|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.10.2006 11:40:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   RE: Male majčice in majčki (2006)
3.10.2006 12:06:07   
cofek
Dan!

da se še jaz malo javim... vidim da je tole lepljenje slikic zasvojilo vse majčice user posted image ...lepo, da vidi cel svet kako lepi so naši user posted image
pri nas nič pretresljivo novega - nobenega zobka (pa ga jaz "komaj" čakam - bom imela vsaj kak izgovor zakaj se zbudi  od 5h in noče nazaj zaspat, pol se pa sprehajamo po stanovanju dobre pol ure, Ažbe zaspi, jaz pa kot sovauser posted image user posted image user posted image ),...je pa že od nedelje zaprt, vetrovi ga pa fuul dajejo (moram povedat da ima čisto drug vonjuser posted image user posted image ), pa tudi LCA ne pomaga. No, bomo počakali in videli kako bo naslednje dni...

Barbs - očitno je nekaj v zvezdah - isti dan rojena, enak čebriček,user posted image user posted image .... seveda - VSE NAJBOLJŠE ALEKS!!! user posted image user posted image teh 5M je pa res hitro minilo, ne?

ok, punce uživajte v igri z user posted image
lp,t

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.10.2006 13:11:23   
lenika
Ažbe in Aleks, vse najboljše za 5 mesecev.
user posted image

Mamicam, pa da bi čim večkrat v miru izpile user posted image .

Kotaljenje Sem pa kar malo žalostna, ko vidim, kako se že vsi user posted image  tako lepo obračajo s trebuha na hrbet in obratno, naš Matic pa še nič. No po sreči mu je nekaj krat uspelo iz trebuha na hrbet. Pa sem mu hotela pokazat kako to gre in ga položila na bok ter mu pokrčila eno nogico preko druge, ampak on se takrat z vso močjo v drugo smer vleče. Tako, da pri nas to zaenkrat še ne gre najbolje. ja no, pa saj upam, da bo že.

Voziček A vaši otročki se radi vozijo v vozičku? Pri nas je bila nekaj časa prava katastrofa. Sedaj, ko smo ga dali v športni del vozička je nekoliko bolje, a mora biti popolnoma spočit in sit, da zdrži notri kakšno uro, ker zaspat v vozičku ne zna in ko postane utrujen začne sitnarit.

Lepo se imejte.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.10.2006 15:41:25   
cofek
lenika user posted image tenks!
ja, tudi mi smo zdaj v športnem vozičku in, kot praviš ti, tudi Ažbe zdaj ne more zaspati v vozičku, se preprosto preveč dogaja okrog njega - prej je pa bulil samo v mene al pa v user posted image  in je od dolgčasa zaspal user posted image user posted image .
Dejansko so zdaj že preveč zvedavi za spanje v vozičku.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.10.2006 16:55:14   
TiaSara
Lenika, imate enako igralno podlogo kot mi user posted image .

Ne sekiraj se, ker se ti Matic še ne obrača. Vse ob svojem času. Pri nas v hiši imamo dva dojenčka. Andraž s 4 in punčko s 5 meseci. Prav neverjetno je kako se čisto vsak po svoje razvijata. Eden bolj brca, drug bolj z rokicami maha. En je bolj močan, drug več govori - se ve da je to punčka, ne user posted image . Čisto brezveze je delati kakšne primerjave, ker sta vsak po svoje najboljša user posted image .

Eno vprašanje glede vozičkov - kako visok naklon imate v športnih vozičkih?

Andraž pa ima po novem nekako drugačen ritem spanja čez dan, kot dosedaj. Sedaj spi že skoraj celo uro, kar je za popoldan čisto nenavadno. No morda bomo tako lažje zdržali do 8h - ponavadi se zadnje pol ure prav neskončno vleče, ko je že tako utrujen.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.10.2006 17:01:06   
tea
Pozdravljene!

