|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

SPANJE

So za težave s spanjem otroka res krivi telefoni?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.2.2024
image

Vse več je otrok, ki ima težave s spanjem in številni strokovnjaki opozarjajo, da so za to krivi pametni telefoni in družabna omrežja. Pa je to res?

image

Mnogokrat je dan prekratek, preden zaključimo z delom, je že pozno v noč. Kako funkcionirati po neprespani noči, pa zagotovo vedo starši dojenčkov. Preberite si nasvet, kako se dobro naspati le v nekaj urah!

SPANJE IN USPAVANJE

Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu razvoju

Avtor: Anja Svetina Nabergoj | 25.11.2023
image

Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le redki vedo, da imajo nekatere najbolj uveljavljene metode uspavanja nepopravljive posledice za otrokov duševni in telesni razvoj.

image

Nosečnost je v zadnjem trimesečju lahko kar naporna. Zato upoštevajte nasvete, s katerimi si lahko zadnje dneve do prihoda novega člana dneve nekoliko olajšate.

image

99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pogosto muči nespečnost.

ZDRAVJE IN NEGA

Varna uporaba eteričnih olj pri otrocih

Avtor: Nina Medved, www.magnolija.si | 11.4.2021
image

S pravilno uporabo eteričnih olj se lahko tudi pri otroku izognemo marsikateremu obisku pri zdravniku. Preverite, katera eterična olja so priporočljiva pri najpogostejših otroških zdravstvenih tegobah.

image

Vam trebušček ne dovoli spati? Je spanec postal razkošje, ki ga je vse manj in manj, tako da lahko o njem samo še sanjate, če bi lahko zaspali? Poskusite se naspati s pomočjo teh praktičnih nasvetov in zagotovo boste bolj naspani.

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Ste zaskrbljeni? Pomagajte si z aromaterapijo

Avtor: Petra Počkaj Rosa, univ. dipl. biologinja | 31.3.2020
image

Če ste med tistimi, ki jih v zadnjih tednih stiska v prsih zaradi svetovne pandemije, nikakor ne morete odmisliti negativnega in vas vse skupaj bremeni do te mere, da ponoči ne morete spati, potem nikar ne spreglejte teh nasvetov.

UČENJE IN IGRA

Jesper Juul o spanju

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 24.1.2010
image

Jesper Juul odgovarja staršema triletnega dečka, ki zvečer noče zaspati.

STRAN 1 OD 1

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Vročina pri otroku: Ne znižujte je prehitro!
Če ima vaš otrok povišano temperaturo 37,6 stopinj Celzija, to že ni razlog, da mu daste zdravilo za zniževanje le te.