|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O NOSEČNOSTI

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2024
image

Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

FIT MAMICA

Lahko hujšam, če dojim?

Avtor: Karmen Mlinar | 7.12.2023
image

Razumljivo je, da se želimo po porodu čim prej vrniti na telesno težo, ki smo jo imeli pred nosečnostjo. Zato se veliko mamic sprašuje, ali lahko ob dojenju hujšajo in telovadijo.

ZDRAVJE IN GIBANJE

Presuhe ženske težje zanosijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.9.2023
image

Ženskam, ki želite zanositi strokovnjaki priporočajo, da je bolje imeti kakšen kilogram preveč kot premalo. Študije namreč kažejo, da je verjetnost za zanositev pri bolj suhih ženskah manjša kot pri močnejših.

image

Takoj, ko vstanete, popijte kozarec tople vode, ki bo blagodejno vplivala na prebavo in zapolnila zalogo vode, ki jo je telo porabilo čez noč.

NASVETI PO PORODU

RECEPT: Napitek, ki topi maščobe na trebuhu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.8.2023
image

Ta napitek ima močan učinek, ki v sedmih dneh stopi maščobo na trebuhu.

VSE O NOSEČNOSTI

Pridobivanje telesne teže po mesecih nosečnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.7.2023
image

Koliko kilogramov je priporočljivo pridobiti v določenem trimesečju nosečnosti in zakaj teža tako različno narašča?

image

Preverite, katere so tiste jedi, ki jih je glede na krvno skupino priporočljivo jesti najpogosteje, katero hrano je treba jesti v majhnih količinah in kateri hrani se je v času hujšanja (po D' Adamu tudi sicer) dobro povsem izogniti.

image

Če v shujševalni dieti vidite le bližnjico do manj kilogramov in lepše postave, vas moramo razočarati, da žal nobena shujševalna dieta dolgoročno ne deluje, če trajno ne spremenite slabih življenjskih navad.

ALTERNATIVNA PREHRANA

Recept: Lažna paradižnikova omaka

Avtor: Helena Primic | 26.10.2020
image

Paradižnik je razhudnik in tudi pogost alergen, zato preverite recept za tole lažno paradižnikovo omako, ki jo priporoča avtor uspešnice Paleorecept - Robb Wolf.

AKTUALNO

Shujševalni štrudeljček, pripravljen v 10 minutah!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.8.2019
image

Ta jabolčni zavitek se pripravlja s tortiljami, zato lahko pripravite tako shujševalno kot brezglutensko različico. In to v desetih minutah!

STRAN 1 OD 5

Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...