|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREGLEDI

Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nosečke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.3.2024
image

S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko napak v zgradbi otroka, tudi tiste, ki niso odvisne od števila kromosomov. Zato je priporočljiv za vse nosečnice. Več v članku!

image

Ne glede na splošno varnost, pa zahteva potovanje med nosečnostjo nekaj več načrtovanja – le tako bo potovanje zares udobno in zdravo tako za nosečnico kot otročiča v trebuščku. Preverite nasvete za popotovanje s trebuščkom!

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.3.2024
image

Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na nerojenega otroka, in sicer lahko stres dojenčku škoduje na naslednja dva načina.

image

Ste noseči in komaj čakate, da boste začutili prve brce vašega otročka v trebuščku? Vam je ginekolog svetoval, da sledite pogostosti brc, da boste tako spremljali dojenčkovo stanje? Preverite sedem zanimivih dejstev o brcih.

VSE O NOSEČNOSTI

Nosečnost je lahko nalezljiva med prijateljicami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.3.2024
image

Presenetljivo je, da se ta "nalezljiva nosečnost" ne zgodi, ko gre za brate in sestre.

POROD

Plodovi ovoji: zakaj jih ni dobro rutinsko predirati

Avtor: Tadeja L. Hoyos (prof. glasbe in doula) | 2.3.2024
image

Pogosto porod sprožijo s tem, da predrejo plodove ovoje. Vendar ta rutinski postopek ni ustrezen. Zakaj? Kakšno vlogo imajo ovoji pri plodu in čemu služijo?

PRIPRAVE NA POROD

6 nasvetov, kako pospešiti porod

Avtor: Helena Mlakar | 25.2.2024
image

Dan, ko naj bi dete prijokalo na svet je mimo, vi pa še kar brez popadkov. Najbrž ste že zelo neučakani. Preberite nekaj nasvetov, kako pospešiti porod.

image

Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega življenja. Je pa s trebuščkom povezanih nekaj presenetljivo zanimivih stvari, za katere morda še nikoli niste slišali.

image

Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mlade starše! Tudi za očke.

STRAN 1 OD 21

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nasveti za očete pri porodu: To je prepove...
Bodoči očetje, preberite si, katerih stvari svoji dragi med popadki in rojevanjem ne smete ne omeniti, niti pomisliti na...