|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KORISTNE POVEZAVE

AKTUALNO: Prehajanje mej s Hrvaško

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.8.2021
image

Če se odpravljate na dopust na Hrvaško, preverite, kakšna je trenutna situacija pri prehodu meje.

BLOGERJI

BLOG: Strah pred jesenjo

Avtor: Helena Primic | 20.7.2021
image

Sedaj vsekakor ni čas, da obsojamo tiste, ki se bojijo. Ali tiste, ki se ne bojijo. Globoko sem prepričana, da tako starši kot vsi ostali v tem prelomnem zgodovinskem trenutku potrebujemo predvsem zaupanje.

SPREMLJEVALCI PRI PORODU

V porodnišnici spet dovoljene tudi dule

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.6.2021
image

Od 17. junija 2021 je en izbran spremljevalec pri porodu lahko prisoten celoten čas zdravstvene obravnave porodnice v porodnem bloku, ne le pri iztisu. In to ne velja samo za partnerje, temveč tudi dule in druge izbrane spremljevalce.

BLOGERJI

BLOG: Poletne počitnice obrnjene na glavo

Avtor: Helena Primic | 13.6.2021
image

Kaj pa, če letos nikjer ne prespimo za več dni, temveč le enkrat ali dvakrat za eno noč, ostale dni pa imamo enodnevne izlete po različnih koncih Slovenije?

image

Bodite fleksibilni ter postavite otrokovo dobro počutje pred zahteve učitelja in trenutni sistem šolanja na daljavo.

image

Če se starši ne počutijo dobro, se prav tako ne počutijo dobro njihovi otroci. Zato je tako zelo pomembno, da starši vendarle in (nav)kljub trenutni težki situaciji znamo dobro poskrbeti zase. Nekaj namigov najdete v članku!

VSE O VRTCIH

Pismo Združenja ljubljanskih vrtcev ministrici Kustec

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2021
image

Namesto podpiranja, spodbujanja in nagrajevanja zaposlenih v vrtcih, kar bi od vas še posebej v tem težkem obdobju pričakovali, smo bili deležni nekorektne komunikacije z ustrahovanjem in ukazovanjem ter neupoštevanja naših prizadevanj in predlogov.

image

Število podjetij, ki so zaradi upada prometa morala "zapreti štacuno" se je v letu 2020 močno povečalo. In to predvsem pri samostojnih podjetnikih. Natančne podatke preverite v članku!

image

Tija poleg šole vsak teden obiskuje MICSI, nevrofizioterapijo in hipoterapijo, tri- do štirikrat na leto pa ima tudi intenzivne terapije. Vse te samoplačniške terapije si lahko privošči le s pomočjo donacij in prostovoljnih prispevkov.

STRAN 1 OD 3

Kako otroka naučimo smučati?
Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če zn...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.