|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2006 10:04:50   
Kalina
Zivjo!

Smo zdravi, nic vec vrocine in joka itd. Imeli smo neko bakterijo v vodi, k sreci ni bila tako nevarna, da bi morali iti v bolnico. Vsaj nekaj.
Drugace je bila danes ponoci tako tecna, da mi kr nc ni blo jasn, se zbudi ob 1h, pa ob 3h, pa ob 6h, pa ob 8h, pol sm jo pa kr vzela k seb v pojstlo, sm spala on pa je na veliko pricala. user posted image Se vedno prica.

Jutri imamo fizioterapijo, in kr vidim dr kako se bo drla, ker mala je tko zategnjena, kljub vsem nasim vajam, sm tko zalostna, se mi zdi da gre na hujse, namesto na boljse. Bomo videli.

puncica nas ni na seznamu, smo rojeni 14.5., pdp 29.6. e tko:) Vidim da sm zaenkrat edina, ki je rodila v nedeljo, 14.5.user posted image

Evo ze tuli, treba papat.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.10.2006 10:23:10   
maya2
user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne bo pomote... to sem jaz po današnji noči!
Katasrofa!!!Začelo se je že ob 23:30, potem pa se je spet zbudila ob 2:00 in od takrat do 6-ih ... vse po spisku... 'mogoče je lačna, mogoče je preveč polulana, mogoče pokakana, mogoče so zobi, mogoče....v glavnem na kratko: smo se drli, smo stokali, smo jedli, smo se nosili, cartali, obupovali (to zadnje midva)

No nazadnje je zapala ob flaški (ker je tudi joško štrajkala) ob 6-ih zjutraj! pa do pol desetih!

user posted image user posted image  ....to pa je trenutno Karin user posted image

Bogi moj user posted image  je danes nastopil novo službo, ima dolgo pot z avtomobilom, pa čist neprespan...
To se je do sedaj zgodilo 2x v tako hudi obliki, drugače pa imamo zadnje štiri dni vsako noč hranjenje na 3 ure - spet!! ali pa kar tako paniko s histeričnim jokomuser posted image

Drugače pa jo moram tudi pohvalit, smo imeli včeraj krst in je bila fuuuul pridna, ni niti pisnila, pa čeprav je bila že ful zaspanauser posted image  

Imamo pa tudi 'probleme' s trdim blatom... še vedno ne vem, če je to normalno.... se mora reva ful matrat, da se pokaka.... smo pa še vedno na jabolkah in bananah za drugi obrok...

Očitno bo lepo vreme(bomo najbrž cel dan same doma) tko da bomo lahko šle mal ven!

LP

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.10.2006 11:58:36   
lenika
Pozdravljene.

Kako ste kaj. Meni se zdi full dobro, da je še vedno tako lepo vreme, ko je naš Matic končno začel uživat v vozičku (samo zaspan ne sme biti, zaspat v vozičku pa vseeno še ne zna user posted image , ampak dobor je full boljše kot je bilo).

Se pa spopadamo z nečim drugim trenutno. Naš Matic že kakšnih 14 dni, ko zagleda kakšnega, ki ga ne pozna, plane v jok (prej tega ni počel). In sicer, lahko pride ta oseba naobisk ali pa če gremo mi h komu na obisk. Jok traja pol minute, nato se navadi in potem ni problem iti niti tej osebi v naročje, le ta začetni jok je pa obvezen. Včeraj sva se vozila v vozičku in srečava enega moževega prijatelja in le ta ga ogovori, naš Matic pa v jok. user posted image  A ima še katera takšne probleme? Upam, da je le prehodno ina nas hitro mine.

