|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Vsaka ženska se, ko pričakuje otroka, polepša. Nosečnost in porod nista še prav nobene pogršala ali celo izmaličila, kot se marsikatera po nepotrebnem boji.

LEPA IN UREJENA MAMICA

FOTO: Žensko telo je lepo ... tudi po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2024
image

Porod pusti na ženskem telesu sledi: brazgotine, strije in odvečno kožo. To je realnost, ki pa jo ženske, in tudi mediji, raje skrivajo. Fotografinja Jade Beall se je odločila, da s svojimi fotografijami pokaže, kakšno je v resnici telo po porodu.

VSE O NOSEČNOSTI

VIDEO: Kaj najbolj deluje proti strijam?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.2.2024
image

Pojav strij je ena najpogostejših težav v nosečnosti. Strije je težko odpraviti, obstaja pa sestavina, ki je proti njim najbolj učinkovita. Preveri, katera!

MAMICA PO PORODU

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.1.2024
image

Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojega trebuha po rojstvu štirih otrok je pospremila z zabavnim in duhovitim komentarjem.

NEGA V NOSEČNOSTI

Strije v nosečnosti

Avtor: P.L. | 13.1.2024
image

Nadležne in zelo nezaželene strije so strah skoraj vsake nosečnice. Jih je mogoče preprečiti ali enostavno zanje ni pravega recepta? Preberite v prispevku.

image

Zdravilne rastline in njihova eterična olja lahko izredno olajšajo lažje nosečniške tegobe in neprijetnosti, dobrodošli pa so tudi pri samem porodu. Preverite, kako si lahko s pomočjo eteričnih olj lajšate nosečniške težave.

image

O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo oziroma preprečijo. Obstaja veliko dobrih nasvetov, ki resnično pomagajo in pa tudi veliko takšnih, ki ne držijo. Preverite!

MAMICA PO PORODU

15 najlepših selfijev mamic s strijami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.9.2023
image

To so mame, ki delijo svoje izkušnje materinstva in fotografije svoje (ne)popolnosti na spletu, da bi okrepile položaj drugih žensk in razbile stigmo glede tega, kakšna naj bi bila ženska.

ZDRAVA NOSEČNOST

Strahovi v nosečnosti

Avtor: Helena Mlakar | 1.9.2023
image

Kako ženska doživlja obdobje nosečnosti, katere so njene najpogostejše skrbi in strahovi. Kako nosečnost in prihod otroka doživlja bodoči očka? Pogovor s strokovnjakinjo psihoterapije Aleksandro Mernik Merc.

image

Genetika je v bistvu glavni razlog, če se vam bodo v nosečnosti mogoče pojavile strije oziroma nosečniške proge. Vendar lahko sami veliko naredite za to, da njihov nastanek preprečite ali precej omilite. Kako, si preberite v članku.

STRAN 1 OD 2

7 zanimivih dejstev o brcanju v trebuhu
Ste noseči in komaj čakate, da boste začutili prve brce vašega otročka v trebuščku? Vam je ginekolog svetoval, da sledit...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...