|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vprašanj raje sploh ne izrekajte.

RESNIČNE ZGODBE

Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.2.2024
image

Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porodne fotografije tretjega poroda vendarle podeli s svetovno javnostjo.

image

Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in neempatičnih ljudi.

ODNOSI V DRUŽINI

Kako postati dober vodja družine?

Avtor: Helena Primic | 11.12.2023
image

Preverite, ali ste se tudi vi pri vzgoji otroka ujeli v katerega od petih vzgojnih slogov, ki jih svetovno priznani družinski terapevt, predavatelj in avtor Jesper Juul ne priporoča ter o katerih med drugim piše v novi knjigi Vodja krdela.

VZGOJA IN RAZVOJ

Ali starši vzgajamo otroke brez zmožnosti empatije

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.5.2023
image

Zaradi tragičnega streljanja v Beogradu, ki je nasilje v šolah na zemljevidu premaknil veliko bližje Sloveniji, smo tudi pri nas v zadnjem tednu začeli javno debato na temo neempatičnih otrok in mladostnikov.

image

Če želimo, da bo otrok skrbel za naš planet Zemlja zares "iz srca", mu moramo pomagati "začutiti" Mater Zemljo. Mu jo predstaviti kot živ in čuteč organizem, ki vključuje vsa živa in neživa bitja.

SPANJE

Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro

Avtor: Helena Primic | 18.4.2023
image

Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle zaspi?

image

Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela postati egoistična mama, ki zanemarja svoje otroke in jih v resnici sploh nima rada.

BLOGERJI

O neplodnosti se preprosto ne govori

Avtor: Ksenija Malia Leban | 23.2.2022
image

Življenje nas ne opredeljuje kot ženske, ker nam je namenilo izkušanje materinstva ali ne. Življenje prav tako ne podeljuje števila točk na podlagi števila otrok. Življenje nas gnete, uči, preizkuša in preverja, kako se soočamo z izzivi.

image

O pravljični vzgoji in terapevtskih pravljicah smo se pogovarjali s socialno pedagoginjo ter pisateljico pedagoških in terapevtskih pravljic Deni Kragelj, ki je ravnokar izdala novo zbirko Življenje v hribih.

STRAN 1 OD 4

Izgorela mama: Ko je vsega preveč ...
Čeprav vemo, da popolna mama ne obstaja, se mame hitro ujamemo v vlogo absolutne skrbnice za dobro vseh, pri čemer se po...
Fotografija, ki se je dotaknila milijonov ...
Fotografija, ki jo je mamica objavila na družabnem omrežju se je hitro razširila med uporabnike, saj jo je na svojem zid...