Pa mi je končno uspelo prebrati vse poste in vsaj v mejah higienskega minimuma posprvit stanovanje. Kakor je lušto bit na dopustu, je potem ko prideš domov cel user posted image .
Na morju je bilo res krasno. Je že res, da je Korčula malce daleč, ampak se je splačal it. Z vožnjo ni bilo problemov, saj smo se vozili ponoči in sta otroka lepo spala. Jaša je dvakrat zizal in brez problema zaspal nazaj. Okolje je bilo čudovito, plaža in morje super, apartma pa res vrhunski. Otroka sta bila tako pridna (beri zmahana od morskega zraka), da sem uspela prebrat 6 knjig. Je tale mesec minil rekordno hitrouser posted image . Na plaži je naš user posted image  ležal pod drevesi in bil tako priden, da nismo vedeli, da ga imamo. Najbolj zabavna stvar so listki, ki migajo v vetruuser posted image
Drugače je pa tudi naš Jaša je že pravi korenjak. Preobrača se kot ta velik, pa tudi plazil bi se že rad. Seveda mu še ne gre, potem se pa repenči kot tak laški petelinček.
Ponoči se zbuja na dve do tri ure, potem se pa malo priklopi, malo poziza in veselo spi naprej. Čez dan pa zdrži več kot 4 ure, potem ga pa kar malo posilim, da je, ker se mi zdi, da je že čas. TiaSara, zgleda da je naš Jaša en tak lumpek kot tvoj Andraž. Pa tako pridno je spal, že skori celo noč, ampak zgleda, da jaz vse otroke "frdirbam". Pa sej bo bolje, še prehitro bo zrasel in potem mi bo za vsakim trenutkom žal.
Zdaj ves čas dela balončke in slini se kot tak polžek. Mu komaj slinčke menjamuser posted image
Dodajamo pa mi še ničesar, pa tudi ne bomo pred 6 mesecem. Tiste mamice, ki skrbi, da morajo otroci prej vsaj spoznati razne okuse, naj potolažim, da je materino mleko različnega okusa. Odvisno kaj je mama jedla. Moj Grega je začel jesti gosto hrano pri 6 mesecih, pa nismo imeli nobenih problemov. Je do 18 mesecev jedel vse kar si mu dal, zdaj je pa čezdalje bol zbirčen.
Cofek- naš malecki ne kaka že odkar smo z morja, torej je to že cel teden, ma pa take vetrove, da je jojuser posted image user posted image .
Nič, gremo še malce ven, dokler je še vreme, saj bo menda že jutri dež. Imejte se skrajno lepo in se beremo!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.10.2006 17:53:26   
Barbs
Lenika, Aleks se lepo zahvaljujeuser posted image user posted image ....in cofek, seveda pošiljamo lupčke nazaj k vam....natanko pred petimi meseci na ta dan ob tem času me je že navijalo kot user posted image ....

Mal praznujmo danesuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 3.10.2006 17:56:47 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.10.2006 20:41:45   
lenika
Moram nalepit še eno sličico, sicer je bil tukaj Matic star 2 meseca, ampak moram vam jo pokazat, ker mi je med ljubšimi.
user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 3.10.2006 20:45:51 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.10.2006 20:46:54   
lenika
Ni mi jasno, zakaj je tako zamegljena. No pa bom poskusila še z eno.
user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.10.2006 21:51:47   
SelmaC
Pozdravljene,

ful  ful lepe slikice in prelepi dojenčki ti majčki in majčice! Da vidimo, če znam še jaz. Tu vadimo za tečaj plavanja za user posted image . Čez en teden se prične, upam da bo vse ok. Držite se se beremo kmalu
lp

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
4.10.2006 9:17:08   
pikicaa
OJLA

Se moram malo pohvalit, da smo danes stari štiri mesece.user posted image Tudi spali smo zelo pridno.user posted image Smo spali od 21.30 do 5.00 potem pa še do 8.00

Tiste, ki uporabljate kapljice oleovitD3 ali se isto dajejo kot AD3. Pred obrokom? Ali dajete eno kapljico ali dve?

Tile naši majčki so pa res srčkani.

