|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POČITEK IN SPANJE

Kako naj mamica shaja z izčrpanostjo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.12.2023
image

SOS vodnik za mlade mamice, ki od utrujenosti in skrbi za otroka pozabijo poskrbeti zase.

DRUŽINSKE ZGODBE

Izpoved mame "divjega" otroka

Avtor: Anonimna mama | 30.11.2023
image

V vseh teh letih sem zaradi sinovih težav veliko prejokala. Toda bolj kot vse diagnoze me je prizadel odnos staršev sinovih vrstnikov.

image

V času kurilne sezone je večje tveganje tudi za zastrupitev z ogljikovim monoksidom. Vsako leto zaradi zastrupitve z njim umre več deset ljudi, med njimi tudi otrok. Če prepoznate znake, znate nuditi prvo pomoč, lahko otroku rešite življenje.

MAMICA PO PORODU

Ambulanta za pomoč izčrpanim staršem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2023
image

Cilj je novopečenim materam zagotoviti krizno podporo v trenutkih obupa, strahu in izčrpanosti, ki jih pogosto občutijo, ko usklajujejo lastno fizično okrevanje z jokom novorojenčka.

VSE O ŠOLAH

Podari malico

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.9.2023
image

Posledice poplav so razsežne in so družinam povzročile ogromno stisko. Te nesreče ne prizadenejo le zgradb, temveč tudi srca naših otrok.

UČENJE IN IGRA

"Sin ne sodeluje v šoli"

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.9.2023
image

Lansko leto je zelo rad obiskoval šolsko psihologinjo, ki nam je dala vedet, da se moramo veliko ukvarjati z njim, se pogovarjati, pomagati pri nalogah, saj rabi veliko pozornosti.

VSE O DOJENJU

Nastavki za dojenje - so res v pomoč?

Avtor: Karmen Mlinar | 5.9.2023
image

Nastavek za dojenje je umeten cucelj, ki ga matere uporabljajo preko svoje prsne bradavice med dojenjem otroka. Ti naj bi bili v pomoč pri dojenju, sploh pri ranjenih bradavicah. Koliko pa nastavki dejansko pomagajo in kdaj?

image

Zaradi posledic obsežnih poplav, ki so nedavno prizadele Slovenijo, so številni prebivalci utrpeli hude posledice in se soočajo s številnimi stiskami. Zato so pri NIJZ vzpostavili mobilni tim strokovnjakov.

ZDRAVJE IN NEGA

Zakaj ima otrok afte?

Avtor: P.L. | 4.8.2023
image

Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih se lahko pojavi tudi povišana telesna temperatura, otrok ne more jesti in toži zaradi bolečin.

OTROKOV RAZVOJ

Otrok je lahko žrtev ustrahovanja že pri treh letih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.6.2023
image

Nagibanje otroka k ustrahovanju drugih otrok se ne začne šele v drugi polovici osnovne šole oziroma v šoli, kot je prepričanih veliko staršev. Kaj lahko starši storimo, da prepoznamo znake ustrahovanja pri svojem otroku?

STRAN 1 OD 9

24 močnih fotografij brazgotin carskega reza
photo
V prizadevanju za razbijanje stigme okoli carskega reza matere na družabnih omrežjih vse pogosteje prikazujejo brazgotin...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...