|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NEGA V NOSEČNOSTI

Aromaterapija v nosečnosti

Avtor: Nataša Maurer Špiranec | 16.3.2024
image

Žensko telo ima čudovito sposobnost, s pomočjo katere v devetih mesecih iz drobne pikice ustvari novorojenčka. V resnici gre za naporen proces, v katerem se hitro spreminjajo telo, njegova presnova, pa tudi razpoloženja in čustvena stanja.

MATERINSTVO

Izgorela mama: Ko je vsega preveč ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2024
image

Čeprav vemo, da popolna mama ne obstaja, se mame hitro ujamemo v vlogo absolutne skrbnice za dobro vseh, pri čemer se počutimo vse bolj nezadovoljne in spregledane. Kako se iztrgati iz tega vzorca, smo vprašali Barbaro Brinovec Pribaković.

image

Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v članku!

POČITEK IN SPANJE

Spanje in počitek novopečene mamice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2024
image

Predstavljamo vam nekatere možnosti, s katerimi lahko pridobite več spanca, več počitka in se posledično počutite bolje.

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Izgorelost: Kako se ponovno napolniti z energijo?

Avtor: Dr. Blanka Tacer (Maraton pozitivne psihologije) | 7.1.2024
image

Delo nas lahko napolni z energijo in osmisli naše življenje, lahko pa nas vznemirja in izčrpava, kar na dolgi rok lahko vodi v izgorelost. Ta izjemno močna življenjska izkušnja močno zaznamuje ritem cele družine in ne le posameznika.

POČITEK IN SPANJE

Kako naj mamica shaja z izčrpanostjo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.12.2023
image

SOS vodnik za mlade mamice, ki od utrujenosti in skrbi za otroka pozabijo poskrbeti zase.

MAMICA PO PORODU

Ambulanta za pomoč izčrpanim staršem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2023
image

Cilj je novopečenim materam zagotoviti krizno podporo v trenutkih obupa, strahu in izčrpanosti, ki jih pogosto občutijo, ko usklajujejo lastno fizično okrevanje z jokom novorojenčka.

image

Povprečen starš vsak teden skrbi za otroke približno 18 ur, skoraj 25 odstotkom pa skrb za otroke vzame več kot 30 ur na teden.

BLOGERJI

BLOG: Daš kdaj sebe na urnik?

Avtor: Tanja Želj | 20.6.2022
image

Z današnjim blogom te želim spomniti, da je se je po svoji poti dobro premikati naprej in ne nazaj. Ker naprej je bolje, lažje in lepše. In prvi korak na tej poti naprej je, da daš tudi sebe na osebni in družinski urnik.

BLOGERJI

BLOG: Kako naj si mama vzame čas zase?

Avtor: Tanja Želj | 23.5.2022
image

Zagotovo ste slišale že mnogo nasvetov, da kot mame ne smete pozabiti nase in da si morate vzeti čas zase. In da si je potrebno vzeti čas tudi samo za partnerja. Skratka en kup nekega časa, za katerega je čutiti kot, da ga sploh ni.

STRAN 1 OD 2

Primerni čevlji za nosečnico
Pogosti težavi, ki pestita nosečke sta zatekanje nog in krčne žile. S pravo obutvijo lahko te težave omilite. Preverite,...
8 načinov, da se znebite nosečniških strij
Genetika je v bistvu glavni razlog, če se vam bodo v nosečnosti mogoče pojavile strije oziroma nosečniške proge. Vendar ...