|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BOLEZNI IN STANJA

DOBRODELNOST: Pomagajmo Jaki do šolskega dvigala

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.3.2021
image

Ko gre Jaka na kosilo ali v drugo nadstropje, si morajo Jakovi spremljevalci pomagati s posebnim goseničarjem, ki pa se večkrat pokvari.

image

Vid je po dveh mesecih brez terapij, ko smo doma delali, kolikor smo pač lahko in kolikor zmoremo, začel vidno stagnirati in izgubljati ves napredek, ki smo ga težko prigarali.

image

Čeprav Bine drugače gleda na uporabo zaščitnih mask, to še ne pomeni, da ne more biti njegov prijatelj. Saj tudi on rad igra nogomet in računalniške igrice ter ga zanimajo punce.

image

Nenadoma se nam je vse obrnilo na glavo, saj smo ostali brez vseh fizioterapij, ki so bile v večini že itak samoplačniške. Doma smo se trudili nekako sami vzdrževati redne terapije, toda to seveda ni niti blizu izkušenim strokovnjakom.

image

Starši otrok s posebnimi potrebami dolga leta trdo garamo in gradimo napredke naših otrok s številnimi, tudi samoplačniškimi, terapijami. Sedaj se lahko vsa ta leta trdega dela in vlaganja zaradi izrednih koronavirusukrepov podrejo v nekaj tednih.

DRUŽINA

Kako pomagati družinam v stiski?

Avtor: Helena Primic | 17.10.2019
image

Ob mednarodnem dnevu boja proti revščini smo preverili, kako lahko družine, ki ne živijo na robu preživetja, pomagajo tistim, ki živijo pod pragom revščine.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Partnersko kmetijstvo

Avtor: www.ekologičen.si | 10.5.2011
image

Nov način povezovanja med kmeti in potrošniki se uveljavlja tudi v Sloveniji in tako zagotavlja ekološke pridelke, ki skrbijo za dobro počutje ljudi kot našega planeta.

STRAN 1 OD 1

Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...