|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

Po porodu: Kaj partner misli o vas?

Avtor: M.H. | 25.2.2024
image

Če ste ravnokar rodili in če vas zanima, kaj si vaš partner resnično misli o vas, potem morate prebrati ta prispevek. Nekateri odgovori novopečenih očetov vas bodo presenetili!

image

Ker ima vse več nosečnic prekomerno telesno težo, se rojeva vse več otrok, ki so težji od petih kilogramov, opozarjajo strokovnjaki.

Koliko mleka popije dojenček?

Avtor: M.H. | 6.2.2024
image

Najpogostejše vprašanje mamic je, koliko mleka popije njihov dojenček in ali je to dovolj, preveč ali premalo. Naj bo dojenček dojen ali pa hranjen po steklenički, prve mesece njegovega življenja se vse suče okrog ene stvari: mleka!

Smešne pustne dudice

Avtor: M.H. | 25.1.2024
image

Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Naredite jo kar iz njihove dudice!

Ideje za hitro kosilo

Avtor: M.H. | 21.1.2024
image

V situaciji moramo vsak dan skuhati kaj zdravega in slastnega za naše otroke. Idej za hitra in okusna kosila včasih zmanjka. Preberite si nasvete za pripravo kosila na hitro od izkušene kuharice!

image

Če imate doma otroško posteljico in je ne potrebujete več, je nikar ne zavrzite. Spremenite jo lahko v ustvarjalni kotiček!

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti

Avtor: M.H. | 3.1.2024
image

Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdravilo - čaj, ki naj bi zdravil neplodnost.

image

Mnogokrat je dan prekratek, preden zaključimo z delom, je že pozno v noč. Kako funkcionirati po neprespani noči, pa zagotovo vedo starši dojenčkov. Preberite si nasvet, kako se dobro naspati le v nekaj urah!

Otroci verjamejo lepim ljudem

Avtor: M.H. | 26.12.2023
image

Raziskava, ki so jo naredili na univerzi Klark, je pokazala, da otroci bolj zaupajo ljudem, ki se jim zdijo lepi.

Malčki prepoznajo vaša čustva

Avtor: M.H. | 17.12.2023
image

Nikar ne mislite, da boste lahko svojega otroka prinesli okoli in pred njim skrivali jezo ali žalost.

STRAN 1 OD 9

Izgorelost - nevidni sovražnik
Nabralo se je. In simptomi so butali, lučke na "moji armaturi" pa utripale kot noreMravljinci, vrtoglavice, piskanje v...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...