Vmes ko sem ta post pisala pa sem imela poplavo v kopalnici. Sem tako vesela. So nam sistem za centralno polnili in je radiator v kopalnici spustil. Zdaj pa kar voda teče tudi če zaprem ventil. Moj user posted image  pa seveda v službi in se ne oglasi na telefon.

Se pišemo. Grem naprej brisat. Bo vsaj kopalnice čistauser posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
4.10.2006 9:18:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SelmaC)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
4.10.2006 9:19:06   
Kalina
pikicaa oleovit se dajejo 2 na dan, pa vseen kdaj, jst jih pac dajem v flasko.
to je to.

Mam ful slab dan. Cist sm out. tko da nc nimam za napisat. Upam da je pri vas vse dobro.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
4.10.2006 9:20:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.10.2006 11:43:52   
mojsoncek
Oj!

Mi smo bili dva dni na "dopustu" v LJ, ker smo imeli vceraj posvetovalnico. Skratka mere so samo polovicno zadovoljive. V enem mesecu smo zrasli 3 cm in se zredili samo nekaj malo vec kot 300 g, tako da jih imamo 63 in 5350 user posted image . P je definitivno dala zeleno luc za GH, se posebej za kaksne rizkote in podobne mlecne kasice. Se dobro, da ima rad zlico! Drugace je pa rekla, da je fuuuuuul zivahen in kot kaze, pokuri vse sproti, kar poje. Ce bi imel premalo, pa verjetno ne bi spal tudi po 10 ur v kosu in bi se zbujal zaradi lakote.

Je pa vceraj zjutraj luc sveta zagledal drugi zobek. Mali user posted image ze prav fino grize. Mu ze kar s tezavo dam svoj prst, da ga grize user posted image . No, zaenkrat vsaj pri dojenju ni kaksnih vecjih "tezav". Pikico smo tudi dobili in upam, da ne bo kaksnih vecjih tezav.

V petek greva pa v razvojno, da nam pokazejo malo vaj, ker je Anze baje malo mehak in nima ravno najboljsega misicnega tonusa. No ja, bo ze.

Posiljam vam se en navihan pogled malega user posted image

user posted image

lep pozdravcek vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.10.2006 13:56:20   
cofek
samo na hitro, ker bo kmalu lakota...
pikicaa oz. Maja čestitke za 4M user posted image .

v soboto bo polna luna, pa me tko lakota daje - sem kupila "kremšnito" za po kosilu, pa nisem mogla počakat in sem jo kar zdajle pojedla (prej pa še Kinder pingui, pa izdaten sendvič, pa ura še ni 2 user posted image ). Še dobro da ne gremo na obisk, ker so zboleli - saj veste kako je potem, ko dajo na mizo kakšen narezek, pa kaj sladkega...

se pa moram pohvalit - smo spali user posted image user posted image  (od pol 9h do pol2h in potem do 6h za hranjenje) ob 8h je pa začel razpravljat in besedičit, tko da ga nisem mogla preslišat user posted image

jutri tudi mi začnemo s plavalnim tečajem - komaj čakam, me prav zanima kakšna bo reakcija. Drugače pa mora biti voda ogreta na 32°C, pri temperaturi 28°C namreč lahko pride kakšnih obolenj (je premrzla). Tko da marsikatero kopališče odpade.

uf, kako je zmatran, sigurno bo zaspal med hranjenjem...

lp,t

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.10.2006 15:44:18   
lenika
Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece.

user posted image  za vse plavalce. Mi bomo šli čez kakšen mesec najprej poskusno in če mu bo všeč, se bomo prijavili na tečaj.

Smo pa sedaj imeli borbe sigurno pol ure preden je zaspal, sploh ne vem kaj mu je bilo, pa je bil že fuuuuuul zaspan.
Sem ga dala na trebušček, pa je bil tako jezen, da se je na noge postavljal in rit v luft tiščal. user posted image
Drugače imamo pa mi posvetovalnico drugi teden, ko bo imel točno 5 mesecev in tudi 2. pikico bomo dobili (upam, da bo tako fajn kot prvič, ko ni niti pogruntal, da so ga pikali). Kar se tiče mer nimam pojma koliko bo, ampak mislim da je velik čez 65 cm in težek okoli 7kg.