Drugače, pa se bliža rojstni dan mojega moža in sem odločila, da mu letos podarim nekaj, kar bova izkoristila oba in sicer sem šla danes v toplice po bon za celodnevno kopanje, savne, protistresno masažo in eno dišavno kopel, v glavnem cel dan se bova čisto sama razvajala. Bon lahko izkoristiva do konca marca, tako, da je še kar nekaj časa. Pozanimala sem se tudi glede plavanja za dojenčke. En tečaj ravnokar poteka, midva pa se bova prijavila na naslednjega, še prej bomo pa vsi trije šli parkrat probat, da vidimo, če nam bo sploh všeč.

Cofek user posted image  za plavanje.

MarijaPo ja časi so se definitivno spremenili.

Tea user posted image  za praznovanje.

Kalina me veseli, da ste bolje, Vso srečo tudi na fizioterapiji.

Maya2 vam, pa želim, da se naspite. Čeprav, jaz sem se že kar navadila, da imamo hranjenje ob 4.00 in da je potrebno vmes še 0-3 krat popravit dudo.

Lepo se imejte.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.10.2006 12:30:09   
cofek
vidim, da nismo samo mi tisti, ki ponoči ne spimouser posted image - danes ga je nekaj zvijalo od pol 2h do pol4h, potem je pojedel in zaspal nazaj do pol 8h. Da ne govorim, da že cel teden po drugem obroku al pa tudi že prej spi pri nama - no, danes tudi to ni bilo v redu. Ja, je bila polna luna v soboto, zdaj pa upam, da se bodo zadeve malo umirile.
A vaši majčki že pijejo po lončku? naš se samo nekaj igra, se mi zdi da še ni poštekal finte. no, ja bomo pa tudi pili na žlico, čeprav se mi zdi da mu to ne bo toliko všeč kot hranjenje.

kalina - no, pozdravili ste se pa...

lenika - kolikor vem je to ena faza v razvoju, ampak tudi to mine.

lep dan, ne? uživajte s sončki,

lp,t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.10.2006 13:32:56   
TiaSara
Naš mali trenutno spi na tavelki postelji, da ima mama malo miru. Vročine smo se rešili, le da mi ni čisto jasno zakaj jo je sploh imel, ker ni videti, da bi mu karkoli falilo. Še smrka skoraj nič ne. No, samo da je boljšeuser posted image .

Tisto plavanje tudi nas malo mika, čeprav se mi pa ne da v Ljubljano vozit. Hodiva pa z user posted image  na telovadbo (no 1x sva bila) - zgleda tako, da mama telovadi, mali se pa zraven zabava. Prav luštno.

Jaz sem tudi vesela, da je še tako lepo vreme. Sva z malim veliko zunaj. Ko je buden mora biti sicer v štorklji, ampak itak hitro zaspi, potem gre pa v vozička.

Lenika, kako visok naklon imata vidva na športnem vozičku?

Nič, grem še malo ležat. Noči so tudi pri nas precej čudne, danes smo se kar 4x dojila user posted image . Ko sem mu hotela dodati zvečer adaptirano mleko, se je pa samo zmrdoval. Verjetno bova tudi midva kmalu poskusila s kašicami, morda mu bodo kaj bolj pasale.

Lp

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.10.2006 13:44:46   
lenika
Tiasara čisto natančno ti glede naklona ne bi znala povedat, ampak tam okoli 45 stopinj.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.10.2006 21:19:36   
tt79
Lep pozdrav...naša družinica tako uživa v tejle sončni jeseni, da kar ni časa sedet za računalnikom...pa da se vam vseeno malo javim in poročam kaj počnemouser posted image

Kot vidim nekateri že veselo plavate- tudi medve sva bile danes prvič na plavalnem tečaju v Dolenjskih toplicah in Lara je maximalno uživalauser posted image Sicer je bila najmlajša plavalka, ampak zato toliko bolj trmastauser posted image user posted image Skupaj smo na koncu šle tudi pod tuš in se je ful smejala ko so ji kaplice padale po telesuuser posted image A še ktera hodi v Dolenjske toplice?
Zdej pa že od osmih spi kot top, jo je ful zmatral.

