|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BLOGERJI

BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo" mama?

Avtor: Urška Plemenitaš Iršič, mama in dula | 5.3.2024
image

Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v materinstvu?

ZAPLETI IN SPLAV

Kako je biti mama po treh splavih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.3.2024
image

Spet sem noseča brez znakov - že četrtič - edini znak, da v meni nekaj raste, se bo pojavil na zrnati črno-beli sliki. Panika mi je napolnila srce, želodec in dušo. Tukaj sem bil že trikrat. Nikoli se ni dobro končalo.

BLOGERJI

BLOG: Za leto in pol sem izginila

Avtor: Petra Znoj | 19.1.2024
image

Prejšnji teden sem urejala fotografije, da jih izdelam in dam v album. In takrat sem ugotovila – od 200 slik, ki jih bom razvila, sem na dveh.

BLOGERJI

BLOG: Decembrska evforija

Avtor: Helena Primic | 13.12.2023
image

Prava sreča je zares zelo skromna in ne potrebuje veliko, da jo začutimo. Toda včasih je pot do nje tudi ovinkasta ter okrašena s kičastimi lučkami in okraski.

BLOGERJI

Negativne porodne zgodbe niso za nosečnice

Avtor: Irena Jamšek Halas | 10.12.2023
image

Ženske smo precejšnji del svojega življenja preko različnih virov in medijev preplavljene z negativnimi sporočili o porodu in porodnih izkušnjah drugih žensk. Tako ni čudno, da slej ko prej ponotranjimo prepričanje, da je porod povezan s trpljenjem.

BLOGERJI

BLOG: Nenormalna mama

Avtor: Helena Primic | 21.11.2023
image

Ali moramo starši res slediti sodobnim trendom - pa ni važno, ali gre za mobilni telefon ali priljubljeno igračo, ki jo imajo "že itak vsi v razredu"? Kaj je za otroka bolj škodljivo - to, da izstopa, ali to, da dobi vse, kar imajo drugi?

BLOGERJI

BLOG: Rak dojk v družini

Avtor: Helena Primic | 13.10.2023
image

Vzrok raka na dojkah je lahko v ženskem kroničnem zanemarjanju nege same sebe oziroma postavljanje drugih pred sebe. Vedno pa gre za blokado energije na območju srca oziroma v srčni čakri.

BLOGERJI

BLOG: Smo (moramo biti) res vsi prijatelji?

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 11.10.2023
image

V družbi, v kateri se odrasli niti pod razno do vseh ljudi in živih bitij ne vedemo prijateljsko, nimamo pravice od otrok pričakovati, da bodo z vsemi prijatelji.

image

Res je, otroka ne moreš imeti preveč rad. Če ga s svojo ljubeznijo dušiš in si ga preveč lastiš, to v resnici ni ljubezen. Pa čeprav vse to počneš iz občutka čiste ljubezni do otroka.

BLOGERJI

BLOG: Prvič v vrtec - Mamini strahovi

Avtor: Urša Zalar | 30.8.2023
image

Kot novopečena mamica se moram z vpisom otroka v vrtec soočiti z ločitvijo od svoje malčice. Njenega odhoda v vrtec se po eni strani veselim, po drugi pa me razjedajo dvomi.

STRAN 1 OD 4

Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...