|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

URBANI PODVIG

Z avtodomom po Sardiniji

Avtor: Viktorija Pirš | 13.3.2024
image

Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričakovali trajekt družbe Moby Tommy za Sardinijo. Termometer zunaj je nameril skoraj štirideset stopinj.

ČUDOVITA SLOVENIJA

5 top družinskih izletov po Sloveniji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.3.2024
image

Ringarajine družine se rade potepamo in zato ne preseneča, da so med branimi vsebinami predlogi za družinske izlete v naši rubriki Izleti in počitnice. Predstavljamo pet najbolj iskanih družinskih izletov na portalu Ringaraja.net.

POČITNIŠKI NAMIGI

Kam na počitnice (ideje Ringarajinih staršev)?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.2.2024
image

Ste že rezervirali letošnje poletne počitnice? Če niste in še kar ne veste, kam bi se odpravili, smo na Facebooku povprašali starše, kaj priporočajo.

image

Telo otroka je sestavljeno iz 75 % vode. Voda opravlja številne naloge v telesu in je ključna za ohranjanje najboljšega delovanja celic. Poskrbimo, da je otrok ustrezno hidriran, posebej v toplejših mesecih, ki povečujejo tveganje za dehidracijo.

image

Kdaj je pravi čas, da se otrok nauči plavati? Kaj storiti, če se boji vode? Kako ga pravilno učiti?

VSE O VRTCIH

Kako izgleda poletje v vrtcu?

Avtor: Katarina Vinšek | 5.7.2023
image

Poletje je čas, ko se zaprejo šole in otroci so prepuščeni staršem, starim staršem, organiziranim počitnicam ... Kako pa je z vrtci in otroki v vrtcu?

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

Nosečnost poleti: Kaj nosečnica sme in kaj ne?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.7.2023
image

Nosečnice, ki nosite nosečniški trebušček poleti, ste najbrž že slišale za številne »ljudske« prepovedi, česa vsega ne smete početi oziroma kaj vse je za vas škodljivo. V nadaljevanju razbijamo nekatere mite o nosečnosti v poletnem obdobju.

image

Izbira imena za otroka nikakor ni lahka naloga, zato smo vam pripravili še en seznam imen, da vam damo še kakšno idejo imena za dečka ali deklico. Vsa imena so tokrat tako ali drugače povezana z morjem, oceanom. Preverite.

image

Preverite te genialne trike, ki vam bodo počitnice z dojenčkom na morju pošteno olajšali in vam tako pomagali ustvariti zares sproščene družinske počitnice.

VSE O DOJENJU

Dojenje in plaža: zakaj pa ne!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.6.2023
image

Že razmišljate o prvem dopustu s svojim detetom in dojite, pa ne veste, kaj lahko in kaj ne. Se lahko kopate v morju? Kako sonce, morje in vročina vpliva na dojenje? Kaj pa kreme za sončenje? Preberite si v prispevku.

STRAN 1 OD 5

18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...