|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

SPREMLJEVALCI PRI PORODU

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.3.2024
image

Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kako posebno je biti oče.

OČKA BOM!

Očetov stres vpliva na razvijajočega otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.3.2024
image

Ena od študij o pomenu očetovega mentalnega zdravje pred rojstvom otroka je pokazala, da lahko tudi stres očeta v obdobju nosečnosti vpliva na otroka. Zato je pomembno, da tudi očetje poskrbite za svoje duševno zdravje že v času nosečnosti.

VSE O DOJENČKU

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.3.2024
image

Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov, ki jih dobimo prek staršev.

SPREMLJEVALCI PRI PORODU

Partner pri porodu - da ali ne?

Avtor: Nataša Maurer Špiranec | 5.3.2024
image

Porod je za vsako žensko dogodek, skozi katerega vzpostavi intenziven stik z »naravnim v sebi«; večina mamic se spominja moči in hkratne ranljivosti lastnega telesa ter močnih občutkov sreče, ki v nekaj trenutkih preglasijo skoraj neznosne bolečine.

OTROKOV RAZVOJ

Kako visok bo vaš otrok, ko odraste?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.3.2024
image

Vas zanima, komu bo po višini bolj podoben vaš otrok: visokemu očetu ali malce manjši mamici? Preveriti to enostavno formulo za izračun telesne višine, ki v 95 odstotkih točno napove višino v odrasli dobi.

POVEČAJTE SI MOŽNOSTI

POTRJENO: Hrana vpliva na plodnost moškega!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.2.2024
image

Moški, ki se zdravo prehranjujejo, imajo bolj zdravo spermo, so pokazale raziskave strokovnjakov z Univerze Murcia v Španiji.

ZAKONODAJA

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?

Avtor: Urša Zalar | 24.2.2024
image

Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplikacij. Ima oče pravico do dopusta za nego matere, če je ta rodila s carskim rezom?

image

Naj bo to sestra ali tašča, prijateljica ali neznanka v kavarni, preverite kako se odzvati, ko vam okolica poskuša "pomagati" pri vzgoji z nasveti, ki jih ne potrebujete. In za katere niste prosili!

DRUŽINA

Kaj podariti za Valentinovo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.2.2024
image

Približuje se Valentinovo, zato smo na našem Facebooku povprašali starše, kaj bodo podarili svojim najdražjim. Preverite zanimive in zabavne odgovore.

VSE O DOJENČKU

Materinski čut je samo mit

Avtor: Helena Mlakar | 28.1.2024
image

Kot pravijo francoski znanstveniki, naj bi bil materinski čut le mit. Tudi očetje enako dobro prepoznajo jok svojega dojenčka in vedo, kaj pomeni.

STRAN 1 OD 15

V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Je porod res takšen, kot ga prikazujejo v ...
Najbrž ste že kdaj zasledili popoln porod, kot ga prikazujejo v filmu. Nosečnica rodi brez težav, takoj po porodu je pop...