Kljub deževnemu dnevu uživajte. Midva sva šla zjutraj za 1 uro ven, ko še ni bilo dežja.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
5.10.2006 9:23:06   
Lara28
Lep pozdrav majčice!
Vidim, da se kar dogaja tukaj... Me nekaj dni ni bilo, pa se je ogromno nabralo.
Najprej vsem čestitk za mesečnice. Tudi vaše slikice so krasne. Res so lepi naši majčki!user posted image

Pri nas je zdaj že nekaj dni kriza. Dobili smo prvi zobek. user posted image Čisto nepričakovano, brez vseh težav, naenkrat je bil zunaj.user posted image No potem se je pa začelo... jok, sitnarjenje, slabo spanje. Zdaj pa ne vem - zdi se mi da prihaja še en zobek. Najprej je dobil zgornjo enkico levo in po mojem po zdaj vsak čas še desna. Nonstop ma rokice v ustih ali pa kako igračo. Slini se tako, da ima slinček premočen v roku ene ure. Če se le da si potisne v usta moj prst in potem ga grize. Mažem ga s Calgelom, ko je res kriza mu dam žličko Calpola, ampak nič kaj dosti ne pomaga.
POnoči sicer spi, ampak v spanju joka in ihti, tako da mu moram skoraj vsake pol ure dat dudo, ga malo potolažit, pobožat in se pomiri. Sem že čisto neprespana, to se vleče že od sobote.

Nam je pa malo uspelo pri hranjenju. Sva nekaj dne jedla rižolino po žlički in zdaj mu že skoraj gre. Poje že skoraj celo porcijo 120 ml in mu dam 3 žlic noter. (sicer je je še vedno kar nekaj tudi na stolu, pa po meni in po njem...)  Opažam, da mu je kašica všeč, ampak ne zna še točno dol pojest.

Marija PO - je pri vas že kaj več uspeha. Jaz sem zdaj res nekaj dni vztrajala in je že dosti bolje. Na začetku je bila hrana povsod, samo v ustih ne.

Bili smo tudi na posvetovalnici prjšnji teden. Imamo 6950 g in 65 cm.user posted image   Dobili smo tudi drugo pikico in seveda ista zgodba kot prejšnji mesec. Cel dan na rokah, vročina... Ampak zdaj sem že vedela, da bo minilo. Mi je bilo malo lažje.

Nič punce, držite se!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
5.10.2006 9:29:03   
Lara28
Aja še glede plavanja. Mi bomo najbrž hodili malo kasneje. V Mb se je začelo prejšnji teden, bom se vključila naslednjič. Mislim, da januarja. Bo že malo večji. Poleg tega ne smeš iti po cepljenju, nam pa bi zdaj dva termina sovpadala s cepljenjem in bi lahko šli samo 8 krat. Pa še malo smo n tesnem s financami trenutno. Bomo pa sigurno šli nakajkrat sami že prej, sem dobila tisti obroč od kolegice in bomo sprobali. Mislim pa da nebi smelo biti težav, ker je zelooooo rad v vodi. Se še katera spomni, kakšne težave smo imeli s kopanjem na začetku? Jaz sploh ne morem verjet, da je to bil naš otrok. Zdaj uživa 100 na uro.
Pišite kaj, kake so vaše izkušnje s temi tečaji! 
LP

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
5.10.2006 9:40:49   
mojca75
vreme user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , temperature user posted image , včeraj dobila prvo user posted image  po porodu (a ponovim smeškote?) tko da nisem glih razpoložena, princesa spi, malo miru (blažena tišina pravi oči).

ja "plavalke in plavalci" poročejte kako gre, mi bi tudi šli ko bomo mal večji, zdej mava jutri fizioterapijo, pa bom prašala če je za nas tud primerno - upam da ne bom pozabila tko k zadnič v razvojni user posted image !

naša se blazno rada kopa, pa še blizu imam plavanje. Punce, kaj pa kake glivice in podobne nadloge, se tega nič ne bojite, al jest paničarim!?

