|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Zelo pomembno je, da otrok z drisko ves čas pije, da ne pride do izsušitve. Najbolje pa je, da drisko pri otroku poskušamo preprečiti.

ZDRAVJE IN GIBANJE

Presuhe ženske težje zanosijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.9.2023
image

Ženskam, ki želite zanositi strokovnjaki priporočajo, da je bolje imeti kakšen kilogram preveč kot premalo. Študije namreč kažejo, da je verjetnost za zanositev pri bolj suhih ženskah manjša kot pri močnejših.

MAMICA PO PORODU

Hitra IN zdrava dieta pred morjem!

Avtor: Helena Primic | 14.5.2019
image

Če ste siti odvečnih kilogramov in mučnih shujševalnih diet, preverite 31 preprostih pravil učinkovitega hujšanja, s katerimi je mama s 128 kilogrami v 30 tednih izgubila kar 30 kilogramov!

BOLEZNI IN STANJA

Nemiren otrok - pomoč naturopatije

Avtor: Helena Primic | 9.4.2019
image

Hiperaktivnost, motnja pozornosti, ADHD ... v članku preverite, kako lahko v teh primerih pomaga naturopatija.

ZDRAVA NOSEČNOST

Je lahko nosečnica na dieti?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.11.2016
image

Debelost nosečnice lahko pripelje do zapletov, ki so nevarni tako za zdravje nosečnice kot za zdravje nerojenega otroka. Ali je prav, da v primeru debelosti v nosečnosti izvajamo kakršnokoli dieto?

image

Določena oblika sladkorne bolezni se pojavi samo v nosečnosti in po porodu skoraj vedno izgine. Če se je ne zdravi, lahko negativno vpliva na še nerojenega otroka.

PREHRANA

Napitki, ki pomagajo topiti maščobe

Avtor: Helena Mlakar | 19.3.2014
image

V prispevku boste našli napitke, ki pripomorejo k hitrejši izgubi odvečnih kilogramov. Preizkusite jih in se prepričajte sami!

FIT MAMICA

Hujšanje brez lakote

Avtor: Helena Mlakar | 17.4.2013
image

Pomlad je tu, čas je za sprehode z vozički, za igranje na prostem z malčki. Treba bo odvreči zimska oblačila. Se je čez zimo nabralo preveč kilogramov? Nič zato. Preberite si nasvete za zdravo hujšanje!

PREHRANA OTROKA

Alergije pri malih otrocih

Avtor: P.L. | 10.10.2012
image

Zakaj imajo nekateri otroci težave z alergijo, alergijami? Zakaj zbolijo? Zakaj ne prenesejo hrane, cvetja …? Preberite si nekaj drugačnih nasvetov in misli.

image

Vroči sončni dnevi nas opominjajo, da se bliža poletje, dopusti, dolge hlače bodo zamenjale poletne oblekice in kopalke. Pripravili smo vam nekaj nasvetov in vaj, da boste zapeljive tudi v kopalkah!

STRAN 1 OD 2

Reakcija po cepljenju otroka
Včasih se lahko po cepljenju otroka pojavijo neželeni učinki. Ti so običajno blagi in hitro minejo. Prav tako lahko prid...
POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...