|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Kako pomembna je stabilnost

Avtor: Miriam Kalan | 11.3.2024
image

Če bi se mi zid umaknil, bi padla in če tudi bi obstal naslednje 10krat, bi se nanj naslonila veliko bolj previdno in v meni bi vsakič tlel dvom, me bo zdržal ali ne.

BLOGERJI

Kako se reče?

Avtor: Miriam Kalan | 4.3.2024
image

Pobožajte otroka, ko prosi in se zahvali, pokažite mu, da se prijaznost vrača s prijaznostjo in boste lahko vedno s ponosom opazovali vašega vljudnega otročička.

image

Kot starši pogosto pozabimo, da je spodbujanje radovednosti, vedoželjnosti in ustvarjalnosti od zgodnjega otroštva ključno za polno in zadovoljno življenje v kasnejših letih.

OTROKOV RAZVOJ

Kako visok bo vaš otrok, ko odraste?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.3.2024
image

Vas zanima, komu bo po višini bolj podoben vaš otrok: visokemu očetu ali malce manjši mamici? Preveriti to enostavno formulo za izračun telesne višine, ki v 95 odstotkih točno napove višino v odrasli dobi.

VZGOJA IN RAZVOJ

Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso bolni

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2024
image

Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogosto vrhunec ustvarjalnosti.

image

Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varno okolje za nemoten gibalni razvoj in jih razveselimo s koristnimi igricami.

image

Ko se rodi dojenček, se mladim staršem življenje spremeni. Za svojega dojenčka si želijo le najboljše, imajo tisoč in eno vprašanje. Preberite si odgovore na najpogostejša!

VZGOJA IN RAZVOJ

30 komplimentov, ki jih otroci morajo slišati

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.2.2024
image

Preberite, zakaj bi morali pohvaliti otrokovo vedenje in ne videz in kako mu lahko to pomaga med šolskim dnem. Prav tako boste dobili navdih za 30 komplimentov, s katerimi lahko svoje otroke zasipate že danes!

BLOGERJI

Kaj naredimo, ko je otroka strah?

Avtor: Miriam Kalan | 26.2.2024
image

Otroka poslušajte in se z njim pogovarjajte toliko časa, da boste prepričani, da je otrok svojo zgodbo osmislil na način, ki mu ne povzroča neprijetnih čustev. Naj bo razlaga čim bližja realnosti.

image

Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih ponotranjijo in se z njimi izkažejo kot dobro vzgojeni posamezniki in kultivirani člani družbe. Poskusite z igrami!

STRAN 1 OD 24

7 lastnosti marčevskih otrok
Otroci rojeni marca radi osrečujejo, letajo visoko in kot dojenčki velikokrat držijo mamice budne ponoči. 7 lastnosti, k...
Ta vikend bomo indijanska družina
Dodelite si indijanska imena, v knjigah in na spletu zberite čim več podatkov o ameriških staroselcih, postavite tipi in...