Kako pa ve rešujete mrzle rokice? Lara ima ponoči ledeno hladne, pa sem že razmišljala, da bi ji oblekla rokaviceuser posted image user posted image user posted image

Zdejle je pa user posted image pršu s košarke, se greva mal stiskatuser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.10.2006 21:26:24   
lenika
 Tt79 Midva bova hodila v Dolenjske toplice v naslednjem terminu, sem bila pa danes okrog 10h tam, ker sem šla po bon za darilo in sem videla kar nekaj mami z dojenčki, ki so sedele za mizo v recepciji.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.10.2006 21:36:54   
tt79
Js sem bla tam ob 12. Je pa res super, vaditeljici sta enkratni, sam v naslednji rundi (tečaju) bo sam še ena, ker je ena že kar dost noseča...user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.10.2006 23:54:32   
aljča
ojlla!!

Pa se vam oglaša ena izgubljena majčica, ki ste jo verjetno že pozabileuser posted image .
No naš Val je iz dneva v dan bolj nagajiv in pridenuser posted image . Tudi mi že menjamo ritem pa smo bli tako pridni...spali celo noč ..od kar smo konec avgusta prišli iz dopusta pa se stvari iz dneva v dan spreminjajo. Pravkar ga čakam da se zbudi....se je odločil da se zbuja tak čas okol 23 ali 24 ure pa poje pol pa zapanča še do zjutri ...čist odvisen 4 ali 6 ali 7 ure. Odvisno kolk je lačen.
Drugače pa pridno rastemo smo že krpko potegnili čez 70cm pa težki smo tudi že čez 7kg.....v sredo bi moral imeti drugo ceplenje pa bo prestavljeno ker smo imeli nek prehlad pa je sedaj na antibiotikih.user posted image

Smo pa že tudi na GH sicer v manjših količinah in pa počasi. Najbolj mu paše banana, sliva pa banana in pa breskva skupaj...od zelenjave pa tko, tko....sadni sokovi mu ne dišijo prav veliko ima raje čaj al pa vodo.

V glavnem lepo rastemo in meseci tečejo kot nori....se mi zdi da sem bila komaj nosečauser posted image ...včasih kar pogrešam trebuh pa brcanje.....ko pa zagledam Vala sem pa čist mehka ker še sedaj ne dojamem da nama je po 10 letih le uspelo dobiti našga sončka.

Ekolo sem se vam malo razpisala...Val pa še kar panča sem se odločla da grem kar v posteljo pa če se bo zbudil tudi prav...sem že mal utrujena.

l.p. pa lepo se mejte majčice in vaši sončki......brez velikih skrbi in z veliko mirnih nočiuser posted image .... Aljča

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
10.10.2006 8:24:35   
tea
Dobro jutro vsem skupaj!

