|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

UČENJE IN IGRA

Kaj bi morali biti v šoli drugače?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.9.2023
image

Šolarji so se vrnili v šolske klopi, mi pa smo na Facebooku vprašali starše, kaj jih letos najbolj skrbi oziroma, kje po njihovo šolski sistem šepa.

image

Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakega starša pravi obup. Zato vas bo to razveselilo: znanost ima očitno rešitev, da vam bo to uspelo v manj kot četrt ure.

image

To so najbolj pogoste nosečniške težave in nasveti, kako si pri njih pomagati.

image

Obstajajo pot, ki pri reševanju starševskih izzivov deluje in na katero prevečkrat pozabimo. To je naša intuicija. Ko smo novopečeni starši, pa je težko zaupati lastnim občutkom, zato je dobrodošel vsak nasvet. Preverite nasvete treh strokovnjakinj.

NOVOROJENČEK

4 miti o novorojenčkih, ki jim ne smete verjeti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2022
image

Starejši še danes svetujejo določene stvari glede novorojenčkov, ki nimajo nobene zveze z resnico. Če jih boste ali ste jih že slišali, jih hitro pozabite. Če ste te nasvete že slišali od starejših in bolj izkušenih, jih zdaj pozabite.

VZGOJA IN RAZVOJ

Najbolj nadležni starševski nasveti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.9.2022
image

To je seznam najslabših in obenem zelo nadležnih starševskih nasvetov, ki vam jih vsekakor ni treba upoštevati.

GOSPODINJSKI NASVET

Mali kuharski triki za popolne krofe

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.2.2022
image

Si želite, da vaši krofi letos ne bodo premastni, da bodo ravno prav sladki in da vam tokrat uspe tisti pravi venček (krancl), ki je vedno uspel vaši babici? Potem preverite nasvete za peko krofov, ki vam jih bodo gostje zavidali. ;)

MAMICA PO PORODU

Hitra IN zdrava dieta pred morjem!

Avtor: Helena Primic | 14.5.2019
image

Če ste siti odvečnih kilogramov in mučnih shujševalnih diet, preverite 31 preprostih pravil učinkovitega hujšanja, s katerimi je mama s 128 kilogrami v 30 tednih izgubila kar 30 kilogramov!

BLOGERJI

BLOG: Babičina pametovanja

Avtor: Moderna babi | 17.11.2018
image

Vse te besede so kar letele iz mojih ust, kot bi bila plačana, da veliko govorim. Pravzaprav je za babice baje značilno, da smo zelo gostobesedne. In seveda modre.

VSE O ŠOLAH

Da bo prvi šolski dan zares brezskrben

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.8.2018
image

Otroka pripravite na nov ritem, skrbno izberite izvenšolske dejavnosti, poskrbite za zdravo prehrano in pravočasno pripravite šolsko torbo.

STRAN 1 OD 3

Otroci, ki obožujejo dinozavre so ...
Če je vaš otrok obseden z dinozavri in pozna vse informacije o T-Rexu, se sprostite in uživajte v njegovi igri! Razvija ...
Babica pripoveduje dobre stare pravljice
photo
Življenje postaja vse hitrejše in tekmovalnejše. Kar se je še včeraj zdelo samoumevno, bo jutri pozabljeno, edina zanesl...