|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

UČENJE IN IGRA

Otroci, ki obožujejo dinozavre so ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.3.2024
image

Če je vaš otrok obseden z dinozavri in pozna vse informacije o T-Rexu, se sprostite in uživajte v njegovi igri! Razvija se v izjemnega človeka, pravijo strokovnjaki. Preberite, zakaj.

image

Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih ponotranjijo in se z njimi izkažejo kot dobro vzgojeni posamezniki in kultivirani člani družbe. Poskusite z igrami!

IDEJE ZA IGRO

Najljubše igrače otrok, ki jih lahko naredite sami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.1.2024
image

Se je tudi vam že zgodilo, da je otrok čisto novo, kupljeno igračko v sekundi zamenjal za nekaj čisto običajnega, za odrasle celo brezveznega? Preverite, katere igrače dejansko najbolj obožujejo otroci.

image

Ko imajo otroci preveč igrač, porabijo več časa za raziskovanje in manj za igro. Ironično se zdi, da z manj igračami zagotovimo več časa za igro.

PROSTI ČAS

Ideje za hišne igre z otroki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.12.2023
image

Ni lahko imeti na zalogi aktivnosti za zabavanje otroka ves kisel vikend ali celo teden, zato smo vam pripravili nekaj zanimivih idej za igro v stanovanju ali hiši.

IDEJE ZA IGRO

3 zanimive ideje, kako uporabiti storže

Avtor: Tanja Holcar, www.igrivaigralnica.com | 24.11.2023
image

Storžev v naravi res ni težko najti, otroci jih radi nabirajo in nosijo domov, zato vam ponujamo tri zanimive ideje, kako jih lahko uporabite za zabavno igro, ustvarjanje in na koncu še za sproščujočo masažo. Preverite!

IDEJE ZA IGRO

IDEJA ZA IGRO: Skrivnostna vreča

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.11.2023
image

Izkoristite prosti čas za otroško igro po metodi Montessori, ki bo spodbujala malčkov razvoj, hkrati pa prinesla obilico zabave - tako otrokom kot staršem.

PROSTI ČAS

Jesenske družabne in ustvarjalne igre za vso družino

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2023
image

Preverite ideje za jesenske manj znane družinske igre, za katere potrebujete le nekaj jesenskih plodov, nekaj pripomočkov, ki jih imate vedno doma, ter veliko dobre volje.

AKTIVNOSTI

Ideja za ustvarjanje: Ježkova družina

Avtor: MAMORU ustvarjalnica | 29.9.2023
image

Ni prave jeseni brez ježkov. Vzemite si čas za ustvarjalno urico in ustvarite prikupno ježkovo družinico. Navodila najdete v nadaljevanju.

IDEJE ZA IGRO

5 idej za igre brez igrač

Avtor: Helena Primic | 22.9.2023
image

Najboljše igrače imamo "skrite" kar v domači kuhinji, kopalnici in na vrtu. Vse so zabavne, brezplačne in koristne za otrokov razvoj.

STRAN 1 OD 6

Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
Otroci, ki obožujejo dinozavre so ...
Če je vaš otrok obseden z dinozavri in pozna vse informacije o T-Rexu, se sprostite in uživajte v njegovi igri! Razvija ...