), zjutraj dobi rižolino, pa se mi zdi da brez potrebe, ker spet je pojedel le okoli 30-40.
Ko pa gledam slikice v primerjavi s Tio je bila ona bolj buhteljčekuser posted image No edino to da je on pa malo daljši od nje, pa noge ima ogromneuser posted image user posted image user posted image
Pijemo tudi čajčka, za kar sem bila prepričana, da ga pa mi ne bomo dokler se bomo dojili, ker ga ja ko vneto pljuval ven. Sedaj ga pridno popije okoli 120 ml na dan.Mu ga pa mal posladkam z sadnim sladkorjem(fruktozo).
Zelo rad pa se poovarja.To so eni taki krikci, ki jih najbolj oponaša Tia, včasih sploh ne vem kdo je bil.
Edinole za obleč sem malo v dilemi.Ali že žabice ali ne???On je namreč bolj vorčekrven, tako kot Tia. Tudi rokice ima skoz tople.in mislim, da joka, le če mu je prvroče.Pa saj še zase ne vme kako bi se oblekla v teh dneh, nič čudnega da tudi za Gala ne vemuser posted image

Zdej pa počas v akcijo za kosilo.

LP mejte se lepo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.10.2006 17:26:04   
lenika
Pozdravljene.

Vam moram povedat, kaj se nam je danes zgodilo. Sem imela ene opravke dopoldne in sem Matica pustila doma s taščo. Tašča se je odločila, da bo šla z njim na sprehod. Ko je šla v eno smer je bilo OK, ko sta šla pa nazaj, je prišel mimo njiju en tovornjak in Matic se ga je prestrašil in začel jokat.
Nato je prišla mimo ena starejša gospa in rekla tašči, da ima razvajenega otroka, ker kar v vozičku joče. Mislim, eni si pa dovolijo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.10.2006 8:20:42   
maya2
Dobro jutro!

Ne vem zakaj ampak mi še kar jemo 7-8x na danuser posted image  kar pomeni 2-3x na nočuser posted image  zgleda da Karin rada ponoči mal prigrizne...

Drugače pa nam počasi tudi že kdaj uspe se obrnit s trebuščka na hrbet, sinoči se je na vse pretege trudila obrnit s hrbta na trebuh, je bila ful hecna ker ji je čist ratal potem pa ni znala desne rokice umaknit... no ja tudi to še bo...

Se pa zdaj ponoči čisto razkoplje, kar je problem iz dveh razlogov: je seveda hladno čeprav že ogrevava, pa ne more spat nepokritauser posted image , kar pomeni da se zbudi... user posted image  Je ful glasna ponoči, najbolj posrečen glas, ki ga spušča je uf... in tko na ffff potegne... kaj neki je takoooo hudega???user posted image user posted image user posted image

Zdravstveno zavarovanje: ali je katera zavarovana pri vzajemni ali adriaticu? So vam tudi podražili premije? Nič nisem namreč slišala, da bodo podražili, pa sem potem opazila da so pri Triglavu premijo povišali za 200 sit... pa me zanima kako je drugod...

Lenika: ne sekiraj se zarad ene tetke, ki se sploh ne spomni več kako je imeti majhne otroke... Tisti ki jih imamo vemo kako je to, če pa kdo noče razumeti, je pa to njihov problem... Na živce mi grejo taki, ki mislijo, da morajo biti otroci ves čas čist pri miru, se ne smejo jokati, dreti, ali glasno govoriti, biti živahni... pa saj so vendar otroci, kdaj pa bodo če ne zdaj!!

Upam da so končno stuhtal kaj je narobe z mojim user posted image , danes mora na slikanje zoba..user posted image  Že prejšnji četrtek mu je iz ustne votline nekje tekla kri ali bolje lila... to se je potem še nekajkrat ponovilo, dokler se ni v torek ponoči zbudil ves krvav, kri pa se ni ustavila... zato je moral k dežurnemu, ki seveda ni nič videla, ker ni mogla, ga je dala v laboratorij, kjer so ugotovili da je s krvjo vse ok, potem je moral še k svoji osebni zdravnici, ki tudi ni ničesar našla, potem ga je poslala k zobozdravniku, ki pa je končno ugotovil vsaj približno od kod kriuser posted image ,   se mu zdi da zaradi modrostnega zoba..user posted image  ne vem a mu raste al kaj? no ja bomo videli kaj bo pokazal rentgen... v glavnem cela štala...

