|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NASVETI ZA OČKE

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da bi pomagal

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.12.2023
image

Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob štirih zjutraj napisala pesem o spečem očku, ki je kmalu postala viralna.

OČKA BOM!

Tega ne govorite noseči partnerki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.7.2023
image

Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;)

image

Ste vedeli, da otroci veliko bolj zaupajo in se lažje povežejo z odraslimi, ki znajo biti norčavi in obvladajo dober humor? V članku preverite, kako v družino pripeljati več sproščenosti in smeha.

image

Pri radijski družini Skrivarnik-Željkić, ki domačo karanteno preživlja v družbi 18-mesečnega Nikole, smo preverili, kako je ta družinska samoizolacija vplivala na njihove prehranske, spalne in druge navade. Pošteno smo se nasmejali!

image

S kolegi klovni smo vsak torek obiskovali najbolj simpatičnega fantka na svetu. Pri treh letih in pol je ure in ure pridno sedel ob aparatu za dializo. Zanj smo izumili pesmico "Medvedek Pu, medvedek Pu, le kje si bil?".

BOLEZNI IN STANJA

Pomagajmo Rdečim noskom!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.1.2018
image

V centru Helen Doron English za Slovenijo do 20. januarja 2018 zbirajo stare knjige, ki jih bodo Rdeči noski predali otrokom v Azilnem domu. Rdečim noskom pa lahko pomagate tudi z nakupom katere od poučnih ekoslikanic Alenke Žumbar Klopčič.

PARTNERSTVO IN ODNOSI

HUMOR: O poroki in zakonu

Avtor: Ziva Sorn | 18.3.2010
image

Poroka je eden najstarejših in najpomembnejših obredov. Danes morda res ni tako priljubljena kot nekoč, kjub vsemu pa se, po mnenju strokovnjakov, za njen obstoj še ne gre bati.

OZNAKE:

VZGOJA IN RAZVOJ

Kaj pomeni, biti »prilagojen«?

Avtor: Jesper Juul | 24.1.2010
image

Bodimo previdni z lepljenjem oznak.

STRAN 1 OD 1

Lepe misli o mami
Nič ni narobe, če si lepo misel sposodimo od drugih, lahko pa nam je navdih za lastne besede, zato smo zbrali nekaj čudo...
Beremo: Reševanje stresa
Vsi vemo, da je starševstvo včasih zares naporno. Sploh v tempu, ki nam ga narekuje vsakdan. Zato smo tokrat za idejo za...