|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Za otroke in odrasle je najboljša ohladitev v vročih poletnih dneh bazen. A tudi pri majhnemu bazenčku je potrebna previdnost. Otrok se lahko namreč utopi že v nekaj centimetrih vode.

image

Kdaj je pravi čas, da se otrok nauči plavati? Kaj storiti, če se boji vode? Kako ga pravilno učiti?

NAREDIMO SAMI

Tako boste hitro segreli vodo v bazenčku

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.7.2023
image

Preverite ta preprost trik za hitro segrevanje vode v otroškem bazenu.

PROSTI ČAS

BIOTERME: ˝Največji luksuz je narava sama˝

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.1.2023
image

Odmaknjenost od velikih mest in stresa, neokrnjena narava in veliko zasebnosti vas čakajo v turističnem kompleksu Bioterme v Mali Nedelji, ki je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino.

POŠKODBE IN NESREČE

Otrok naj ne bo ob vodi NIKOLI SAM!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.7.2021
image

Otroci obožujejo vodo, kopanje v kadi ali bazenčku. Privoščite jim, vendar se držite enega pomembnega pravila: med kopanje BODITE VES ČAS ZRAVEN in ne puščajte otroka samega niti za sekundo!

POČITNIŠKI NAMIGI

Ringarajin izbor: TOP počitnice 2021

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.6.2021
image

Preverite atraktivne in ugodne počitniške ponudbe za družine, da bo letošnji poletni oddih zares čim bolj sproščen, negovalen ter poln nepozabnih spominov, ki nas bodo polnili še mesece potem.

PROSTI ČAS

Lov na poletni veter z gusarjem Edijem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.6.2021
image

V Termah Banovci otroci postanejo pravljični junaki. Poleti se z njimi zabava gusar Edi, jeseni terme zavzamejo lumpi Krumpeki, med zimskimi počitnicami jih detektiv Franček popelje na detektivsko pustolovščino, spomladi pa termalna deklica.

POTEP TEDNA

Ohladimo se na Lagunkovem družinskem dnevu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.8.2018
image

Na Laguni Mestni plaži bodo to nedeljo, 12. avgusta 2018, pripravili že 3. Lagunkov družinski dan s privlačnim zabavno-športnim programom za otroke in starše. Otroci do enega metra višine imajo vstop prost!

ČAS Z DOJENČKOM

Plavanje z dojenčkom

Avtor: Gorenc Jazbec Špela, dipl. fiziot, terapevt RNO | 9.7.2018
image

Kdaj začeti s plavanjem na plavalnem tečaju je odločitev staršev, ki jo sprejmejo glede na to, kako se bo odzval njihov dojenček.

AKTIVNOSTI

Rokavčki, obroč ali črv?

Avtor: Tina Južnič | 22.4.2011
image

Bliža se čas, ko bomo lahko spet veselo čofotali v vodi. Nekateri se boste za uvod pred poletjem opravili v bazene že prej, zato boste zagotovo z veseljem prebrali nekaj besed o tem, katere plavalne pripomočke izbrati za vašega malčka.

STRAN 1 OD 2

Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...