|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PARTNERSTVO

Kaj si ženska ZARES želi za dan žena?

Avtor: Helena Primic | 6.3.2024
image

Za dan žena svojo žensko od jutra do večera častite kot Kraljico. Pa ne le z materialnimi dobrinami, temveč predvsem z odnosom.

SPREMLJEVALCI PRI PORODU

Partner pri porodu - da ali ne?

Avtor: Nataša Maurer Špiranec | 5.3.2024
image

Porod je za vsako žensko dogodek, skozi katerega vzpostavi intenziven stik z »naravnim v sebi«; večina mamic se spominja moči in hkratne ranljivosti lastnega telesa ter močnih občutkov sreče, ki v nekaj trenutkih preglasijo skoraj neznosne bolečine.

image

Če ste ravnokar rodili in če vas zanima, kaj si vaš partner resnično misli o vas, potem morate prebrati ta prispevek. Nekateri odgovori novopečenih očetov vas bodo presenetili!

OČKA BOM!

Najboljši očka, ati ali tata na svetu!

Avtor: Helena Primic | 13.1.2024
image

Kakšen mora biti oče, da bo zares dober očka, ati ali tata za svojega otroka? Hitro preverite v članku!

POROD

Ko očka drži mamo za roko, je porodna bolečina manjša

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.10.2023
image

Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...

PRIPRAVE NA POROD

10 stvari, ki jih je dobro vedeti pred porodom

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 6.10.2023
image

Vse polno seznamov reči imamo, ki jih je potrebno vzeti seboj v porodnišnico. Za dojenčka in mamico pa je ključna tudi čustvena popotnica.

image

Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod. No porod sam me ni toliko skrbel, skrbela me je vožnja do tja. Pa je šlo presenetljivo mirno in dobro.

SPREMLJEVALCI PRI PORODU

BLOG: Kaj dela doula?

Avtor: Tadeja L. Hoyos (prof. glasbe in doula) | 31.8.2023
image

Kaj dela doula? Včasih nič. Včasih ogromno. Včasih traja porod 3 ure, včasih 48 ur. In veste kaj? Oboje je OK.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Nezaželeno življenje

Avtor: Janja Frelih Gorjanc, univ. psih., spec. ZDT | 11.8.2023
image

V meni je začelo rasti življenje. Vem zanj, a ga ne morem, ne smem, nočem čutiti, se ga veseliti, rasti z njim. Samo strah me je. Izgubljena sem, ne vem, kaj storiti.

image

Moški, ki se brez težav znajde z najbolj problematičnimi stvarmi, ki se tičejo dojenčka in zraven še prepeva, ima potencial, da postane dober očka. Kako še veš, da mu bo očetovska vloga ležala?

STRAN 1 OD 3

Prvi sprehod z novorojenčkom
Kdaj prvič ven z novorojenčkom? Mamice, ki ste rodile poleti ste se spraševale, če ni prevroče, med tem ko se mamice, ki...
Lepe misli o mami
Nič ni narobe, če si lepo misel sposodimo od drugih, lahko pa nam je navdih za lastne besede, zato smo zbrali nekaj čudo...