Grem pa v soboto prvič ven na večerjo s kolegicami, tako da bo user posted image  sam zadolžen za 'uspavanje'... kar je pa odvisno od njenega razpoloženja, včasih zaspi skoraj takoj brez joka, včasih se premetava in vzdihuje več kot pol ure, včasih ji pa kljub temu ne porata, potem pa jo je treba malo cartati... Sicer pa me prav nič ne skrbi, saj ji je bil še vedno doslej kos..

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.10.2006 9:19:30   
MarijaPo
lenika - ne se sekirat, folk je pac cuden.

vozicki - a res ze vse vozite v sportnih vozickih? Kaj pa hrbtenica? Mi imamo se vedno kosaro, pa protestira, ker nic ven ne vidi.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.10.2006 9:23:01   
lenika
MarijaPo, saj od 4. meseca naprej se lahko baje naklon nekoliko dvigne. Mi imamo športni del vozička, ampak na najnižji stopnji.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.10.2006 9:45:29   
mojca75
MarijaPo mi smo že od dveh mesecev v športnem vozičku - gleda proti meni (še) in imamo naklon čisto dol - se pravi naravnost (včasih če je budna in sva na klopci pred blokom ji malo dvihnem, ampak ko sva pa na sprehodu je pa naravnost in ji je (še) čist kul!Zdej sva dale zimsko vrečo da ji je toplo, al je pokrita če je toplo jo pa zrolam k nogicam!

Nam je bila košara že takat (dobra 2 meseca) skoraj premejhna, da so me vsi zezal kak mali voz sem kupila, pa je med večjimi user posted image  mamo pač večjo punco!!!!

Lenika - da raje ne razlagam kaj vse slišim na sprehodu, sploh tam če grem čez Žale do staršev,... aaaaa predvsem pa KJE ZA user posted image  IMAM KAPCO, pa čeprav je bilo zunaj še dobrih 20 stopinj, ampak ker je oktober se "najbrž" spodobi dat kapco, pa kaj če se pamžu skisajo možgani od vročine

Mi smo meli danes čudno noč, smo se n-krat zbudili za dudo, in to sam zato ker sem jo včeraj novim sosedom hvalila, ki imajo pa mesec dni starejšo punčko!!!

Ah ja nič več hvale!!!!!

Danes grem opoldan z eno kolegico - nosečko v šoping - opravljam delo "svetovalke" user posted image ,... sem že pozabila koliko, če ... sem jaz komplicirala!!!

se lepo mejte pa se beremo

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
12.10.2006 10:04:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.10.2006 10:10:31   
mojca75
Aurora user posted image  SEVEDA BO ŠLO VSE PO PLANIH!!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.10.2006 15:56:53   
Barbs
Auroraa, z veliko gotovostjo ti povem, da  NE BO ŠLO vse po planih, bo pa

LEPO, NEPOZABNO IN ENKRATNO....kakorkoli že bo... user posted image

Rade Šerbedžija bi rekel : "Ne daj se, Ines...."!

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.10.2006 17:48:32   
lenika
Pozdravljene.

Mi smo nazaj iz posvetovalnice. Veliki smo 67cm in težki 7090g. Naš Matic je  zdravnico nekaj časa gledal, nato pa se skremžil in zajokal (sem že pisala o tem, da zadnje čase tako reagira na tujce, ki ga poskušajo ogovorit). Zdravnica ga je hitro zamotila z igračo in je pozabil na jok. Bili smo tudi 2. cepljeni, tokrat je na koncu, ko je že potegnila ven malo zajokal (prvič ni niti opazil, da so ga cepili). Upam, da tudi v drugo ne bo reakcij.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.10.2006 18:45:43   
F*S*M
Aurora vse najlepše na novi poti
user posted image user posted image
user posted image
da bi bila vedno s soncem in cvetjem postlana

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.10.2006 21:57:12   
Anonimen
ojla!

