Pupica
|
Jaz pa vas zadnje čase le berem Za pisat moram met pa obe roki prosti, kar pa mi ponavadi ne znese Sedaj smo po rahlem prehladu k seb prišli. Najprej sem bila jaz prehlajena, potem Tia, nato pa še Gal, za njim pa še očka.In ravnoGal je bil od vseh najbolj potrepežljiv(razen mene )Ponoči je smrkal, čihal, prav smilil se mi je ampak jokal pa ni. Tek je imel normalen, tako da nisem kaj pretirano paničarila, pa tudi temperature ni bilo. 3 x na dan sem mu dala inhalacije, pa je tudi nosek kmalu bil Ok. Pri nas smo bili že prijavljeni na tečaj plavanja, pa sva se potem raje odločila, da greva januarja. tia je namreč šla s 4 meseci, tako da sva bila kar prepričana, da gre Gal tudi. No bomo pa videli kakšna bo razlika ko bo Gal šel z 7 meseci. Ko bo že sedel in tako... Ostalo po starem, Tia je še vedno NAVDUŠENA nad njim, oz.sedaj smo začeli zelo vneto nosit svojega dojenčka okol. In ga doji, previja, hrani, spi in leži v Galovem ležalniku, če Gala seveda ni Moram pa malo bolj paziti, ker prej smo ji dopovedali, da gal ne je, ker nima zob.Sedaj pa Gal poje že kakšno banano, jabolko, hruško dobi le za poskušno, ker ne je s takim tekom kot banano.Zadnjič sem celo poguljufala in mu dala pol banane in pol korenčka, ker če ne ne bi pojedel. Kotalka se še ne - beri vali z hrbta na trebuh in obratno. No pa nič za to, saj je skoraj mesec dni mlajši, saj je konec junija.Tako da malo bolj primerjam Gala z junijčki, da mu ne bom krivice delala. Še vedno je ultra dobrovoljček, ki se samo smeje. Da le ni pokakan, in lačen. In že ima usta do ušes.Zjutri pa samo gleda s katerega konca bo Tia prišla.Potem pa so vriski in veselje. Sedi že lepo za mizo, tako da sedaj tudi med kosilom nimamo protestov. Največja zabava je pa ogled igrač ki mu jih Tia še vedno vneto nosi v roke. In potem si jih ogleduje, ogleduje, in na koncu imam filing zabriše na tla čimbolj glasno, tako da Tia hitro drugo prinese. Se še vedno dojimo, le med mojo M, moram dobesedno dodaja pri vsakem obroku, kljub rižolinotu zvečer in zjutri, ter sadno/zelenjavnem obroku dopoldne. Mogoče je malo prehlad vplival da je imel malo manj teka, ali pa mu je bilo dovolj mojga mlekca, skratka spet se doji, dobi sadno/zelenjavni obrok(cca.1 banano ali pol banane in kaj zraven), zvečer pa rižolino, vendar le okoli 30-40 ml (razen med mojo M, takrat med 120-140ml), zjutraj dobi rižolino, pa se mi zdi da brez potrebe, ker spet je pojedel le okoli 30-40. Ko pa gledam slikice v primerjavi s Tio je bila ona bolj buhteljček No edino to da je on pa malo daljši od nje, pa noge ima ogromne Pijemo tudi čajčka, za kar sem bila prepričana, da ga pa mi ne bomo dokler se bomo dojili, ker ga ja ko vneto pljuval ven. Sedaj ga pridno popije okoli 120 ml na dan.Mu ga pa mal posladkam z sadnim sladkorjem(fruktozo). Zelo rad pa se poovarja.To so eni taki krikci, ki jih najbolj oponaša Tia, včasih sploh ne vem kdo je bil. Edinole za obleč sem malo v dilemi.Ali že žabice ali ne???On je namreč bolj vorčekrven, tako kot Tia. Tudi rokice ima skoz tople.in mislim, da joka, le če mu je prvroče.Pa saj še zase ne vme kako bi se oblekla v teh dneh, nič čudnega da tudi za Gala ne vem Zdej pa počas v akcijo za kosilo. LP mejte se lepo.
|