Sicer je še megleno, ampak se nam zgleda obeta še en lep sončen danuser posted image . Nam pa res služi tole vreme, a ne?
Pri nas smo po starem. Jaša je priden dojenček , če izvzamemo nočiuser posted image . Sem že obupala in spi pri meni v postelji. Nima veze, da vstajam 5, 6, 7...krat na noč. Sem potem samo sitna in neprespana. Ko bo dovolj velik, bo že spal v svoji postelji. Tako pa niti ne vem točno kolikokrat se zbudi. Ga malo priklopim, pa potem oba zaspiva nazaj. user posted image  je pa začasno preseljen k Gregiju v otroško sobicouser posted image . Imam pač bolj slabo speče otroke. Verjetno jih take naredim sama, vendar se nima smisla s tem obremenjevat. Vzamemo tako kot je in gremo naprej. Veselo in polni optimizmauser posted image .
cofek- kako je bilo plavanje? Mi tudi pridemo, ampak imamo že ob petih, tako da nismo v isti skupiniuser posted image . Bo pa lahko tudi Gregi hodil zraven in veselo užival v kopanju. Je bila Nina res prijazna, ko sem jo klicala in je sama predlagala, naj Gregi tudi hodi. Je pa menda ta skupina bolj prazna in nas je zato dala vanjo. Bomo videli v četrtek, kako in kaj.
aljča- se pa res že dolgo nisi oglasila. Vidim, da je Val še vedno pravi korenjak! No, pa saj tudi naš mucek caplja za vami. Sicer je res rojen nekaj ur prej, ampak mu še kar nekaj manjka do 70 cmuser posted image
lenika- takšen bojazljivček je bil naš Gregi. Je tudi vedno jokal, če ga je ogovarjal kak nepoznan.Začelo se je kot praviš ti. Tam nekje pri 4-5 mesecih, z rahlim jokom. Potem se je pa to samo stopnjevalo. Najhuje je bilo, če so vanj rinile kake stare, sive tete. Se mu je kar obrazek povesil, okice so postele kot dva jezerčka, potem pa ueeeeee. In to tisto res konkretno! S hlipanjem in lovljenjem sape, tiščanjem vame. Groznouser posted image . Si ga potem resnično težko potolažil. Se še sedaj pri 2 letih včasih naredi, da se koga ustraši in je potem strašen jok. Pač so mu eni že od vsega začetka bolj všeč kot drugiuser posted image . Upam, da se tvoj Matic navadi in ne bo taka jokica kot je moj veliki mali.
Kalina- lepo, da ste se pozdravili in držim pesti, da bo v razvojni kar najboljeuser posted image
maya2- vam pa kar najbolj miren spanecuser posted image

Nič, bom počasi končala. Moram do konca pripravit torto, ker ima moja mama danes rojstni dan. Pa ji je Gregi včeraj obljubil, da bo tut ona svčke pihala in da ji bo magu (pomagalauser posted image ).

Uživajte v sončku!

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.10.2006 8:28:45   
tea
Aja, pa še tole!
punčica- sem vidla, da tudi nas ni na seznamuuser posted image . Jaša je rojen 24.5., pdp 22.5.

Zdaj pa res pa-pa!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.10.2006 8:45:04   
lenika
Maya2 user posted image user posted image user posted image  Karin za včerajšnjih 5 mesecev.

Aljča dobrodošla po dolgem času. Mi imamo pregled čez 2 dni innmislim, da smo tudi blizu vašim mer.

Tea ja, jaz tudi upam, da nas ta jokavost ob tujih ljudeh čim prej mine, ker včasih je kar meni nerodno zraven.user posted image  Najhuje je pa to, da nekateri vidijo da joče, pa še kar naprej rinejo v njega in potem je seveda še huje. Če ga pustijo pri miru, se jih čez nekaj časa navadi in ga potem lahko tudi v roke vzamejo, če pa takoj rinejo v njega je pa joj.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.10.2006 9:03:51   
maya2
lenika: hvala! je imela 'rojsni dan' v nedeljo 8. (datum na 1. strani ne velja)... sem potem včeraj razmišljala, da je punca v nedeljo zvečer pač zažurala, ker je imela ful za praznovat, rojstni dan, pa še krst... je bila pa včeraj čez dan toliko bolj zaspanauser posted image ... je popoldan spala u uri skupaj user posted image  to se ni zgodilo že odkar je bila stara 2 meseca...
No k sreči je danes ponoči spala tako kot običajno (2 hranjenji)...
Midva pa vseeno nisva spala je moral moj user posted image  ob pol štirih k dežurnemu zdravniku user posted image , seveda potem tudi jaz nisem spala...

Cofek: zadnjič ste omenjale plavalni tečaj v Trbovljah. Kje pa?

Še ena slikica naše Karin za njenih pet mesecev:

user posted image

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.10.2006 9:07:03   
maya2
Ne vem zakaj je tako majhnauser posted image user posted image  Še enkrat:

user posted image

Upam da bo...