NOVOLAC 2 - verjetno pomeni, da daj ostale obroke goste hrane, ampak to je itak okvirno tako, da lahko daš tudi več obrokovnovolaca. je pa meni res pediatrinja rekla, da zalivančki ne morajo biti do 6. meseca samo na mleku, ker to ni isto kot če bi bili dojeni in jim je treba začet dodajat gosto hrano pri 4. mescih. moja ima tako zdaj pri deobrih petih mesecih e dva obroka dnevno na žlico, ostalo še hipp 2. aja pa še to, daj ji namesto naribanga jabolka raje čežano. mogoče ji bo šla bolj po grlu. vse sadje razn banane lahko spremeniš v čežano (hruške, marelice, slive...)

MARIJA PO - mi košare sploh imeli nismo. do 3. mesecev je bla v lupini, potem pa drekt v športni voziček. zdaj če se kaj okoli dogaja je dvignjena že toliko da ven vidi, drugače se sama dviga k norc in protestira na vse pretege.

jaz sem pa danes mijo dala prvič v fliperja kopat in je ful uživala :) verjetno bi še bolj če ne bi pred kopanjem doživela šoka. hehe. no na tla dam previjalno podlogo, ki je ene 3 cm debela. jaz nalivam vodo v banjo, zravn nje držim nogo, da se mi ne bi kam odmuvala. smo za hip nogo umaknem, ona pa hop se preveli, pade v isto 3 cm globoko luknjo med podlogo in banjo in direkt z glavo v banjo butne. je zadonelo k pr norcih da sem se bl js ustrašla kot pa je njo verjetno bolelo. no zdaj ima malo buške..je pa njena prva buška :) ojoj koliko jih še bo. no pa šeena fotka z buško v fliperju :)
user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.10.2006 8:59:51   
MarijaPo
bravo Aurora - nisem vedela, da se bos porocila!!!
Cestitam!! Poroka je ful najboljsi dogodek v zivljenju, vsaj meni je bil.

Upam, da se boste imeli super, glede vremena se pa ne sekiraj, kakorkoli ze bo, bo lustno! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.10.2006 9:57:19   
Kalina
Aurora midve z Kalinco ti zelive najlepse zelje izuser posted image .

No tko, zanc smo bli v razvojni. v 2 tedni smo prisli oz 5580 na 5900user posted image Sploh nemorem verjetuser posted image No in zraven nase dr je bila neka indijka, ki se uvaja. Ful je bla lepa. No in tamala ko jo je zagledala je kr planila v jokuser posted image In ko jo je zacela dr razmetavat tm je blo se hujse, nonstop je jokala, tecka ena. dr je rekla, da je ful presibka v trupu in nas dala nujno na nevrofizioterapijo 1x na tedenuser posted image Zato se tudi nemore igrato z svojim nogicami. Je rekla, da je drugac ful napredna, ful firbcna, dosledna, ampak grozno trmasta, in  naj kr pricekujem da bo kaksna 2 mesca skoz jok na fizio. user posted image Bleh.

Drugace smo kr ok, ponoc je spala od 23h do 6h, koncno da se ni zbudila vmes. Ceprav je tudi cez dan spala 2h. Pridkana je bila. Joj ucer sm si sla kao kupovat kavbojke in na koncu kupim mali jaknco seb pa nc. A ste ve tud taksne, skoz ji neki kupujem, sploh si nemorem upret, moj me pa skoz krega, da ma prevec stvari.user posted image

Nemorem verjet da bo jutri stara ze 5m, kako gre hitro.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.10.2006 10:16:49   
tt79
Aurora...čestitkeuser posted image user posted image user posted image   Držim, da bo dan čiimbolj sončen, topel, predvsem pa da boš ti maximalno uživala.

