|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OVULACIJA IN PLODNI DNEVI

Ovulacija in oploditev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.12.2023
image

Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstrualnega cikla, torej med eno in drugo menstruacijo.

image

Nekateri trdijo, da lahko s določenimi položaji pri seksu povečamo možnosti za zanositev. Preverite in poskusite, škoditi vam ne more. ;)

RESNIČNE ZGODBE

7 zvezdnic, ki so imele težave z zanositvijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.11.2023
image

Čeprav se ti zdi, da imajo vsi okrog tebe otroke, tebi pa nikakor ne uspe zanositi, vam bo to mogoče v tolažbo. Tudi veliko hollywoodskih zvezdnic se je soočalo s enako težavo in jim je na koncu tako ali drugače uspelo postati mame.

POVEČAJTE SI MOŽNOSTI

Želite fantka? Jejte več živil s kalijem!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.8.2023
image

Čeprav vsak starš trdi, da spol otroka ni pomemben, je eno najpogostejših vprašanj, ki jih bodoči starši iščejo na svetovnem spletu prav o tem, kako dobiti dečka oziroma deklico. Prava hrana baje pomaga, da vas bo osrečil deček.

PREHRANA ZA ZANOSITEV

Lahko s hrano vplivamo na otrokov spol?

Avtor: Otrok in družina | 25.7.2023
image

Malo za šalo, malo zares – kaj naj bodoča nosečnica jé, če želi vplivati na zarodkov spol?

SPOLNOST

Ali ležanje po seksu res pomaga pri zanositvi?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.6.2023
image

Ste že slišali, da naj bi ležanje po spolnem odnosu in tudi pri zunajtelesni oploditvi pomagalo pri zanositvi? Najnovejša raziskava to zanika.

UREDITE SI ŽIVLJENJE

VIDEO: Kakšna je verjetnost za zanositev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.3.2023
image

Poglejte si video, z razlago, zakaj je verjetnost za zanositev odvisna od starostnega obdobja v katerem se ženska nahaja.

RESNIČNE ZGODBE

Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvojčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.3.2023
image

Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna – mož in žena, ki sta pet let neuspešno poskušala imeti otroka, sta dobila več kot sta kdaj pričakovala. Res izjemna zgodba!

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Zunajtelesna oploditev: Minilo je 40 let od prve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.3.2023
image

V Sloveniji se po postopkih zunajtelesne oploditve rodi nekaj več kot 4 odstotkov otrok, kar nas uvršča v sam evropski vrh, neposredno za Dansko.

NEPLODNOST

Kako povečati plodnost pri moškemu?

Avtor: Helena Mlakar | 28.2.2022
image

Raven moške plodnosti je v zadnjih petdesetih letih močno upadla. Strokovnjaki pa pravijo, da lahko že z bolj zdravim načinom življenja to izboljšate.

STRAN 1 OD 2

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...