|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Izdelajte lava lučko kar doma

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.1.2024
image

Kako narediti domačo lava lučko? Povsem preprosto, definitivno pa bo zanimiva za otroke.

PROSTI ČAS

Ideje za hišne igre z otroki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.12.2023
image

Ni lahko imeti na zalogi aktivnosti za zabavanje otroka ves kisel vikend ali celo teden, zato smo vam pripravili nekaj zanimivih idej za igro v stanovanju ali hiši.

NAREDIMO SAMI

IDEJA ZA USTVARJANJE: Papirnati Božiček

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.12.2023
image

December je odličen čas za ustvarjanje z otroki. Za ta vikend vam ponujamo enostavno ustvarjalno idejo: Božičke iz papirja, s katerimi boste lahko okrasili vse kotičke doma.

IDEJE ZA IGRO

Ideja za vikend: Jesenska gozdna vilinska krila

Avtor: Nataša Podobnik (MAMA LAMA, korak h kreativnemu otroštvu in osebni rasti) | 10.11.2023
image

Gozd jeseni ponuja ogromno materiala za ustvarjanje in otroci po navadi pridejo domov s polnimi žepi, starši pa s polnimi rokami. Odlično! Lahko se boste lotili izdelave vilinskih kril, ki bodo otroke ponesla v čarobne jesenske dogodivščine.

image

Pridružite se najboljšemu otroškemu zabavnemu programu, ki traja od 1. septembra do 29. oktobra! Pričakujete lahko vrsto tematskih vikendov, napolnjenih z delavnicami, predstavami in igrami, ki bodo vaše malčke zaposlile in razveselile.

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Družinski izlet na Kras

Avtor: Anja Svetina Nabergoj | 28.7.2023
image

Kras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali celo dlje.

GOSPODINJSKI NASVET

Ideje za piknik

Avtor: Nika Dolenc | 1.6.2023
image

Kako si olajšati priprave na družinski piknik? Kaj pripraviti in kako? Preverite nekaj idej, ki so vam lahko v pomoč za sproščeno piknikiranje z družino.

SPANJE

Med vikendom otrok ne zbujajte zgodaj

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.5.2023
image

Zakaj je dobro, da otrok med vikendom ne zbujamo prezgodaj? Kako sta povezana prekomerna telesna teža in pomanjkanje spanca? Preverite zanimive ugotovitve.

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

IDEJA ZA VIKEND: Od Strunjana do Izole

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.5.2023
image

Če se ta vikend odpravljate na obalo, imamo za vas super idejo za izlet, ki je primeren tudi za vozičkanje. Družinski izleti tokrat predstavljajo sprehod od Strunjana do Izole.

PROSTI ČAS

Navdihujoča zgodba o deklicah, ki spreminjajo svet

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2023
image

Navdihujoč dokumentarec o skupini deklic, ki trenirajo košarko pod vodstvom nekonvencionalnega trenerja, ki pred njih ves čas postavlja nove izzive. Postajajo samostojne, močne in pripravljene, da spremenijo svet.

STRAN 1 OD 3

Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...
10 idej za zabavo s kartonskimi škatlami
photo
Ne glede na to koliko igrač ima otrok, z eno od idej, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, boste poskrbeli za najbol...