|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroci med počitnicami
6.7.2006 21:35:18   
andrea
Kako se organizirate z varovanjem vaših otrok med šolskimi počitnicami? seveda mislim osnovnošolske otroke ( 1 triada) . Našega 8 letnika 10 dni vozim zjutraj  na delavnice, po službi ob 4 pa ga grem iskat. Ampak to je komaj en kratek del počitnic, pa še poceni ni. Je pa super poskrbljeno za otroke. Do našega dopusta je pa še cel mesec. Malo bo še pri babici. In to je to. Da bi bil pa sam doma pa sploh ne pomislim, ker je do pol petih, ko pridemo domov iz službe čist prehuda. Ideje,prosimuser posted image ! LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroci med počitnicami
6.7.2006 21:44:28   
Minkaa
na katera delavnice pa hodi?

_____________________________

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu andrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otroci med počitnicami
7.7.2006 19:12:38   
andrea
Mi smo hodili na Verbo. Full zadovoljni. LP, Andrea
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otroci med počitnicami
9.7.2006 22:02:56   
Anonimen
js sem bla pri stari mami, tut mojidve bosta vrjetno pri moji mami, ko bosta šolarki, kam pa jih češ dat??!! sploh nisem vedla da obstajajo razne počtniške dejavnosti??!!

(odgovor članu andrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otroci med počitnicami
9.7.2006 22:13:30   
marcela
Uh raznih počitniških delavnic in taborov je v večjih krajih kar dosti. A žal ni nič zastojn. So pa pa tabori in delavnice tamatsko različno obarvane, nekatere res zelo zanimive. Imajo pa nekatere zelo zasoljen ecene. Ker jaz nimam babica servisa si morma pomagat na ta način do mojega dopusta. Ta teden, ki pride bodo še hodili, potem bova pa na dopustu.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otroci med počitnicami
10.7.2006 22:37:42   
andrea
Takih delavnic je iz leta v leto več. Pri nekaterih je problem samo ura prihoda in odhoda. Fino je , da otroka oddaš preden greš v službo, prideš ga pa iskat , ko zaključiš delovni dan. Na Verbi je fajn ga lahko ob 7 oddaš in okrog štirih pobereš. Tak sistem imajo še na Sofisteku. Nekaj ostalih delavnic je pa s prihodom ob 9 uri in odhodom ob treh. Tukaj moraš pa spet babi servis prosit za pomoč.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?