|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZDRAVA NOSEČNOST

Zdravo sladkanje za nosečke s sladkorno

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.2.2024
image

Četudi so vam diagnosticirali nosečniško sladkorno, to še ne pomeni, da se ne morete zdravo posladkati. Da boste lažje preživele decembrske dni, smo nutricionistko Anjo Pristavec prosili za recept za zdrav sladek priboljšek.

image

Preverite, katere so tiste jedi, ki jih je glede na krvno skupino priporočljivo jesti najpogosteje, katero hrano je treba jesti v majhnih količinah in kateri hrani se je v času hujšanja (po D' Adamu tudi sicer) dobro povsem izogniti.

BLOGERJI

BLOG: Dober tek

Avtor: Darja Barborič Vesel, univ. dipl. soc. pedagoginja | 27.11.2017
image

Zanimivo, da tudi učenje preko zgleda v šolski jedilnici odpove. Tudi naravna radovednost se v šolski jedilnici očitno potuhne. In tako so otroci v vsem obilju hrane v šoli pogosto lačni ter temu primerno zdelani in nerazpoloženi.

image

Vrtci in šole otrokom, ki doma uživajo drugačno hrano, niso dolžni zagotoviti izbrane hrane, sporočajo tako Varuh kot institucija varovanja človekovih pravic in temeljnih svoboščin.

PREHRANA OTROKA

Hrana, ki jo jedo naši otroci …

Avtor: Petra Derenčini | 14.11.2013
image

Otroci so še posebej občutljivi na škodljive stvari v hrani, zato naj bi bili pri prehrani otrok in mladostnikov še posebej pazljivi. V prispevku si preberite o hrani, ki jo jedo naši otroci.

NASVETI PO PORODU

Kako uspešno shujšati?

Avtor: Helena Mlakar | 29.10.2010
image

Ali obstaja čudežna tabletka, ki topi kilograme? Kako hitro lahko zdravo shujšamo? Smo pripravljeni spremeniti svoj jedilnik in črtati predelano hrano?

STRAN 1 OD 1

Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
Dovoljeno in prepovedano v nosečnosti
Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberite, kaj v nosečnosti la...