LP

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.10.2006 9:12:42   
lenika
Maya lušna slikica, takšno lunico imamo tudi mi. A kar k dežurnemu zdravniku, kaj je pa bilo?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.10.2006 9:30:06   
MarijaPo
aljca - pogledala sem vse slike v tvojem moj-album.com in so super!! Prav fletna druzinica ste. Vsec mi je tudi ta mali - res je ta prav car. :)

maya - tudi Karin je skrajno srckana - prav lep otrocicek!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.10.2006 9:43:14   
cofek
Jutro!

še kar megla...a bo sonce danes ob 4h za 5 min?

mi smo pa danes spali user posted image user posted image  - sicer res vsi v eni postelji, ampak po včerajšnji noči se mi zdi napredek. Sicer moram priznati, da tole spanje v eni postelji jemljem kot mali poaz, ampak mislim, da se bodo stvari kmalu uredile in da ne bo problemov (upam, da tole ni v stilu "sanja svinja..").

plavanje - pri nas se je ful dobro obneslo - je user posted image  ful užival. Ta teden pa ne vem če bomo šli - ima nekam poln nosek - bomo zdaj dva dni brez GH, pa upam, da se bo pozdravil.
tea - plavanje v Trbovljah se začne ob pol petih in/ali pol šestih. Upam, da te ni tko kot nas zapisala za Dobrno - sicer je ta pravi čas ugotovila in me obvestila (gor se tečaji začnejo ob polni uri). Drugače smo pa tudi mi razmišljali, da bi šli prej, vendar je ful smotano, ker Ažbe je okrog 4h in ker ima probleme s hranjenjemuser posted image (ga imam na sumu da je bulimik user posted image ), se mi ne zdi priporočljiv termin. Je pa res da je tista skupina bolj prazna, pa tudi mlajši dojenčki so tam - ob pol šestih so enoinpol letniki.
maya2 - plavanje je v domu upokojencev (pri tenisu).

lep dan,t

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.10.2006 9:50:37   
Kalina
Joj, joj, joj!

Tale nase mala Kalinca je zacela tko nagajat ponoci, kr noce spat, budi se na vsake 2h, da ne govorim o tem kako je nemirna, ful je zacela brcat oz nekako krci noge celo noc, tko da je skoz odkrita, neboste verjel, dons ponoc ustanem ona pa odkrita in prosm lepo slecena, nevem kako ampak slekla je in hlacke in nogavickeuser posted image Svasta. Itak je bila cisto mrzla bogica, tko da po hitrem postopku mormo nabavit spalno vreco.
Uf ob 14.30 smo naroceni v razvojni, me kr mal mede. Ze slisim kricanjeuser posted image

Evo se ena slikica male nagajivke:

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   [Brisano sporočilo]
10.10.2006 10:09:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.10.2006 20:35:25   
mojca75
Ojla punce,

ne bom nič hvalila da smo/nismo pridni, ker se pol VEDNO poslabša. Že tri dni uvajava GH, zanimivo, frutek zmažemo brez težav, mamin "frutek" pa z večjimi problemi, no sej gre sam mal se bl kremžimo,... kaj user posted image  dajo v frutke da user posted image  pade v ritko user posted image

No kakci so sploh neki posebnega, kakamo glih med/po vsakem (bolj ali manj) obroku, zanimive barve - od rdečkaste (korenček) do temno zelene (nimam pojma od česa - jedli smo jabolko in rižolino?), najbrž od jabučka.

Sicer BLAZNO uživamo v teh lepih še sončnih dnevih in upamo na šeeeeeeeeee!

princesa popoldan ni spala, pa je bila zato že ob 19h čist fertiki in sem jo ob 19.30 kar dala spat, no joške, flaša, in potem "šlufileeend"

v petek dopolnimo 5 mesecev, ah čas beži, ...

Maya2 in Lenika, tud mi mamo tako lunico in ji moramo vsak večer reči "lahko noč" pol pa gremo v posteljo - ritual!

no tkole pa papamo...

