|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O NOSEČNOSTI

Znaki, ki napovedujejo spol otroka

Avtor: Helena Mlakar | 25.12.2023
image

Najbrž jih tudi vi poznate kar nekaj. V prispevku pa si preberite najbolj nenavadne znake, ki naj bi napovedovali, kakšnega spola bo še nerojeni otrok!

image

Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dalje, presenečeni boste.

HIGIENSKE NAVADE

Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši fantkov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2023
image

Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da odprtina kožice ni dovolj velika, vendar je to je normalno fiziološko stanje in ni razloga za skrb. Kaj je dobro vedeti o kožici?

IMENA

Imena za fantke grškega izvora

Avtor: M. T. | 12.10.2023
image

Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. Preverite nekaj čudovitih imen za fantke, ki izvirajo iz grškega jezika.

VZGOJA IN RAZVOJ

Koga je težje vzgajati: fantka ali deklico?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.10.2023
image

Disciplina, spoštovanje, šola - kdo vam bo delal več težav: deklica ali deček? Čeprav so si otroci različni, so otroški psihologi razvili svojo teorijo.

POVEČAJTE SI MOŽNOSTI

Želite fantka? Jejte več živil s kalijem!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.8.2023
image

Čeprav vsak starš trdi, da spol otroka ni pomemben, je eno najpogostejših vprašanj, ki jih bodoči starši iščejo na svetovnem spletu prav o tem, kako dobiti dečka oziroma deklico. Prava hrana baje pomaga, da vas bo osrečil deček.

SPOLNOST

Kako narediti dečka: 6 nasvetov

Avtor: Helena Primic | 11.8.2023
image

Preverite, kateri trije seksualni položaji so idealni za spočetje dečka in zakaj je za to, da bosta naredila enega majhnega očka, pomembno, da ženska doživi orgazem preden moški ejakulira.

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

9 znakov, ki razkrivajo spol otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.7.2023
image

Nekateri si ne želijo izvedeti, kakšnega spola je otrok v trebuščku, kljub temu je v vsakemu malce radovednosti, da bi še pred rojstvom izvedeli, ali bo otrok fantek ali punčka. Če ste tudi vi med njimi, potem si lahko pomagate s temi znaki.

MAMIN KOTIČEK

13 razlogov, zakaj je super imeti otroke istega spola

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.4.2023
image

Ali je slabo imeti tri ali celo več malčkov istega spola? To so razlogi, zakaj bi si morda želela imeti več otrok istega spola.

NEPLODNOST

Zakaj se rojeva vse manj fantkov?

Avtor: Ema Rotar | 27.3.2023
image

Zanimiv dokumentarec o razlogih, zakaj se populacija moških zmanjšuje in zakaj ima vedno več moških težave s plodnostjo.

STRAN 1 OD 2

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.