|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tudi več škode kot koristi, pravi strokovnjakinja.

POČITNIŠKI NAMIGI

Varni zimski užitki na snegu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.2.2024
image

Da se zimske radosti ne bodo končale s kakšnim prehladom, gripo ali drugo zdravstveno nevšečnostjo, si preberite nekaj nasvetov kako na snegu in ledu uživati ter se hkrati izogniti potencialnim poškodbam in boleznim.

BOLEZNI IN TEŽAVE

Gripa v nosečnosti

Avtor: Metka Troha | 3.2.2024
image

Virus gripe lahko prizadene tudi žensko v obdobju nosečnosti in po navadi je potek gripe pri nosečnicah hujši, okrevanje pa daljše. O gripi v nosečnosti smo se pogovarjali z ginekologinjo, dr. Vesno Fabjan Vodušek.

BOLEZNI IN STANJA

Prehlad, gripa ali angina?

Avtor: Vesna Titan, mag. farm. | 18.1.2024
image

Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali se je vaš malček le prehladil ali se ga je lotilo nekaj bolj resnega, potrebnega zdravnikove pozornosti?

SIMPTOMI IN BOLEZNI

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.1.2024
image

Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehladna obolenja, poleg tega pa pri njih pogosteje pride do zapletov.

VSE O DOJENČKU

Na zimski sprehod obvezno brez dude!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.12.2023
image

Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tičite doma. Kljub temu pa je potrebno biti nekoliko bolj pazljiv kot gre za sprehajanje z dojenčkom v večjem mrazu.

ZDRAVA PREHRANA

Kaj jesti ob prehladu?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.12.2023
image

Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatreti in blokirati. Prehlad je zato treba pravilno nahraniti. S katero hrano, preverite v članku.

BOLEZNI IN STANJA

Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskrbljeni?

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 13.11.2023
image

Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno težavo gre in ali moramo biti zaradi šepanja zaskrbljeni?

image

Prehlad pri otroku je neizogiben, vendar lahko s pravilnim ukrepanjem že ob prvih znakih preprečimo, da bi se stanje poslabšalo. Pri tem se po pomoč lahko obrnemo na preverjene in učinkovite sestavine iz sveta narave.

MALE RAZVADE

Anti-prehladne lizike

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.9.2023
image

Lizalke, ki so zdrave in še hkrati zdravilne oziroma preganjajo prehlad? Ja, tudi to je mogoče!

STRAN 1 OD 5

Kaj je bolezen rok, ust in nog?
Bolezen rok, ust in nog je virusna infekcijska bolezen, ki najpogosteje prizadene dojenčke in otroke. Preverite, kako jo...
Reakcija po cepljenju otroka
Včasih se lahko po cepljenju otroka pojavijo neželeni učinki. Ti so običajno blagi in hitro minejo. Prav tako lahko prid...