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.10.2006 21:25:01   
tt79
Aurora-kaj pa pumpica? Mi vse z njo spravljamo ven iz noska. Sicer Lara kriči kot zmešana, ampak ko lažje zadiha je pa vesela...

Kupiš jo v babi centru

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.10.2006 21:48:19   
Anonimen
evo še mene po stotih leth. na tole temo me je kar strah pridti ko ste take čveke :) da ne sledim ravno najbolje, pa še toliko vas je da sem že vse med sabo pomešala :) nimam pa niti toliko časa brat..2 smrklji pa bajta me čist preveč okupirajo.

no da mal povem o naši mijči :) je baba in pol. na njen 5. mesečni rojstni dan je imela 71 cm in že čez 8 kg, po občutku :)) v glavnem jo v lupini že težko okol noim :) vali se iz hrbta na trebuh v obe smeri, iz trebuha na hrbet mpa nima nobenga interesa, ker je čisto preveč rada na trebuhu. raje je tako in dviguje rit v luft. od včerej je novo to, da noče več sedet, če si jo hočem posesti v naročje je tako kot bi se matrala prelomit palico, ker ona bi stala! in tudi če jo postavim na podlago da stoji in spustim se ne sesede ampak se stegnjena kot kača ki je pojedla viagro cela stegnjena nagne na eno stran in stegnejna pada :) komi se zadržujem, da je ne postavljam na noge, ker pri tem tako uživa da se naglas reži ko pohan maček :) res skos se neki smeje je ful dobrovolček.
zvečer gre spat ob 7h, je max 1x na noč. pri 4. mescih sva začeli z gosto hrano in zdej je že ful sadja in zelenjave in to s takim veseljem da se kr trest začne ko žlico vidi. zmazala bi tudi 2 deci v hipu če bi ji dala??!! mali norc. no sej je bla tavečja ista kot dojenček pri kakem letu pa konc veselja. sicer je še zdej ogromna za svojo starost ampak ne vem od kod jemlje :)
ja z mijo pa hodiva na telovadbo mamica in dojenček in je kr fletn. za plavanje se pa zdele nismo odločil, bomo šli na januarsko rundo, ko bo že malo večja. sicer pa v vodi uživa, tako da se kopamo že v tavelki banji in je zakon. jutri jo mislim dat prvič v fliperja da vidim kako se bo obnesel. na suhem je v njem ful uživala :)

no dost nakladanja, morm še mal vaše teme prečekirat da pridem na tekoče :)
no pa še dve fotki naših rozik :) ena mal starejša pa ena mal novejša
user posted image
user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
   [Brisano sporočilo]
11.10.2006 8:46:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.10.2006 8:47:15   
lenika
Pozdravljene.

Pri nas je novo to, da se je včeraj naš Matic naučil prevalit iz trebuha na hrbet in to zdaj nonstop počne, nazaj pa še ne, tako, da ga moram obračat. Še pred spanjem (spi na trebuščku) je parkrat potreniral preden je zaspal. user posted image

Lara dobordošla po dolgem času. Tvoja Mija je že pred enim mesecem po slikici sodeč full lepo sedela. Drugače pa naš Matic tudi noče sedet, se mora skos dogajat, nonstop akcija. Joj, kaj bo to, ko se bo začel plazit. user posted image  Dobra stran tega pa je, da je mamica že na isti kilaži kot je bila pred zanositvijo. user posted image

Drugače pa imamo mi jutri pregled in drugo cepljenje in takrat še kaj več napišem.

tt79 poslala sem ti zasebno sporočilo.

Drugače pa uživajte v teh lepih jesenskih dneh, ki so letos namenjeni prav nam, ki imamo majhne otročke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Lega posteljice v nosečnosti
luri

Kje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?

na sprednji strani (17%)

na zadnji strani (25%)

spredaj in zgoraj (50%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!