|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KORISTNE POVEZAVE

Čigave so stopinje v snegu?

Avtor: Eko Vila | 11.2.2024
image

Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

image

V Živalskem vrtu Ljubljana vse od 23. aprila pa do 2. maja vabijo na posebne dogodivščine, na katerih bodo posebej predstavili 8 ogroženih živalskih vrst, ki jih gojijo. S sodelovanjem na dogodivščinah in reševanjem ugank dobite še praktično darilo.

BLOGERJI

BLOG: Dvojčka na povodec?

Avtor: Petra Znoj | 12.5.2021
image

Imela sem darilne karte za živalski vrt, ki jim bo počasi potekel rok uporabe in moja skoraj dvoletnika še nista videla ene izmed največjih otroških zanimivosti Ljubljane. Zato sem napokala cel avto oblek in odpravili smo se.

PROSTI ČAS

12 neverjetnih fotografij divjega življenja

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.5.2021
image

Včasih nam uspe na film ujeti trenutek, ki vzame sapo. Zbrali smo 12 neverjetnih fotografij, posnetih širom sveta.

BLOGERJI

BLOG: Kakšen gost je človek?

Avtor: Helena Primic | 19.4.2021
image

Kako bi vi sprejeli gosta, ki bi prišel na obisk in vam začel prestavljati pohištvo, rušiti stene, po tleh polivati smrtno nevarne strupe, ubijati domače ljubljenčke in se vesti kot da lahko počne vse, kar se mu zahoče?

BLOGERJI

BLOG: Darilo muce iz predala

Avtor: Helena Primic | 11.6.2020
image

Ta naša sicer prestrašena mucka je bila tako zelo mirna, umirjena in spokojna. Jaz sem jo božala in z nežnimi besedami bodrila, ona pa je v dobri uri skotila tri čudovite mačje mladičke.

BLOGERJI

BLOG: Ljubezen se ne črkuje... Ljubezen se občuti.

Avtor: Ksenija Vesenjak Kutlačić | 24.11.2019
image

Ali ste kdaj pomislili, da v resničnem življenju vse te živali, ki smo jih k sebi stiskali kot otroci, v večini niso nikoli deležne niti pol toliko človeške nežnosti in ljubezni kot njihovi plišasti prijatelji?

image

Že ob prihodu v stanovanje, kjer je bila cela družinica teh čudovitih malih jazbečarjev, sem se v psičko, ki je takoj pritekla v moj objem, zaljubila na prvi pogled. Kar nisem in nisem mogla zapustiti tistega stanovanja brez te psičke.

PRAVLJICE

Beremo: Moje najljubše pesmi o živalih

Avtor: Metka Troha | 3.2.2019
image

Najnovejša slikanica Ferija Lainščka bo otroka navdušila s svojimi zabavnimi rimami in prigodami o simpatičnih živalih. Pokukali smo vanjo in vam jo predstavljamo v nadaljevanju.

image

Pred rojstvom otroka imajo v številnih družinah posebno mesto domače živali; od kužkov in mačk do bolj nevsakdanjih plazilcev, ptičev in glodalcev. Naenkrat pa je v središču dogajanja otrok, ki se mora naučiti živeti z domačo živaljo – in obratno.

STRAN 1 OD 5

Razmere na domačih in tujih cestah
Na straneh Prometno-informacijskega centra za državne ceste so vam na voljo natančne informacije o razmerah na domačih c...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...