|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRVI ZNAKI

Sedem razlik med nosečnostjo in PMS

Avtor: Helena Mlakar | 4.3.2024
image

Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se lahko pojavljajo tudi pri zgodnji nosečnosti. Kako razlikovati med nosečnostjo in PMS?

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

12 skrivnosti zanositve, ki jih morata poznati

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.2.2024
image

Če sta par, ki si želi otroka, je tu nekaj nasvetov, kako povečati možnosti zanositve, ki bi jih morala poznati.

image

Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, in jo je zato vedno treba jemati resno. Opozarja lahko namreč na stanja, ki so lahko tudi vzrok za težave z zanositvijo.

AKTUALNO

Ali je mogoče, da ženske tega ne vedo?!

Avtor: Helena Mlakar | 23.1.2024
image

Nedavna raziskava, ki so jo naredili na univerzi Yale, je dala zastrašujoče rezultate: ženskam so zastavili nekaj vprašanj, odgovorov nanje niso vedele. Raziskava je šokirala javnost.

OVULACIJA IN PLODNI DNEVI

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.1.2024
image

Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko naučite prepoznati. Preverite, kateri so trije znaki, ki kažejo, da ste v plodnem obdobju.

OVULACIJA IN PLODNI DNEVI

Ovulacija in plodni dnevi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.1.2024
image

Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

10 mitov o zanositvi

Avtor: Miha Ambrož | 5.1.2024
image

Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in storiti vse, kar bi pripomoglo k večji verjetnosti zanositve.

OVULACIJA IN PLODNI DNEVI

Ovulacija in oploditev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.12.2023
image

Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstrualnega cikla, torej med eno in drugo menstruacijo.

image

Obstaja več metod, ki ženski omogočajo, da se zaveda plodnih dni v svojem menstrualnem ciklusu. Metode so enostavne in ne zahtevajo drage opreme ali strokovnega znanja – potrebno je le malo discipline in vztrajnosti.

SPOLNOST

Jutranja tabletka: izhod v sili

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.12.2023
image

Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščita zatajila? Ni vse zamujeno, le ukrepati je potrebno hitro.

STRAN 1 OD 4

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...