|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otroku v trebuhu, potem si v nadaljevanju preberite odlične namige za zdrav nosečniški zajtrk.

image

Kaj delam narobe, da moj Janezek ne mara zelenjave? Zakaj zbirčna Metka na krožniku prebere in izloči vse, kar je zeleno, brez težav pa poje cel kos peciva? Preverite trike, s katerimi boste otroka prepričali da poje in tudi vzljubi vse zdravo.

PREHRANA OTROKA

Alergije pri malih otrocih

Avtor: P.L. | 10.10.2012
image

Zakaj imajo nekateri otroci težave z alergijo, alergijami? Zakaj zbolijo? Zakaj ne prenesejo hrane, cvetja …? Preberite si nekaj drugačnih nasvetov in misli.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Začimbe in dišavnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.8.2011
image

Zelišča in dišavnice so nepogrešljiv sestavni del in pravi zaklad vsakega vrta. Lahko rastejo kot okras med drugimi rastlinami ali pa na posebej urejenih gredah zelenjavnega vrta.

image

Ilovico so uporabljali so jo že naši predniki in še danes jo uporablja velik del narodov sveta. Toda eden najstarejših naravnih in univerzalnih mineralnih materialov na svetu, ki se uporablja za gradnjo in dekoracijo bivališč.

EKO NAMIGI

Palčke z okusom po papriki

Avtor: Anja Horvat Jeromel | 20.6.2011
image

Palčke z okusom po papriki so hitro pripravljen prigrizek za vse, ki radi grizljate kaj slanega, ter spominjajo na različne tovrstne prigrizke iz trgovine, le da so neprimerno bolj zdrave.

ZDRAVO ZA OTROKA

Sladko, ampak zdravo

Avtor: Helena Mlakar | 3.11.2010
image

Je tudi vaš malček sladkosned? Vas skrbi, da poje preveč sladkarij? Preberite si nasvete o sladkih in zdravih jedeh!

EKO ČISTILA IN KOZMETIKA

Sindrom bolnega stanovanja

Avtor: Anton Komat | 8.10.2010
image

V naših stanovanjih so strupene snovi, ki jih ne vohamo in ne čutimo z drugimi čutili. Zastrupljanje deluje počasi in zanesljivo, simptomi pa so neizraziti, dokler ni prepozno.

EKO NAMIGI

Zaradi česa je jabolko ekološko?

Avtor: www.ec.europa.eu | 29.8.2010
image

Ko boste uživali ekološka jabolka ne boste imeli v roki le sadeža, imeli boste najboljše, kar nam daje narava.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Ohrovtov čips

Avtor: www.ekologicen.si | 28.6.2010
image

Okusno in zdravo nadomestilo za krompirjev čips! Še posebej privlačno za otroke, ki sicer ne marajo zelene listnate zelenjave, obožujejo pa čips.

STRAN 1 OD 2

Si lahko nosečnica privošči gobe in kostanj?
V nosečnosti je treba prehrano prilagoditi. Z vsakim letnim časom pridejo dobrote, katere si zaželimo, jeseni so to gobe...
Okusna in "drugačna" govedina iz juhe
Marsikatera gospodinja se sprašuje, kako naj porabi kuhano govedino iz juhe. Za vas smo zbrali nekaj praktičnih nasvetov...