|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Beremo: Navezani na hrano

Avtor: Helena Primic | 5.2.2019
image

V novem priročniku Robba Wolfa boste našli tudi revolucionarni 7-dnevni ogljikohidratni test, ki vam bo povedal, katere ogljikove hidrate vaše telo težje prebavlja in so morda glavni krivec, da nikakor ne morete shujšati.

BOLEZNI IN STANJA

POZOR: Vaš otrok pogosto je pesek in zemljo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.5.2018
image

Zakaj ima tudi starejši otrok takoj, ko ga ne gledamo, polna usta zemlje ali peska? Je kaj narobe z njegovo prehrano? Dejansko za to obstajajo določeni zdravstveni razlogi, na katere je potrebno biti pozoren. Lahko gre tudi za bolezensko motnjo.

BLOGERJI

BLOG: Dober tek

Avtor: Darja Barborič Vesel, univ. dipl. soc. pedagoginja | 27.11.2017
image

Zanimivo, da tudi učenje preko zgleda v šolski jedilnici odpove. Tudi naravna radovednost se v šolski jedilnici očitno potuhne. In tako so otroci v vsem obilju hrane v šoli pogosto lačni ter temu primerno zdelani in nerazpoloženi.

ZDRAVO ZA OTROKA

Otrokova prehrana v vročih dneh

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.8.2017
image

Kaj storiti, ko otrok v vročih poletnih dneh zavrača hrano? Kako prilagoditi jedilnik? V članku najdeš tudi nekaj odličnih receptov za poletne zdrave jedi za otroke!

STRAN 1 OD 1

Valentinovi posladki brez pečenja
Ko vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...
RECEPT: Jagode s skutnim nadevom
Odlična novoletna pogostitev tako za goste kot otroke. In tako za silvestrovo kot prvega januarja za pozen in zdrav zajt...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?