|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

SPOLNOST

Kontracepcija v obliki aplikacije in pametnega prstana

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2024
image

Najnovejša tehnologija spremlja plodnost preko aplikacije in s pomočjo posebne pametne naprave, ki jo nosite na prstu kot prstan - pametni prstan.

SPOLNOST IN ZAŠČITA

Hormonska kontracepcija - maternični vložek

Avtor: Darija Strah, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva | 7.1.2024
image

Maternični vložek je izjemno primerna oblika zaščite za ženske, ki so že rodile in so starejše od 35. leta, tiste, ki imajo premočne menstruacije, z endometriozo in ženske, ki jim je ljubše življenje z zelo blagimi krvavitvami ali celo brez njih.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

10 mitov o zanositvi

Avtor: Miha Ambrož | 5.1.2024
image

Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in storiti vse, kar bi pripomoglo k večji verjetnosti zanositve.

SPOLNOST

Jutranja tabletka: izhod v sili

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.12.2023
image

Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščita zatajila? Ni vse zamujeno, le ukrepati je potrebno hitro.

image

Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub jemanju kontracepcije. Kakšni so razlogi za to?

KONTRACEPCIJA

Kaj je jutranja tabletka?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.7.2023
image

Kako deluje jutranja tabletka, kdaj jo je treba vzeti in ali je 100 % učinkovita, smo se pogovarjali z dr. med. Darijo Strah.

OVULACIJA IN PLODNI DNEVI

Kako pravilno prenehati z uporabo tabletk?

Avtor: Marjorie Greenfield, M.D.; prevedel Miha Ambrož | 5.7.2023
image

Več mesecev ste uporabljale kontracepcijske tabletke, sedaj pa ste se odločile, da bi želele imeti otroka. Kako prenehati z uporabo tabletk?

SPOLNOST IN ZAŠČITA

Kontracepcija po porodu – kaj izbrati?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.6.2023
image

Kljub temu da velja miselnost, da je ženska, dokler doji, zaščitena pred novo nosečnostjo, je veliko bolj zanesljivo, da se odloči za zaščito. Kaj pa naj izberemo?

image

Odločitev za otroka je le prvi korak na bogati poti starševstva, ki se v resnici začne že takrat, ko otroka šele načrtujeta. Zato preverite sedem korakov, kako se tega lotiti.

image

Vsak šesti par ima težave z zanositvijo in v več kot štiridesetih odstotkih primerov so vzroki za to neznani. Če se trudite postati starši, pa vam ne uspe, preverite, kaj bi bilo dobro spremeniti v življenju, da bodo vaše možnosti večje.

STRAN 1 OD 3

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...