|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MATERINSTVO

FOTO: Resnične fotografije mater po porodu

Avtor: Helena Mlakar | 22.3.2024
image

Takšna je resnična ženska po porodu. Lepa in polna ljubezni, četudi z nepopolnim telesom … Poglejte si fotografije čudovitih mamic.

LEPA IN UREJENA MAMICA

FOTO: Žensko telo je lepo ... tudi po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2024
image

Porod pusti na ženskem telesu sledi: brazgotine, strije in odvečno kožo. To je realnost, ki pa jo ženske, in tudi mediji, raje skrivajo. Fotografinja Jade Beall se je odločila, da s svojimi fotografijami pokaže, kakšno je v resnici telo po porodu.

MAMICA PO PORODU

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.1.2024
image

Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojega trebuha po rojstvu štirih otrok je pospremila z zabavnim in duhovitim komentarjem.

image

Viša se povprečna starost žensk pri prvem otroku, zato je bolj pogosto, da mame hitreje še drugič zanosijo. Kakšna je optimalna razlika med dvema nosečnostima, ki jo priporočajo strokovnjaki?

VSE O NOSEČNOSTI

Drugo trimesečje: fizične in čustvene spremembe

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.5.2023
image

Kakšne spremembe telesa in čustev me čakajo? Kaj se dogaja z mano ter plodom v drugem trimesečju?

image

Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štiri dni čez rok. Takrat si niti predstavljala nisem, da se bo sončna nedelja končala tako temno, da bo začetek najhujšega obdobja …

BLOGERJI

Samozadovoljevanje pri majhnem otroku

Avtor: Helena Primic | 27.2.2022
image

Po mojem laičnem prepričanju samozadovoljevanje pri otroku, ki še ni v puberteti, niti približno ni tako nedolžno kot nam ga poskušajo predstaviti uradni strokovnjaki.

BLOGERJI

BLOG: To pa res ne paše skupaj!

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 6.11.2018
image

Kaj me torej v tej najinem trojčku jaz-hči-hčerina oblačila najbolj frustrira? To, da noče prisluhniti niti enemu mojemu modnemu nasvetu! No, pa smo spet tam. Pri mojem egu.

POROD

Kaj vam med porodom sporoča telo?

Avtor: Tita Tušar, univ. dipl. ped., andr. in doula | 24.10.2014
image

Sporazumevanje s svojim telesom je odlična priprava na porod. Preko telesa komunicira vaša duša. Vsa fizična neravnovesja so odraz vašega psihičnega neravnovesja. Zato tudi, ko se pripravljamo na porod, upoštevamo vse ravni človekovega bivanja.

FIT MAMICA

Nasveti za odpravo celulita

Avtor: M.H. | 28.4.2013
image

Eden večjih sovražnikov večine ženske je celulit. Ta pa nas prične motiti v mesecih, ko se temperature dvigajo in na vrsto prihaja poletna garderoba ter kopalke. Kako se ga lahko znebimo?

STRAN 1 OD 3

FOTO: Resnične fotografije mater po porodu
photo
Takšna je resnična ženska po porodu. Lepa in polna ljubezni, četudi z nepopolnim telesom … Poglejte si fotografije čudov...
Poporodni krči oziroma krčenje maternice p...
Za starša je porod končan, ko se dojenček rodi. Za porodno osebje pa, ko se porodi tudi posteljica. A za mamico še ni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?