|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZAPLETI IN SPLAV

Kako je biti mama po treh splavih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.3.2024
image

Spet sem noseča brez znakov - že četrtič - edini znak, da v meni nekaj raste, se bo pojavil na zrnati črno-beli sliki. Panika mi je napolnila srce, želodec in dušo. Tukaj sem bil že trikrat. Nikoli se ni dobro končalo.

DRUGE MOŽNOSTI

Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" maternice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.12.2023
image

Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno donosila zdravo dojenčico.

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Zanositev: Kako ostati pozitivna?

Avtor: Helena Primic | 14.8.2023
image

Nikar ne dopustite negativnim mislim, da vas prevzamejo in odpeljejo v tisti najbolj črni scenarij, po katerem nikoli ne bosta imela otrok.

image

S kolegi klovni smo vsak torek obiskovali najbolj simpatičnega fantka na svetu. Pri treh letih in pol je ure in ure pridno sedel ob aparatu za dializo. Zanj smo izumili pesmico "Medvedek Pu, medvedek Pu, le kje si bil?".

PRAVLJICE

Kako napisati zdravilno zgodbo za otroka?

Avtor: Helena Primic | 4.6.2018
image

Pri pisanju zdravilne oziroma terapevtske zgodbe je pomembno, da najprej opredelimo otrokovo težavo, ki jo želimo nagovoriti oz. disharmonijo, ki jo želimo pripeljati nazaj v harmonijo.

RESNIČNE ZGODBE

RESNIČNA ZGODBA: Zmagala sva!

Avtor: Gordana in Toni, Projekt Upanje | 25.10.2012
image

Najina zgodba … vse se začne z diagnozo nepojasnjena neplodnost. Poskušanja, testi, zamude…po tihem veselje: »Zdaj pa je!«, zopet razočaranje – negativen test. Ker se je izkazalo, da druge rešitve ni, sva bila z možem napotena na zdravljenje ...

EKO NAMIGI

Projekt Star papir za novo upanje

Avtor: Ekologi brez meja | 28.9.2012
image

V društvu Ekologi brez meja letošnjo jesen ponovno organiziramo vseslovensko akcijo z nazivom »Star papir za novo upanje 2012«, v kateri bodo vrtci, osnovne in srednje šole, podjetja, javne organizacije in vsi posamezniki zbirali star papir.

RESNIČNE ZGODBE

Neplodnost, "bolezen" sodobnega življenja

Avtor: Pia in Tine Klančar | 25.5.2012
image

Slovenska navada, da trpimo po tiho in za štirimi stenami svojega doma, je pripeljala tako daleč, da je neplodnost postala velik tabu. Pari se tako z razočaranjem, samoobtoževanjem, nizko samopodobo, ljubosumjem, jezo, strahom ... soočajo sami.

STRAN 1 OD 1

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako pravzaprav izgleda porod
Trenutek, ko se ustvari življenje je neverjeten, otrokov prihod na svet pa je še bolj čudežen.