|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Hitra IN zdrava dieta pred morjem!

Helena Primic, 14.5.2019
Če ste siti odvečnih kilogramov in mučnih shujševalnih diet, preverite 31 preprostih pravil učinkovitega hujšanja, s katerimi je mama s 128 kilogrami v 30 tednih izgubila kar 30 kilogramov!

image
23.pravilo: Ne poslušaj predsodkov o hujšanju!
/11


Uf, pa ti poporodni kilogrami, ki še kar vztrajajo! Služba, otroci, mož, gospodinjska opravila, čas zase in za lastno dušo ... včasih skrb za idealno telesno težo kar nekako izpade iz življenjskega urnika.

Pa pride pomlad in skorajšnje poletje ter z njima vsi tisti občutki nezadovoljstva, krivde in slabe samopodobe. Da letos temu ne bo tako, si pomagajte z Malo knjigo velikega hujšanja, ki je izšla pri Mladinski knjigi.


Mala knjiga velikega hujšanja


Manj jej in več telovadi je ena velika, debela laž!l

"Zaposlena mama sem. Kot marsikomu v podobnem položaju je tudi meni zmeraj zmanjkovalo časa in se nikoli nisem znala postaviti na prvo mesto. Ko je bilo najhuje, sem tehtala neverjetnih (in neprijetnih) 128 kilogramov," piše v uvodu avtorica Bernadette Fisers, ki se je hujšanja lotila po opozorilu zdravnice.

"Dolgočasne in drage knjige o dietah, ki so imele po 300 strani, vendar le nekaj uporabnih nasvetov, so mi že presedale. In od modrovanja supernatreniranih športnikov z izklesanimi trebuščki nisem imela nič. Potrebovala sem nasvet koga, ki zares razume moje telesno in duševno breme - koga, ki se je sam spopadal s preveliko težo in mu je uspelo shujšati - nekoga, ki zna hitro in preprosto povedati bistvo," razkriva Fiserseva, ki pravi, da je klasičen nasvet Manj jej in več telovadi ena velika, debela laž.

 

PREBERITE TUDI: Zakaj nosečnica ne bi smela jesti za dva?

 

Preprosto in brez stradanja!

Sama je s pomočjo 31 pravil, ki jih boste našli v Mali knjigi velikega hujšanja v 30 tednih izgubila kar 30 kilogramov. V 8. pravilu na primer razkriva, da poje največ en ali dva kosa sadja na dan ter pri tem poje cel sadež in ga ne soči. Vedno najprej poseže po jagodičju in ne je suhega sadja.

Ali ste vedeli, da ima pol skodelice dateljnov približno 55 gramov sladkorja, kar pomeni 14 čajnih žličk? Ne glede na to, kakšnega izvora je sladkor, ga telo predela v maščobo, opozarja avtorica, ki je na konec knjige dodala tudi zelo uporaben seznam reči, ki jih ima v kuhinjskih omaricah.

 

Več o knjigi, ki ima le 132 majhnih strani, preberite tukaj.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
10
Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
6
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
5
Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
5



6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...
Poporodni krči oziroma krčenje maternice p...
Za starša je porod končan, ko se dojenček rodi. Za porodno osebje pa, ko se porodi tudi posteljica. A za mamico še ni po...