|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MATERINSTVO

Navezanost otroka na mamo

Avtor: Katja Poglajen | 1.2.2024
image

Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot sta hranjenje in umivanje, nato pa tudi psihosocialnih potreb po varnosti, toplini, komunikaciji, dotiku.

MATERINSTVO

Biti dobra mama ne pomeni biti mučenica

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2023
image

Nehajmo hvaliti mame, ker postavljajo potrebe drugih pred svoje.

image

Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela postati egoistična mama, ki zanemarja svoje otroke in jih v resnici sploh nima rada.

BLOGERJI

BLOG: Ko bom velika, bom bogata!

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 25.9.2018
image

Zakaj pa hočeš biti bogata?, se slišim in se še v istem hipu vprašam, zakaj hudiča se mi ta hčerina želja nekako ne zdi prava, nekako preveč materialistična.

DRUŽINSKE ZGODBE

Moja želja je enako tvoja želja

Avtor: Maja Gregorc | 26.3.2018
image

Naše družinsko smučanje, ki nam je bilo včasih v veselje, postane vse bolj neprijetno. Užitek na belih strminah kar nekam izgine, saj je ves čas prisotna slaba volja. Njim se ne da, midva z možem pa bi, zato smo vsi vse bolj nemirni.

EKO NAMIGI

Ste odgovorni, zmerni, lokalno usmerjeni?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.8.2010
image

Devet načel trajnostne potrošnje temelji na poznavanju naših vplivov na okolje in na tem, da se zavedamo potrebe po takšnem razvoju, ki ne bo zmanjševal možnosti naslednjih generacij.

ODNOSI V DRUŽINI

Ohranjanje iskric v partnerski zvezi

Avtor: Darja Barborič, univ. dipl. soc. | 1.2.2010
image

Dobro razmerje se ne rodi, temveč naredi!

LEPA IN UREJENA MAMICA

Biti ženska

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Žensko telo ima svoje zahteve – pa naj se sliši še tako izrabljeno. Naše telo je drugače grajeno kot moško in ima drugačne zahteve in tudi naše dnevne navade – nekatere so pravi rituali - se razlikujejo od moških.

OSNOVA NEGA

Dojenčki brez plenic - oživljena veščina sporazumevanja

Avtor: Nina Radin, Združenje Naravni začetniki | 24.1.2010
image

Sporazumevanje z dojenčkom o izločanju oziroma koncept »brez plenic« prinaša v naše okolje davno pozabljeno veščino komuniciranja z otrokom in prepoznavanja znakov, kdaj bo otrok opravljal potrebo.

STRAN 1 OD 1

"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Izgorelost - nevidni sovražnik
Nabralo se je. In simptomi so butali, lučke na "moji armaturi" pa utripale kot noreMravljinci, vrtoglavice, piskanje v...