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
5.10.2006 10:19:29   
puncica
OJ punce

Je stari smo 5 mescevuser posted image user posted image

Mi smo po starem, se kotalimo ko za stavo, tako da ga na previjalni mizi sploh ne upam več previjat, ker se mi tako zvije da groza, tako da smo presedlali na postlo.
Jest smo končno začeli in jabke očitno ne obožuje, bom vidla kako bo danes, tud zvečer rižolino ne pomaga, še vedno se zbudimo po 3 urah in mamiiiiii ziiiiizo. Tako da se ne bom več s tem obremenjevala pač ne spi ponoč pa kaj tak je, mamo pač še enga nespečneža.

lenika tole ti hočem napisat že ene 3 dni, da nič se ne sekiri, če se matic še ne prevali na trebuh, nekateri pač pozneje in prej osvojijo kaj druegega, naj povem da naš še ni našel nogic in si jih še ni začel devat v usta tako da se ne sekiram, je pa res da se kotali pa ko za stavo, tako da nič bit slabe volje, bo že.

NO sem pa slabe volje jaz, ker naš tamal je še vedno prehlajen in kašlja, tako da še sploh nismo bili  niti enkrat cepljeni,user posted image Ga ne bodo cepili dokler se ne pozdravi.

Ja nič samo to sem hotla. Uživite

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.10.2006 10:23:38 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.10.2006 11:11:27   
lenika
Punčica, Matic Vidu pošilja user posted image ob petmesečnici. čeprav je ne eden ne drugi še ne smeta jesti. user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.10.2006 11:16:47   
Kalina
Ojla!

malemu puncku (puncica) user posted image za polnih 5 mesecevuser posted image

Mi smo pa bogi, celo noc smo prejokali, ob 5h ji zmerm temperaturo v ritki in pokaze 39. joooj sm bla cist out, ji dam svecko, in zaspi ob 6h in se vedno spi, bogec moj mali. Zgleda da nas resno matrajo zobkiuser posted image Upam da bo hitro prikukal vn, ceprov vem da bo to se dolgo trajalo, sej ni sam en zobekuser posted image

Pa se grd vreme je, tud vn nemoremo, pa oci nam je pozabu dat vozicek vn iz avta, ga bom tepla k pride domov.user posted image

Punce jst pa gledam mal po netu moske brivnike za mojga mozicka, ker se pac vsak bozji dan brije, pa so kr dragi, sm gledala tm okol 30 pa do 60 jurjev. A od katere mozicek uporablja to, mi lahko da kaksen nasvet?

Grem pit user posted image dokler je se miruser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.10.2006 11:50:09   
Kalina
Evo taksni smo "brez" laskuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kalina -- 5.10.2006 11:55:53 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.10.2006 12:54:27   
maya2
Puncica: Vse najboljše tvojemu sončku! user posted image  pa še poljubček od Karinuser posted image

Kalina: jaz sem mojemu kupila brivnik lani za rojstni dan je fuuuul zadovoljen, je bil prej navajen le z britvicami, pa se je zmeraj kaj porezaluser posted image user posted image  Kupila sem mu od Philipsa HQ 7830, takrat je bil le eden še boljši, cena je bila pa 33000 SIT.  Je pa v redu ker se tiste glave premikajo v vse smeri, pa lahko ga spere pod vodo, pa ful časa baterija drži,....  Če pa tvoj do sedaj ni uporabljal brivnika, pa je možno tudi da mu ne bo odgovarjal, pd kolegice dragi je bil ves pikast po britju z brivnikomuser posted image
Drugače pa jaz mislim da je treba gledati na uporabnost, brez veze je kupovati zadeve z ne vem kakšnimi variantami, če potem tega sploh ne uporabljamo (tko kot ima kolega ne vem kakšen mobitel z vsemi možnimi funkcijami potem pa ga uporablja samo za klicanje, še sms-ov ne pošiljauser posted image )

Naša miška je danes ful nekaj resna pa kar naprej zaspanauser posted image  očitno bo čist vremenskauser posted image user posted image

Punce bliža se polna luna!!!

LP

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!