MiaSophia
|
Dober večer . Naj se malo oglasim in kaj napišem. Berem vas redno in je prav fajn brat vas . Naša bambina je danes stara 5 mesecev. Hodiva na plavanje za malčke, zaenkrat se imava fajn. Po novem (zadnje 4 dni) spi v svoji sobici, včeraj je spala od osmih zvečer do šestih zjutraj. Medtem je men skor zize razneslo, no, pravzaprav mi jih mejčken je Zvečer ji (zadnji teden) dajem mlečno kašico (hippovo/zdej ma breskev z marelico - 130 ml), to zmlacka, pol pa še eno joško za pocartat in to je to. Preden sva jo dala spat v svojo sobico, se je začela prebujat skoraj na vsake tri ure...pa sva ugotovila, da je prerasla zibelko in ji sploh več ni fajn tam not, se ni otrok mogu razkomotit. No, zdej jo pa zjutraj najdeva obrnjeno za 45 stopinj, mahajočo z rokami in smejočo brezzobko. No, upam, da ji bo novo ležišče še naprej dobro delo (trkam, trkam). Drugače se še vedno dojiva, emm, no, poleg večerne kašice, ji dajem en sadni ali zelenjavni obrok, ponavadi opoldne. In veselo papca. Patronažna me bo ziher peglala (je rekla, da pride, ko bo stara 6 mesecev), klinc. Vozim jo v športnem vozičku in seveda noče ležat, ampak mora biti na tekočem z okoljem . Prav vesela pa sem, da imamo tudi kenguruja, ki mi je pa (in seveda tudi ) . Evo toliko od mene. Aurora - vse najlepše v zakonu Lahko noč vsem skupaj