|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PRVI ZNAKI

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.2.2024
image

Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

VSE O NOSEČNOSTI

To počnejo dojenčki v trebuhu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.6.2023
image

Še preden se rodijo, se dojenčki odzivajo na glasne zvoke, jokajo, se smejijo, kolcajo, se naučijo jezika, se povežejo s starši in imajo raje sladek okus kot slan.

O ŽIVILIH

Recept: Voda z okusom iz domače kuhinje? Seveda!

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 1.5.2023
image

Strokovnjaki za žejo priporočajo pitje navadne vode, če pa vam ta "ne tekne" jo lahko enostavno spremenite v osvežujočo vodo z okusom, ki vam je všeč, kar doma. Preverite namige!

MALE RAZVADE

Zakaj imajo otroci radi sladkor in sol?

Avtor: Nika Dolenc | 29.3.2022
image

Starši in otroci nenehno bijejo prave male bitke glede hrane. Hrana, ki bi jo želeli starši za svoje otroke – sadje, zelenjava, zdrava kosila in večerje. In hrana, ki bi jo želeli otroci – sladice, čips, hrenovke …

BLOGERJI

BLOG: Dober tek

Avtor: Darja Barborič Vesel, univ. dipl. soc. pedagoginja | 27.11.2017
image

Zanimivo, da tudi učenje preko zgleda v šolski jedilnici odpove. Tudi naravna radovednost se v šolski jedilnici očitno potuhne. In tako so otroci v vsem obilju hrane v šoli pogosto lačni ter temu primerno zdelani in nerazpoloženi.

image

Če dojite, lahko pomagate otroku, da se navadi na sadje in zelenjavo tako, da jih v času dojenja čim več jeste tudi sami.

NOVOROJENČEK

Dojenčkova čutila

Avtor: Helena Mlakar | 10.7.2012
image

Prvi dnevi so za novorojenčka poseben izziv. Z vsemi svojimi čutili se mora privaditi na življenje. Njegov življenjski prostor ni več maternica s toplo plodovnico …

STRAN 1 OD 1

Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.