|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

SPANJE IN USPAVANJE

Napaka pri odlaganju spečega dojenčka v posteljo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.10.2024
image

Ste tudi vam dogaja, da se, ko želite odložiti dojenčka, ki je zaspal v vašem naročju, ta takoj prebudi? Potem verjetno tudi vi počnete to napako. Preverite, kako odložiti spečega dojenčka, da se ne bo takoj prebudil.

SPANJE IN USPAVANJE

VIDEO: Kako pobegniti spečemu dojenčku?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.9.2024
image

Preden postaneš starš, se dejansko ne zavedaš, kaj vse v življenju postane problem ob majhnem otroku. Vsa starševska iznajdljivost čisto nič ne pomaga: dojenček vedno »zmaga.

SPANJE IN USPAVANJE

To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo ponoči

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.9.2024
image

Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma prvinski poskus majhnega dojenčka, da bi odložil spočetje mlajših sestric in bratcev.

SPANJE

Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.9.2024
image

Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko povod neštetih bolezni, slabšega počutja, čustvene vzdraženosti, …

image

Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi poslušamo pravljice, lahko bistveno pripomore k izboljšanju otrokovega spanja in posledično njegovega celostnega razvoja.

image

Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakega starša pravi obup. Zato vas bo to razveselilo: znanost ima očitno rešitev, da vam bo to uspelo v manj kot četrt ure.

SPANJE IN USPAVANJE

Astrološko znamenje otroka vam pove, kako bo spal

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.8.2024
image

Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem znamenju. Preverite, kako spijo otroci, rojeni v določenem znamenju horoskopa.

image

Preden se zaženete v nakup posebne blazine - gnezda - za dojenčka, si poglejte tale video. Mamica razkriva, kako si ga lahko zelo enostavno naredite sami.

BLOGERJI

BLOG: Iskreno o spanju in uspavanju

Avtor: Urška Plemenitaš Iršič, mama in dula | 20.7.2024
image

Danes sem dobila naslednje vprašanje: "Urška, ali lahko napišeš kakšen nasvet o uspavanju in spanju otrok v svojih posteljicah. Počutim se zelo slabo, ker nikakor ne uspem, da bi otroka zvečer lepo zaspala." Ok, ampak tole vam ne bo všeč.

SPANJE IN USPAVANJE

Tudi na dopustu naj ima dojenček red za spanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.7.2024
image

Ob daljših dneh otroci in dojenčki pogosto ostajajo budni do poznih večernih ur, s čimer se ruši njihova spalna rutina in njihov nočni spanec traja manj kot osem ur. To pa za njihov razvoj ni dobro.

STRAN 1 OD 4

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Velika zmota o dojenčkovem joku
Dojenčki so si različni, nekateri prespijo vso noč že pri starosti nekaj tednov, drugi jo skoraj prebedijo in starši so ...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?