|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tudi več škode kot koristi, pravi strokovnjakinja.

TEŽAVE IN POSEBNOSTI

Lahko bolna še vedno dojim?

Avtor: Helena Primic | 21.9.2023
image

Zelo malo je resnih bolezni, zaradi katerih bi mama morala prenehati dojiti. Ko mama zboli, je namreč njeno telo že ustvarilo protitelesa za točno ta virus, zaradi katerega je zbolela.

NEGA IN ZDRAVJE

Kdaj prvič na sprehod po povišani temperaturi?

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 28.7.2023
image

Ali in kdaj lahko svojega otroka peljem na sprehod ob prebolevanju viroze oziroma kako hitro po tem, ko je imel otrok povišano temperaturo?

ZDRAVJE IN NEGA

Zakaj je pomembno, da otroci ne vrtajo po nosu?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.7.2023
image

Obupani starši, katerih otroci ignorirajo prošnje, naj nehajo vrtati po nosu, so morda končno našli argument za boj proti navadi – možnemu razvoju pljučnice.

ZDRAVJE IN NEGA

Ste že kdaj moksali svojega otroka?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.1.2023
image

Naturopatinja Erika Brajnik nam je zaupala pet pravil pravilnega moksanja otrok, s katerim se lahko na naraven način lotite jesenskih prehladnih obolenj.

BOLEZNI IN STANJA

100% narava proti prehladu in kašlju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.10.2021
image

Preverili smo, katere so tiste "čarobne" sestavine učinkovitih in hkrati varnih naravnih izdelkov, izdelanih na osnovi balzamičnih rastlin, ki blagodejno delujejo na zgornje dihalne poti, ki bi jih za otročke priporočale tudi naše babice.

image

Že babice so vedele, da simptoma mokrega kašlja ni pametno zavirati in so zanj svetovale vrtni timijan, pri suhem kašlju pa so v svoji shrambi posegle po ozkolistnem trpotcu. Kje najdete sinergističen učinek obeh, preverite v članku.

AKTUALNO

Koronavirus: Priporočila za nosečke in doječe mame

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.3.2020
image

Na Ginekološki kliniki v Ljubljani so pripravili priporočila v zvezi s koronavirusom za nosečnost, porod in dojenje. Preverite!

BOLEZNI IN STANJA

Zaščita pred gripo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.2.2017
image

Gripa (influenca) je akutna virusna bolezen dihal, ki se zelo hitro širi. Pojavlja se predvsem v zimskih mesecih in ogroža vse prebivalstvo, še posebno majhne otroke. Kako se lahko zaščitimo?

image

Ali vsi okrog vas kihajo, smrkajo, kašljajo … vi ste pa – noseči – in si res ne želite stakniti visoke temperature, virusov in bakterij? Kako se jim čim uspešneje izogniti in kako se lotiti 'zimskih bolezni', če nas doletijo med nosečnostjo. Preberi!

STRAN 1 OD 1

Cepljenje proti noricam
Norice ali vodene koze je bolezen, ki je razširjena po vsem svetu. Bolezen je običajno mila in mine brez posledic. Če o...
Kaj je bolezen rok, ust in nog?
Bolezen rok, ust in nog je virusna infekcijska bolezen, ki najpogosteje prizadene dojenčke in otroke. Preverite, kako jo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?