tea
|
Dobro jutro vsem skupaj! Sicer je še megleno, ampak se nam zgleda obeta še en lep sončen dan . Nam pa res služi tole vreme, a ne? Pri nas smo po starem. Jaša je priden dojenček , če izvzamemo noči . Sem že obupala in spi pri meni v postelji. Nima veze, da vstajam 5, 6, 7...krat na noč. Sem potem samo sitna in neprespana. Ko bo dovolj velik, bo že spal v svoji postelji. Tako pa niti ne vem točno kolikokrat se zbudi. Ga malo priklopim, pa potem oba zaspiva nazaj. je pa začasno preseljen k Gregiju v otroško sobico . Imam pač bolj slabo speče otroke. Verjetno jih take naredim sama, vendar se nima smisla s tem obremenjevat. Vzamemo tako kot je in gremo naprej. Veselo in polni optimizma . cofek- kako je bilo plavanje? Mi tudi pridemo, ampak imamo že ob petih, tako da nismo v isti skupini . Bo pa lahko tudi Gregi hodil zraven in veselo užival v kopanju. Je bila Nina res prijazna, ko sem jo klicala in je sama predlagala, naj Gregi tudi hodi. Je pa menda ta skupina bolj prazna in nas je zato dala vanjo. Bomo videli v četrtek, kako in kaj. aljča- se pa res že dolgo nisi oglasila. Vidim, da je Val še vedno pravi korenjak! No, pa saj tudi naš mucek caplja za vami. Sicer je res rojen nekaj ur prej, ampak mu še kar nekaj manjka do 70 cm lenika- takšen bojazljivček je bil naš Gregi. Je tudi vedno jokal, če ga je ogovarjal kak nepoznan.Začelo se je kot praviš ti. Tam nekje pri 4-5 mesecih, z rahlim jokom. Potem se je pa to samo stopnjevalo. Najhuje je bilo, če so vanj rinile kake stare, sive tete. Se mu je kar obrazek povesil, okice so postele kot dva jezerčka, potem pa ueeeeee. In to tisto res konkretno! S hlipanjem in lovljenjem sape, tiščanjem vame. Grozno . Si ga potem resnično težko potolažil. Se še sedaj pri 2 letih včasih naredi, da se koga ustraši in je potem strašen jok. Pač so mu eni že od vsega začetka bolj všeč kot drugi . Upam, da se tvoj Matic navadi in ne bo taka jokica kot je moj veliki mali. Kalina- lepo, da ste se pozdravili in držim pesti, da bo v razvojni kar najbolje maya2- vam pa kar najbolj miren spanec Nič, bom počasi končala. Moram do konca pripravit torto, ker ima moja mama danes rojstni dan. Pa ji je Gregi včeraj obljubil, da bo tut ona svčke pihala in da ji bo magu (pomagala ). Uživajte v sončku!
|