Moram se pohvalt, da se je našauser posted image včeraj čisto zares sama prevalila iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image Dnevna soba je zdaj seveda njena in na tepihu ma pogrnjeno dekico, okol pa vse polno igrač...pa sem jo včeraj tam pustila ležat na hrbtu, js pa sem šla pomit posodo. Pridem čez 10 minut nazaj, ona lepo na drugi strani dekice na trebuščkuuser posted image Sem bla ful veselauser posted image

Drugače pa smo medve  same doma, ker se je šel najin tati pootapljat, medve pa nisva šle zraven, ker so napovedali burjouser posted image

A imajo vaši mali tut tko ledene rokice čez noč? Naša je v spalni vreči, pa še pokrita, rokice pa so zjutraj čisto ledene. Sem že razmišljala, da bi ji rokavičke ponoč gor dajalauser posted image user posted image

MarijaPo...mi Laro že ena dva meseca vozmo v športnem delu vozička 30 stopinjski naklon, kakšen teden jo pa že tut mal višje dvigujem, saj se mora vendar otrok mal sovjaliziratuser posted image

Kalina...držim pesti za čimmanj joka v razvojniuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
13.10.2006 10:18:17   
tt79
...sem mislila socializirat ne sofjalizirat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.10.2006 10:19:20   
tt79
OK, dans mi ne gre tole...user posted image user posted image vreme je krivo...

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.10.2006 10:47:05   
lenika
Naš Matic ima pa malo reakcije na 2. cepljenje. Ponoči je okoli dveh začel nekaj jamrat in sem ga potipala in se mi je zdel vroč. Izmerila sem mu vročino in duda termometer je pokazal 36.8, digitalni termometer pa 37.5, jest ni hotel, zato sem ga poskušala uspavat nazaj. Zaspal je nazaj, vendar je cel čas v spanju nekaj stiokal, tako, da jaz nisem spala. Ob 4.00 se je zopet zbudil in sem mu dala jest in se mi je še vedno zdel vroč, nisem mu šla pa merit vročine, ker je po tem, ko se je podojil lepo pri meni brez stokanja zaspal. Ob 6.00 se je zbudil in sem ga potipala in ugotovila, da ni več nič vroč, je pa zopet jedel, nato je zaspal do 8.30. Ko sem ga šla zjutraj preobleč sem ugotovila, da ima okoli pikice rdeč flek, vročine pa zjutraj ni imel. Ali je še kateri user posted image  imel rdeč flek okoli mesta kjer je bil pikan in čez koliko časa je flek izginil?

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
13.10.2006 11:24:26   
TiaSara
Oj, Lenika user posted image  za Matica. No vidiš, da bo. Še malo, pa se bo kotalil po celi sobi. Pa priden fant, da tako lepo prenaša cepljenje. Kar se pa cepljnja tiče, naš je imel prvič še cel drugi dan malo vročince in precej hudo reakcijo - je tudi stokal v spanju in bil nasploh bogi. So me pa opozorili, da bi lahko imel otečeno tudi na mestu pika in mi naročili, naj v tem primeru tudi še drugi dan spiram s kamilicami.

tt79 - user posted image  tudi za Laro. Kako hitro napredujejo tile user posted image . Še malo, pa bodo že hodili. Bol bo pa taprava žurka user posted image .

Auroraa - vse naj naj user posted image .

Kalina - upam, da ne bo tako kot so napovedali in da ne bo vsakič jok. Drugače pa super, da bosta hodile na fizioterapijo, menda malčkom ful pomaga.

Lara - uf, prva buška - ja še veliko jih bo. Zgleda pa super tale fliperček in Mija uživa 100/h. Bomo morali tudi mi kaj takega nabavit - iz čisto praktičnih razlogov, ker bo našemu user posted image  banjca kmalu prenajhna.

Lep dan vsem in še lepši vikend.

Je pa res nam namenjena tale jesen - men je še lepše kot poleti, ker ni tako vročeuser posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.10.2006 16:29:49   
tea
Dober dan vsem skupaj!

