|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in čimveč počivajte, kolikor vam novi član dopušča. Preberite še nekaj praktičnih nasvetov.

SIMPTOMI IN BOLEZNI

3 najpogostejša vprašanja: Vročina pri dojenčku

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.3.2024
image

Pri kakšni temperaturi lahko pri otroku govorimo o vročini? Kdaj otroka z vročino peljati k zdravniku? Kaj narediti ob pojavu vročinskih krčev (ko otrok otrpne, se ne odziva, obrača oči, stiska pesti in se stresa)?

POROD

Je porod res takšen, kot ga prikazujejo v filmih?

Avtor: Helena Mlakar | 17.3.2024
image

Najbrž ste že kdaj zasledili popoln porod, kot ga prikazujejo v filmu. Nosečnica rodi brez težav, takoj po porodu je popolna, ima brezhibno pričesko, vitek pas, naličena je. Pa je res tako?

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

FOTO: Pomladni družinski trenutki, ki topijo srce

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.3.2024
image

V galeriji preverite družinske fotografije, ki topijo srce, v članku pa ne spreglejte pet zlatih pravil za spomladanske družinske sprehode.

NASVETI ZA OČKE

Besede, ki jih želi slišati vsaka mamica

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.3.2024
image

Ko v družinico stopi malo dete, ki zahteva veliko količino pozornosti, se spremeni tudi partnerski odnos. Očka dela, mamica pa je z otročkom. Kdo naredi več, kdo je lahko bolj tečen ...? Besede tega očka vas bodo presenetile in ganile.

NEGA IN ZDRAVJE

Pozor: Široki trakovi so lahko dojenčkom nevarni!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.3.2024
image

Simpatični široki trakovi, ki jih starši pogosto uporabljajo za zaščito ušes oziroma kot okras na glavi dojenčka so lahko smrtno nevarni, opozarjajo prijatelji družine, katerim dojenček je zaradi takšnega traku umrl.

MOTORIKA IN RAZVOJ

VIDEO: Vaja za krepitev trebuščka pri dojenčku

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 14.3.2024
image

Starši v svojem strahu pred napakami, prenežno in neodločno pristopajo do svojih dojenčkov. S pomočjo tega videa se boste počutili bolj samozavestne pri spodbujanju dojenčkovega gibalnega razvoja.

POROD

Poglejte, kako pravzaprav izgleda porod

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.3.2024
image

Trenutek, ko se ustvari življenje je neverjeten, otrokov prihod na svet pa je še bolj čudežen.

MAMICA PO PORODU

6 pravil za prvi obisk novorojenčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2024
image

Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem času res ne potrebujeta obiskov, ki ju bodo še dodatno obremenjevala. Preveri, kako je najbolje obiskati mlado družinico.

STRAN 1 OD 131

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...