|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

PROSTI ČAS

Jesenske družabne in ustvarjalne igre za vso družino

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.10.2024
image

Preverite ideje za jesenske manj znane družinske igre, za katere potrebujete le nekaj jesenskih plodov, nekaj pripomočkov, ki jih imate vedno doma, ter veliko dobre volje.

ČAS Z DOJENČKOM

Igre za dojenčke

Avtor: Petra Arula | 28.9.2024
image

Otroci se ob igri naučijo razumeti svet, ki jih obdaja. Otrok se prek igre uči, razvija in pripravlja na življenje; igra je spoznavanje sebe in drugih, igra spodbuja razvoj in pripomore k popolnemu razmahu otrokovih sposobnosti.

AKTIVNOSTI

Ideja za ustvarjanje: Ježkova družina

Avtor: MAMORU ustvarjalnica | 27.9.2024
image

Ni prave jeseni brez ježkov. Vzemite si čas za ustvarjalno urico in ustvarite prikupno ježkovo družinico. Navodila najdete v nadaljevanju.

image

Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega odkritja so Finci popolnoma spremenili zasnovo vrtčevskega igrišča.

image

Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih ponotranjijo in se z njimi izkažejo kot dobro vzgojeni posamezniki in kultivirani člani družbe. Poskusite z igrami!

IDEJE ZA IGRO

VIDEO: Preprosta miselna igra za otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.8.2024
image

Poglejte si zanimivo idejo za preprosto igrico, ki se jo lahko igrate doma z otrokom in mu s tem pomagate spodbujati različne povezave v možganih. Primerna je za vse starosti.

IDEJE ZA IGRO

Ideja za vikend: Igra s peno

Avtor: Nataša Podobnik (MAMA LAMA, korak h kreativnemu otroštvu in osebni rasti) | 9.8.2024
image

Pripravili smo vam idejo za igro, nad katero bo navdušen prav vsak malček. Igra ni zapletena, primerna je za otroke različnih starosti ter omogoča veliko možnosti za smeh, zabavo in tudi učenje.

image

Čas, ki ga otrok dnevno preživlja v naravi, na zraku mu pomaga pri razvoju na vseh ravneh. Igra na prostem pripomore k razvoju inteligence, telesa in čutil, pravijo strokovnjaki. Preverite, katerih je pet najpomembnejših razlogov za več igre zunaj.

MOTORIKA IN RAZVOJ

VIDEO: Igrače za spodbujanje fine motorike

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.7.2024
image

Za razvoj fine motorike so najboljše igrače in dejavnosti, s katerimi se otrok srečuje v vsakodnevnem življenju. Z vami delimo video, s pomočjo katerega lahko doma ustvarite preproste igrače spodbujanje fine motorike.

NAŠE FINANCE

Koliko zapravite za igrače?

Avtor: Helena Mlakar | 23.7.2024
image

Ste se kdaj vprašali, koliko denarja zapravite za igrače? Za tiste igrače, s katerimi se otrok potem sploh ne igra?

STRAN 1 OD 6

Domači plastelin – enostavno in hitro narejen
Težko bi našli otroka, ki ne obožuje gnetenja in ustvarjanja s plastelinom. Za vas imamo odlično novico: plastelina vam ...
3 jesenske ideje za ustvarjanje
To so 3 simpatične jesenske ideje za ustvarjanje z otroci. Naredite lahko veverico, ježa ali leva.




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?