|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

VSE O DOJENČKU

Velika zmota o dojenčkovem joku

Avtor: Helena Mlakar | 22.10.2024
image

Dojenčki so si različni, nekateri prespijo vso noč že pri starosti nekaj tednov, drugi jo skoraj prebedijo in starši so temu primerno zelo utrujeni in pripravljeni narediti vse za nekaj ur spanja. A ne puščajte dojenčka jokati.

MAMIN KOTIČEK

Česa se najbolj bojimo mame?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.10.2024
image

Bojim se, da boš videti kot jaz. Da boš imela isto trmasto črto, sled na čelu, po kateri te bodo prepoznali in ti govorili, da si »ista mati«. Bojim se, da te bodo zaradi tega nekatere stvari drago stale in boš večkrat šla »na led«, da te bo izučilo.

MAMICA PO PORODU

Moji prijateljici, ki je imela otroke pred mano

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.10.2024
image

Oprosti, ker sem te obsojala. Resnično nisem vedela, kaj to pomeni.

DRUŽINA

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.10.2024
image

Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najljubšo Netflix serijo, vendar pogosteje ta čas izkoristimo, da nadoknadimo čas, ki ga med dnevom ni bilo.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Žal mi je, ker zamujam, ampak jaz sem mama

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.10.2024
image

Res je, želim priti pravočasno in počutim se krivo, ko tega ne storim. Ampak otroci delajo zmešnjavo, so nepredvidljivi in ??bodo vsakič naredili vse, da zamudim.

POROD

Tako izgleda prvih 24 ur po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2024
image

PRVI dan po porodu je za žensko, ki je pravkar postala mama, pravi vrtinec čustev. Tako izgleda prvih 24 ur za mnoge ženske, potem ko so rodile mali sveženj sreče.

MATERINSTVO

Zdaj, ko imam otroke, pogrešam ... teh 50 stvari

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2024
image

Imeti otroke je čudovito, najlepše! Oni so za nas vse, najraje jih imamo na svetu, a vsaj prvih par let ima vsaka mama zagotovo seznam stvari, ki jih močno pogreša iz obdobja pred otroci!

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.10.2024
image

Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je nešteto in v resnici se to ne tiče nikogar. To je samo vaša izbira!!!

MAMIN KOTIČEK

Mamino opravičilo: Oprosti, ker sem vpila nate

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.10.2024
image

Oprosti, ker sem vpila nate, ker sem petkrat poskušala komunicirati s tabo in si me ignorirala, šestič pa se je ton dvignil sam od sebe in ga nisem mogla ustaviti.

MATERINSTVO

Drago dete, včasih pozabim, kako zelo sem srečna

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.10.2024
image

In ko življenje postane težko, ko se moj um bori z mislimi in tava v vse smeri, si vedno lahko prepričan, da se zavedam, kako močno sem srečna, da sem tvoja mama, čeprav se včasih zdi, da to pozabim.

STRAN 1 OD 30

Kako pomagati otroku, da se prilagodi na s...
Sezonski premiki na uri lahko motijo ??urnik spanja vašega otroka. Kako pomagati dojenčkom in malčkom, da se prilagodijo...
Najlepše glasbene uspavanke za dojenčka
Klasika, pravljične uspavanke, uspavanke z zvoki iz narave, uspavanke s sproščujočo frekvenco 432 Hz in Mozartove uspava...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.