|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAREDIMO SAMI

3 jesenske ideje za ustvarjanje

Avtor: Irena Vehar Dragan | 1.12.2023
image

To so 3 simpatične jesenske ideje za ustvarjanje z otroci. Naredite lahko veverico, ježa ali leva.

IDEJE ZA IGRO

3 zanimive ideje, kako uporabiti storže

Avtor: Tanja Holcar, www.igrivaigralnica.com | 24.11.2023
image

Storžev v naravi res ni težko najti, otroci jih radi nabirajo in nosijo domov, zato vam ponujamo tri zanimive ideje, kako jih lahko uporabite za zabavno igro, ustvarjanje in na koncu še za sproščujočo masažo. Preverite!

PROSTI ČAS

Jesenske družabne in ustvarjalne igre za vso družino

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2023
image

Preverite ideje za jesenske manj znane družinske igre, za katere potrebujete le nekaj jesenskih plodov, nekaj pripomočkov, ki jih imate vedno doma, ter veliko dobre volje.

NAREDIMO SAMI

Super ideja za jesensko ustvarjanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.11.2023
image

Pripravili smo super idejo za jesensko ustvarjanje, ki se je lahko lotite z malčki ali že malo večjimi otroci. Jesensko listje bo tokrat popestrilo čudovite risbe.

image

Krompirjeve počitnice v hotelih LifeClass Portorož pomenijo edinstveno doživetje za vse. Bogat animacijski program bo pospremil najbolj strašni Halloween fest, zabava v bazenih in oddih za starše. Se že veselite?

NAREDIMO SAMI

VIDEO: Jesenske sovice - ideja za ustvarjanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.10.2023
image

Izkoristite z otrokom proste urice in te prečudovite jesenske barve listja ter ustvarite prikupne sovice. V videu najdete navodila za ustvarjanje.

PROSTI ČAS

Najlepše ideje za jesensko okrasitev doma

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.10.2023
image

Prišla je jesen in narava se bo oblekla v svoje barve. Za vas smo zbrali nekaj idej, kako lahko v barve oblečete tudi vaš dom.

PREHRANA NOSEČNICE

Si lahko nosečnica privošči gobe in kostanj?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2023
image

V nosečnosti je treba prehrano prilagoditi. Z vsakim letnim časom pridejo dobrote, katere si zaželimo, jeseni so to gobe in kostanj. Pa jih nosečnica lahko je?

AKTIVNOSTI

20 jesenskih dejavnosti za otroke na prostem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.9.2023
image

Jesen prinaša hladnejše dni, vendar to ni izgovor, da se z otroki ne bi mogli igrati zunaj. Tukaj je 20 idej, kaj lahko počnete.

image

Pridružite se najboljšemu otroškemu zabavnemu programu, ki traja od 1. septembra do 29. oktobra! Pričakujete lahko vrsto tematskih vikendov, napolnjenih z delavnicami, predstavami in igrami, ki bodo vaše malčke zaposlile in razveselile.

STRAN 1 OD 4

Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...