|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Očka, ne pozabi fotografirati svoje drage!

Uredništvo Ringaraja.net, 23.3.2024
Ne glede na to v kakšnem stanju jo ujamete, slikajte jo! Otroci ne bodo opazili umazane majice, neurejene frizure in nenaličenega obraza, ko mamice več ne bo, ampak bodo vse fotografije najlepši spomina nanjo.

image
Dragi očka, fotografiraj jo. Ni pomembno kako izgleda ali če temu nasprotuje, ti jo samo slikaj! (Kaylin Maree Schimpf/Facebook)
/11


Motivatorka Kaylin Maree Schimpf je na svojem profilu objavila čustven zapis oziroma odprto pismo, prek katerega vse očete opozarja na to, da morajo poskrbeti za družinske fotografije. Zapis so uporabniki družabnega omrežja delili že več kot 43.000-krat, všečkalo ga je že 65.000 ljudi, hkrati pa so pustili že več kot 22.000 komentarjev.


"S tem sporočilom želim spodbuditi vse moške, da fotografirajo svoje dame pred in potem ko dobijo otroka," je zapisala Schrimpfova. "Dragi človek, fotografiraj jo. Ni pomembno kako izgleda ali če temu nasprotuje, ti jo samo slikaj. Najbrž ne razmišljaš pogosto o tem, mogoče celo nikoli, ampak verjetno je ona naredila že ogromno fotografij tebe, otrok, vajine družine. Vendar, ko nje ne bo več, te fotografije ne bodo otrokom kazale ženske, ki stoji za fotoaparatom.

Fotografiraj jo. Neurejena frizura, brez ličil, stara umazana majica, nič od tega ne bo motilo vaših otrok, ko nekega dne mame ne bo več z njimi. Pomembno jim bo le to, da si jo tako ljubil, da si jo oboževal tudi takšno in zato fotografiral, dokumentiral, ohranil ta trenutek v življenju ljubljene ženske. Ženska si ne želi, da se njeno življenje predstavlja samo prek selfijev. Naredi to, kar ona dela zate vsak dan in posnami fotografijo vsake toliko. Bodi ponosen. Fotografiraj jo. Pred rojstvom otrok in po njem."


Čeprav Schimpfova in njen partner še nimata svojih otrok, se oba zavedata pomena družinskih fotografij, na katerih sta fotografirana skupaj, tako da ju bodo lahko nekega dne otroci lahko gledali. Schimpfova se je tudi sama tega pričela zavedati šele pred nekaj leti, po smrti svojega očeta, saj je ugotovila, da je bil njen oče vedno tisti, ki je fotografiral in ima le malo njegovih fotografij. 

"Na koncu so fotografije edino kar nam ostane. Spomini so prečudoviti, ampak ko pogledam nazaj, sem žalostna, ker nimam fotografij svojega očeta," je za The Huffington Post povedala Kaylin.


 

VIR: Facebook Kaylin Maree Schimpf 

 


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Stike lahko omejuje izključno sodišče!
Varuh človekovih pravic starše opozarja, da lahko stike med starši in otroki omejuje izključno sodišče, četudi jih je ce...
13
Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
5
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...
5
Otrokovo pismo mami: Draga mama …
To pismo bi verjetno napisal vsak otrok svoji mami, ko odraste. Tisti mami, ki se je zanj brezkompromisno razdajala, zan...
4



Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Beremo: Reševanje stresa
Vsi vemo, da je starševstvo včasih zares naporno. Sploh v tempu, ki nam ga narekuje vsakdan. Zato smo tokrat za idejo za...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?