Še en lep dan nas je razveselil danes, čeprav je malce bolj oblačno kot prejšnje dni. Pa ni nič hudega. Res, se strinjam, da nam služi tole vremeuser posted image . Bolje res ne bi moglo bit. Upam, da bo tudi zima bolj suha in bomo lahko veselo vozičkale še naprej. Ko sem jaz imela Gregeca je bila zima krasna, sicer mrzla, ampak suha in zelo sončna. Idealno za sprehode z vozičkiuser posted image .
Včeraj smo bili prvič na plavanju in je bilo super. Je Jaša maksimalno užival, vriskal in cvilil od veselja, skratka zgleda, da bomo imeli še enega plavalca v družini. Sem mislila, da bo potem kaj bolje spal ponoči, pa se je vseeno zbujal in hotel zizouser posted image .
auroraa- iskrene čestitke še z moje strani. In predvsem imejte se skrajno lepo!!
Kalina- vidim, da vajina teža lepo napreduje, na fizeoterapiji pa tudi upam, da ne bo prehudo. Otroci to povsem različno sprejemajo. Eni jokajo celo uro skupaj in vsakokrat ko pridejo, drugi pa skoraj nikoli. Probaj se dogovorit za tako uro, ko bo sita in naspana, ker potem je vse veliko lažje.
t79- našuser posted image  ponoči nima ravno mrzlih rokic, jih ima pa vedno čez dan. To pa zato, ker jih ima ves čas v ustkih. Potem ma pa ledene! Je imel pa Gregi zato tudi ponoči mrzle rokice, saj je bil bolj zimski. Pa mu nisem nikoli rokavičk gor dajala. Pa pozimi nikoli ne kurimo v spalnici in imamo zato res hladno. Bolan pa je bil v dveh letih samo ekrat, tako da... No, moje mnenje je da to ni potrebno. Sem zdaj bistveno manj panična kot sem bila prvič. Mi še vedno hodimo okrog brez kapice, potem me pa stare tete na cesti ustavljajo, da dojenček bi mogel imet pa kako kapico, pa mogoče že bundico, ko je tako hladnouser posted image .
LARA- vaša Mia pa krasno sedi v fliperčkuuser posted image . Mi smo še vedno v ležalničku, pa se ves čas poskuša dvigovat. Bomo še mi v kleti poiskali našega in probali, če je Jaša že dovolj fanta za takšen podviguser posted image .

Nič, grem pogledat če se je moje dete že zbudilo, da gremo še malce ven, dokler še ni teme. Imejte se lepo, uživajte, pa lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.10.2006 20:07:28   
SelmaC
Oj,

Včeraj smo bili tudi mi prvič na plavanju. Bilo je super. Ful je bil priden in se je neprestalno čudil vsemu skupaj. Le ko je šel v vodo je zastokal, ker je bila bolj mrzla kot jo je vajen in pol ko smo končali je bil zelo zmatran, da je kar zaspal, ko sem ga dala v voziček. No pol sem pa opazila, da ima rdeče pikice po trebuščku, pa ne vem ali je od bazena ali je suha koža (kar naenkrat ima na nekaj mestih čisto suho kožo pa na obrazu tudi, tako da ga mažem s kremico) ali pa paradižnikova omaka, ki sem jo jedla za kosilo. Sem klicala P pa pravijo, da če se ne širi se ni za bati. No, bomo videli.
Lara, jaz bom tudi fliperčka vzela user posted image

Auroraa: fantastičen dan ti želim!!!

Lenika: Maj je tudi imel rdeč flek pa otrdlinico 1. pa je po kakem tednu izginilo. Če nima vročine po moje ni nič hudega.

Zdaj pa gremo hop v banjo
pa-pa

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.10.2006 22:21:33   
mojsoncek
Cer! Se jaz na hitro preden grem v mizale...

vozicek - mi imamo se vedno gor lupinco. Mali lezati v vozicku seveda noce, pokonci ga pa tudi se ne smemo posedati.

kalina - super za kilazo (spet zganjam fousijo user posted image ). Drugace pa tudi nas caka NFT in upam, da ne bo kaksnega pretiranega dretja, ceprav mu ze zadnjic v razvojni ni bilo nic kaj vsec. No ja, bomo videli.

tt79 - nas ima rokice mrzle cez dan, ker jih ima non stop v ustih.

lenika - cestitke Maticu za njegovo kotaljenje.

Drugace pa ne vem ali je danes Anzeta spet kaksen zobek matral ali pa ga daje petek 13. user posted image . Cel dan je bil siten kot driska. Pa se ful malo je spal cez dan. Jaz sem bila pa toliko gnila, da se mi ni lustalo niti kosila skuhat in je mozek sel kar po pico. Ja pride vcasih kak tak dan.

Dosti bo za danes. Uzivajte cez vikend, se najbolj pa ti Auroraa.

nocko

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!