|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OVULACIJA IN PLODNI DNEVI

Ovulacija in oploditev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.12.2023
image

Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstrualnega cikla, torej med eno in drugo menstruacijo.

VEČPLODNA NOSEČNOST

Je mogoče zanositi med nosečnostjo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.6.2023
image

Čeprav se vam mogoče odgovor na to vprašanje zdi popolnoma jasen: ne, ni mogoče, vam lahko povemo, da se to lahko zgodi. V redkih primerih lahko pride do zanositve v nosečnosti - pojav se imenuje superfetacija. Kako do tega pride?

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Policistični jajčniki so lahko vzrok za neplodnost

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.4.2023
image

Sindrom policističnih jajčnikov ima kar 5 do 10 % žensk v rodnem obdobju in je najpogostejša hormonska motnja žensk v rodni dobi. Je pa tudi najpogostejši vzrok neplodnosti pri motenemu menstrualnemu ciklu.

STRAN 1 OD 1

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?