|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

image

Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnosti in prehranski dopolnili Fertil+ za ženske in moške s sestavinami, ki imajo dokazano vlogo pri plodnosti in razmnoževanju.

image

Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od Halloween zabave do čarovniških predstav – vsak vikend je nepozabna dogodivščina za otroke in starše!

image

Arcus Grosuplje, nova stanovanjska soseska v objemu narave, z izvrstnimi prometnimi povezavami, nudi odlične pogoje za življenje in bivanje mladim družinam, ki iščejo nov, prostoren dom v prijetnem okolju.

image

Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo potrebna hranila, ki jih kravje mleko ne vsebuje, ter podpirajo razvoj imunskega sistema z dodatkom prebiotikov.

image

Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vključujejo mleko in mlečne izdelke s to oznako v njihove jedilnike.

image

ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in potrebam otrok – od telovadbe za najmlajše do atletike za šolarje. Pridružite se nam in odkrijte svet športa na zabaven način.

Izbira mlečne formule za dojenčke

Avtor: P.R. | 18.9.2024
image

Ker so beljakovine v materinem mleku prilagojene otrokovim potrebam, dojenček hranjen z materinim mlekom običajno raste počasneje kot dojenček, hranjen z mlečno formulo. Ta počasnejša stopnja rasti je pokazala pomembne dolgoročne koristi za zdravje.

Ko ustvarjalnost spreminja svet

Avtor: P.R. | 16.9.2024
image

Cilj kampanje Bodi TU. Bodi CE. je ozaveščanje o pomenu duševnega zdravja in spodbujanje kreativnosti med mladimi. Otroška in mladinska umetniška dela bodo krasila posebno izdajo kozarcev Cedevita.

Kako prepoznati otrokov talent?

Avtor: P.R. | 3.9.2024
image

V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet in rasel v samozavestno osebo. V poplavi ponudbe naj vam bo v pomoč 7 ključnih dejavnikov.

image

Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi poslušamo pravljice, lahko bistveno pripomore k izboljšanju otrokovega spanja in posledično njegovega celostnega razvoja.

STRAN 1 OD 14

Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?